novel wrote:Vi bi podijelili BiH na dva dijela?
I braća se uvijek bolje slažu ako ne žive pod istim krovom.
Petnaest godina nostalgije za BiH nije dosta?

Bolesnici su teski i sebi i drugima a najveci teret njihove bolesti podnose njihovi najblizi..
urbanagerila wrote:senada wrote:eto, ja bih.
Ma da mir, mir, mir NIKO nije kriv ..... a koliko ono mrtvih bi u ratu ???

Tvoja i ratnohuskacka pitanja tebi slicnih su jedan od bitnih uzroka moje i svih normalnih gradjana
nostalgije za normalnom
drzavom BiH.Ovakva kakva je Bosna i Hercegovina, sasvim prirodno nostalgicno nas vraca iz ove vladavine demokratije, citaj teokratije u vrijeme Jugo "autokratije i totalitarizma".
BiH je imala ako ne idealne ali barem dobre, od svih ex yu rep.najbolje predispozicije da bude ono sto je bila do prvih visestranackih izbora - Jugoslavija u malom... sta se dalje desavalo znam/o svi, i s' tim smo svi nacisto, ali to znaju i tri rotirajuca predsjednika, u ratu krvna neprijatelja, a danas partneri na vlasti.... koja drskost od naroda ocekivati i traziti da se mrze, dok oni zive u slozi, ljubavi, blazenstvu, bogatstvu, blagodetima i svim plodovima posijane medjuljudske mrznje, ubijanja, krvi, stradanja, razaranja...
...necu i ne mogu da mrzim, cak ni za njihovu ljubav....ni za sva blaga fasista, separatista i ostale "elite"...