Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wandy wrote:Je li sad ovdje poenta da trebam za SDP da glasam?
Moja dobronamjerna sugestija ZA NIKOGA ko je ucestvovao u RATNOJ vladi. Novi ljudi i nove snage PRIJE izbora bit ce prezentirani javnosti.
SDP ima u svojoj stranci TAKVE profile koji NISU bili u mogucnosti biti politicki aktivni zbog ogranicene starosne dobi. Znaci da vec ima dosta bivsih clanova SDP-a koji ce pokazati narodu pravi put.
Svakako da ima jos mnogo bivsih mladih pripadnika iz svh (osim nacionalnih) stranaka koji su se organizirali u jedinstven , uvjetno receno 'Bh. front', bez prefixa 'patriotski' ili 'demokratski' jer prava demokracija nema razloga za automarketing
Poenta je da je SDP jedina opoziciona stranka, barem sto se FBIH tiche. SDU se pokazala na glasanju za predsjednika vijeca u opshtini centar, ZABIH se vec odavno zna ko su i sta su, a sad je na tebi da odlucis.
Poenta je da je SDP jedina opoziciona stranka, barem sto se FBIH tiche. SDU se pokazala na glasanju za predsjednika vijeca u opshtini centar, ZABIH se vec odavno zna ko su i sta su, a sad je na tebi da odlucis.
SDP je klasicna oportunisticka stranka.. nema to veze sa opozicijom..
Jedini pravi opozicionar je Mirnes Ajanovic i njegov BOSS
poanta je da naša 3 naroda imaju i druge stranke osim svete trojke na vlasti... dapače njih 60-ak koliko se sjećam
osim toga
mislim da se ne može smijeniti ono što narod izabere
neka nacionalnih stranaka doklegod narod glasa za njih
Komi PROSLO je vrijeme zloupotrebe sludjenog, zbunjenog, izgubljenog , izmanipuliranog naroda!
Proslo je vrijeme vladavine nacionalnih stranaka ja to znam ali na izbore
vise ne treba racunati.Nema potrebe.Tu posast treba ostaviti nacionalistima da se sami vade iz fekalija koje ce kada se prokopju usmrditi cio svijet.
narod je imao test na izborima, i vidimo rezultate
narod ima vlast kakvu zaslužuje ni bolju ni goru...
Zanemarit cu Komi svoj stav o narodu koji bi zasluzio vlast koju jeste birao ali moj stav identican je misljenju svjetskih experata koji tvrde da je narod u BiH izmanipuliran , u postratnome periodu dok je bio u masovnoj posttraumatskoj krizi.
Ta su vremena proslost a narodu nije do do sada imao opipljivo rjesenje kako se rijesiti UTVARA iz proslosti i kako se
okrenuti buducnosti.
Do sada nije bilo adekvatne politicke snage koja je mogla izvesti narod iz tamnog vilajeta jer su sve politicke partije interese naroda i "drzave" podredile u korist licnih interesa.
Narod ce dobiti vlast koju zasluzuje jer narod je taj koji se odrekao dosadasnjih politickih oligarhija sto se pokazalo apstinencijom vise od polovine glasacko biracke populacije.
Za sada sam sasvim dovoljno, cak i previse obrazlozila naslov teme , tj. ankete.
ni tamni vilajet u avliji nasoj nece sa svojim mrakom do izbora s*jat )
mi imamo pravo na DRZAVU jer nije zalozeno 250.000 zrtava za tri tora
nego za DRZAVU sa SVIM jednakopravnim narodima , bez etnickih torova(avlija i sokaka)
Moja dobronamjerna sugestija ZA NIKOGA ko je ucestvovao u RATNOJ vladi. Novi ljudi i nove snage PRIJE izbora bit ce prezentirani javnosti.
SDP ima u svojoj stranci TAKVE profile koji NISU bili u mogucnosti biti politicki aktivni zbog ogranicene starosne dobi. Znaci da vec ima dosta bivsih clanova SDP-a koji ce pokazati narodu pravi put.
Svakako da ima jos mnogo bivsih mladih pripadnika iz svh (osim nacionalnih) stranaka koji su se organizirali u jedinstven , uvjetno receno 'Bh. front', bez prefixa 'patriotski' ili 'demokratski' jer prava demokracija nema razloga za automarketing
Gdje su oni bili kad je bilo najgore ako smijem da pitam?
Moje misljenje je samo stranka SDA nas moze spasiti!!!
SDA to je prava stvar!!!
SDA niko nece pobjediti nas!!!
Pomoz bog srpcadijo, faljen Isus sokadijo
muslimani sto vas ima merhaba vam bilo svima
SSO, SSO, Demokratski savez BIH
uz nekoliko rijeci, uz ritmove slatke
pokazacemo program jedne nove stranke
Omladinci Titovi, modernih saznanja
najavili promjene, dosta im je sranja
Jer treba nam neko ko nikada nije
sa Tudjmanom Franjom u zatvoru bio
I treba nam neko, ko u Bugojnu nije
sa Mikulicem Brankom nikad viski pio
I treba nam neko ko Slobodana
za uvoz revolucije nikad nije pit'o
I treba nam neko ko je tugov'o
i iskreno plako kad je umro Tito
Nemoj slusat sto ti kazu lideri i vodje
nemoj slusat sto ti kazu popovi i hodze
samo Djerdan na radiju ti odvrni jace
i poslusaj Gljivine tirazne pjevace...
RAmiz Kadic porucuje: "Jaci smo od svih"
Last edited by krmelj on 20/01/2005 16:25, edited 1 time in total.
krmelj wrote:Pomoz bog srpcadijo, faljen Isus sokadijo
muslimani sto vas ima merhaba vam bilo svima
uz nekoliko rijeci, uz ritmove slatke
pokazacemo program jedne nove stranke
Omladinci Titovi, modernih saznanja
najavili promjene, dosta im je sranja
Jer treba nam neko ko nikada nije
sa Tudjmanom Franjom u zatvoru bio
I treba nam neko, ko u Bugojnu nije
sa Mikulicem Brankom nikad viski pio
I treba nam neko ko Slobodana
za uvoz revolucije nikad nije pit'o
I treba nam neko ko je tugov'o
i iskreno plako kad je umro Tito
Nemoj slusat sto ti kazu lideri i vodje
nemoj slusat sto ti kazu popovi i hodze
samo Djerdan na radiju ti odvrni jace
i poslusaj Gljivine tirazne pjevace...
wandy wrote:Nemoj tako treba uvjek racunati na Zlatka.
To vrijedi samo za vas koji ste navikli na kult licnosti
Nevjerovatno je koliko su SDA-ovci optereceni SDP-ovcima.Cinjenica jeste da se te dvije stranke ne mogu uporediti niti po bilo cemu ALI kada bi Zlatko L. bio JEDINA alternativa (bio je) u tom slucaju svaka diskusija ili cak pomisao za PROGRES BiH bila bi cista utopija.
Krmelj kult licnosti jeste bolest propalih nacija bez drzave.
Nas Bh. covjek nije u poziciji da zivi i umire za kult licnosti.