anketa : ja sam ZA smjenu nacionalnih stranaka DA ili NE ???

SMJENA VLASTI : DA ILI NE ?

DA
13
59%
NE
9
41%

Total votes: 22

krmelj

Post by krmelj »

wandy wrote:
hahah....zaklinjete se sa Zlatkom i pricas mi vamo o neki kult licnostima.

:-D
laze lazni bolnicar i jos se kune u kevu :D :D :D
margareta

Post by margareta »

krmelj wrote:
wandy wrote:

Ja samo jedno znam da forum obiluje specijalistima neuropsihijatrima, kemicarima, i inim klinickim ljekarima.

Organiziraju si stab prve urgentne pomoci za shok koji im slijedi ali ako su svi istoga profesionalno strucnog profila bome u novi plan i program a priori mora se uvrstiti izgradnja totalne izolacije.
Mogu biti barem od neke vrst pomoci zbrinjavanja usljed uzajamnoga povrjedjivanja kriminalaca u istoj izolaciji od civilizacije.
wandy

Post by wandy »

margareta wrote:
krmelj wrote:
wandy wrote:

Ja samo jedno znam da forum obiluje specijalistima neuropsihijatrima, kemicarima, i inim klinickim ljekarima.

Organiziraju si stab prve urgentne pomoci za shok koji im slijedi ali ako su svi istoga profesionalno strucnog profila bome u novi plan i program a priori mora se uvrstiti izgradnja totalne izolacije.
Mogu biti barem od neke vrst pomoci zbrinjavanja usljed uzajamnoga povrjedjivanja kriminalaca u istoj izolaciji od civilizacije.
hahahahhaa....

Ako vam sta treba pitajte Zlatka ima on lijek za sve.

Ajrodrom2

Post by Ajrodrom2 »

wandy wrote:
margareta wrote:
wandy wrote:Je li sad ovdje poenta da trebam za SDP da glasam?

Moja dobronamjerna sugestija ZA NIKOGA ko je ucestvovao u RATNOJ vladi. Novi ljudi i nove snage PRIJE izbora bit ce prezentirani javnosti.
SDP ima u svojoj stranci TAKVE profile koji NISU bili u mogucnosti biti politicki aktivni zbog ogranicene starosne dobi. Znaci da vec ima dosta bivsih clanova SDP-a koji ce pokazati narodu pravi put.
Svakako da ima jos mnogo bivsih mladih pripadnika iz svh (osim nacionalnih) stranaka koji su se organizirali u jedinstven , uvjetno receno 'Bh. front', bez prefixa 'patriotski' ili 'demokratski' jer prava demokracija nema razloga za automarketing :)
Gdje su oni bili kad je bilo najgore ako smijem da pitam?

Moje misljenje je samo stranka SDA nas moze spasiti!!!

SDA to je prava stvar!!!
SDA niko nece pobjediti nas!!!

Pa nisu bili nigdje, jer da su se "ONI" pitali do rata ne bi doslo. Nazalost, kada troje viche u glas, chuje se dalje, nego kad samo jedan viche.

Al opet, mozes li se ti prisjetiti, ko je bio uz Izetbegovica na pocetku rata pa sve do ranjavanja? Ko je bio potpredsjednik ratne vlade (isto tako do ranjavanja)? Ko je otishao po Izetbegovica kada je razmjenjen? Da nije mozda tuzlanska cistacica? Ili krajishki daktilograf? :lol: :lol: :lol:
vlast se mijenja
1) na izborima - što podržava čitava EU

2) revolucijom, vojnim pučem, nasilnim putem...- što nitko u EU neće podržati

daklem do sljedećih izbora....nema šanse
Stvar mijenjana vlasti na izborima nije to sto se tako svidja EU, nego sto je to jedno od osnovnih nachela demokratskog ustroja drzave. :oops:
Postoje i prijevremeni izbori, isto tako jedno od "demokratskih pravila". :)
Post Reply