[ANKETA] Koga poslije Safeta?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alphonse kauders
#1 [ANKETA] Koga poslije Safeta?
Pošto je vrlo izvjesno da poslijepodne ostajemo bez selektora, koga bi vi željeli za novog selektora?
-
frngla
#2 Re: Koga poslije Safeta?
Vahid Halilhodžić bi nas mogao izvući iz ovih govana, ali on zna s kakvim hajducima u savezu ima posla, te je izjavio da ne bi vodio našu repku...
- alphonse kauders
#3 Re: Koga poslije Safeta?
I meni je Vaha možda najjače trenersko ime, ali imam osjećaj da bi taj izdržao 3 mjeseca i nakon svađe sa pola Saveza potražio aranžman u nekoj afričkoj reprezentaciji.frngla wrote:Vahid Halilhodžić bi nas mogao izvući iz ovih govana, ali on zna s kakvim hajducima u savezu ima posla, te je izjavio da ne bi vodio našu repku...
- iKE
#4 Re: [ANKETA] Koga poslije Safeta?
Malo vise bi nas trebalo zanimati kako da se dovrsai reforma u savezu koji sve vise i vise lici na onaj stari, zato ljudi moji u 4 veceras svi pred savez i sa susicem traziti i odlazak begica i njemu slicnih ..
- iKE
#5 Re: [ANKETA] Koga poslije Safeta?
JA sam bio na protestu kada im nismo dali da izadju iz Holiday inn-a kada su i smjenjeni konacno nas 20tak je bilo sada treba 2000 nas da se skupi i veceras pred savez dok Begic ne da ostavku nema izlaska, Susicu se zna sudbina mada opet vise je Begic i kompanija krivi ovdje nego on ..
- Charuga
- Globalni moderator
#6 Re: [ANKETA] Koga poslije Safeta?
Kad bude konačna odluka o selektoru (odlazi li ili ostaje) onda može i anketa. Do tada imamo selektora i nema potrebe za anketama.