anketa : ja sam ZA smjenu nacionalnih stranaka DA ili NE ???

SMJENA VLASTI : DA ILI NE ?

DA
13
59%
NE
9
41%

Total votes: 22

margareta

#1 anketa : ja sam ZA smjenu nacionalnih stranaka DA ili NE ???

Post by margareta »

Koliko imate interesa za aktivno ucesce u smjeni nacionalnih stranaka i
ako to istinski zelite , kako vi vidite rjesenje u praktickom dijelu vaseg ucesca ?

PS.Molim samo ozbiljne komentare bez uvreda.
Ereinion

Post by Ereinion »

Rado bih ih smijenio kad bi postojala odgovarajuća alternativa. Zbog toga svoj glas dajem onima koji ih najmanje imaju.
Toozla

Post by Toozla »

Ereinion wrote:Rado bih ih smijenio kad bi postojala odgovarajuća alternativa. Zbog toga svoj glas dajem onima koji ih najmanje imaju.
slazem se....jos uvijek se ne nazire politicka snaga koja bi zemlju povela u pozitivnom smjeru....prema tome, na izborima me jos uvikek nema...

...preostaje nam forum da se rijesimo svojih frustracija... :D
verbal

Post by verbal »

ne cini li ti se da je NE trebalo biti u prvoj, a DA u drugoj opciji tvog polla ;)

Ne, nisam za promjenu vlasti, nacionalisti su cool.
Da, za promjenu sam, naci su nasi egzekutori
Last edited by verbal on 15/01/2005 23:15, edited 1 time in total.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Bas i ne kontam ove odgovore...

DA LI STE ZA NACIONALNE STRANKE ILI PROTIV NJIH?

(A) Da
(B) Ne
(C) OK
(D) Cancel

:D
madona

Post by madona »

Trebalo bi ih zakonom zabraniti!
margareta

Post by margareta »

Tako ce i biti Madona :)
JBT

Post by JBT »

Totalno sam zbunjen anketom.
Gdje da kliknem?
verbal

Post by verbal »

JBT wrote:Totalno sam zbunjen anketom.
Gdje da kliknem?
Zasad ne diraj nista Murate, ali ostani na polozaju :D
margareta

Post by margareta »

Imas dvije rupice pa klikni na onu koja ti odgovara :(
verbal

Post by verbal »

margareta wrote:Imas dvije rupice pa klikni na onu koja ti odgovara :(
ti ocigledno i dalje ne kontas :zzzz: :zzzz: :zzzz:
zapadnjak

Post by zapadnjak »

Imali ste priliku da ih smjenite na izborima, pa niste. Sad sjeti, suti, trpi i cekaj slijedece izbore pa se kandiduj i osvoji vlast.

A samo pitanje je idiotsko. Da je moguce tako mijenjati vlast kao sto margareta zamislja u svojoj maloj glavi, to vise ne bi bila drzava, to bi bila anarhija. Da li je narod Bosne i Hercegovine spreman smjenjivati stranke sa vlasti ili ne najbolje su pokazali izbori.

Ako margareta vec hoce nesto ozbiljno da radi, neka pripremi nekoliko miliona KM, neka okupi akdemike, ljude od imena, osnuje partiju, napravi plan, te izadje na slijedece izbore.
JBT

Post by JBT »

Pa bilo na koju da kliknem, pogrijesio sam. U odnosu na pitanje.
margareta

Post by margareta »

verbal wrote:
margareta wrote:Imas dvije rupice pa klikni na onu koja ti odgovara :(
ti ocigledno i dalje ne kontas :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Eeej......budi se ! Tek sam vidjela kako m je "ukomponovana" anketa! Shashavo ali svejedno mozes dati glas i izvan kruzica.

ZA :) smjenu vlasti (nacionalista) kao egzekutora ili

NE jer su :x cool :x
madona

Post by madona »

:-? i ja sam takode zbunjena JBT :?

zapadnjak, zato ih i treba zakonom zabraniti jer naroda sada samo vodi strah i mrznja, zato i glasaju za nacionalisticke stranke.
Satriani

Post by Satriani »

margareta wrote:Tako ce i biti Madona :)
A ko ce ih zabranit ?
Usput ljudi su legalno izabrani, ruku na srce, ne vidim ko bi mogao biti sila i povesti kao neku revoluciju.

Generalno ne postoji razlika velika izmedju mentalnog sklopa nacio i ne nacio politicara, sve je u to u 5 deka, tako da mi je bas svedno ko je na vlasti!
St.Germain

Post by St.Germain »

ma kakva revolucija
sve je to ko strujom paralizovano
s vremena na vrijeme pogledam 28 Days Later i tako to
zapadnjak

Post by zapadnjak »

Jos jedna stvar. Covjek moze kupiti novcem mnogo sto sta. Medjutim postovanje ljudi, njihov glas, njihovu naklonost ne moze kupiti samo novcem. Moze kupiti dio medjutim cim mu ponesta novca, nestace i glasova. Za ljudski glas i u dobru i u zlu neophodno je pridobiti ljude dobrim moralom, svojim zrtvovanjem, svojim zivotom.

Bez obzira sto je SDA stranka puna kriminalaca, Alija Izetbegovic, rahmetullahi alejhi, je bio covjek sa visokim moralom, principima koje nije gazio, te covjek koji je u najtezim momentima odrzao bosnjacku naciju na nogama. Svi su culi za Aliju, za njegov zivot, za njegovo zrtvovanje, te pravi istinski bosnjaci muslimani to cijene. A taj obican narod nije onaj koji ima internet i moze pisati po internetu. To je onaj seljak sto zivi u brdu i cijeli zivot mu se sastoji od mukotrpnog rada u polju i drzanju stoke. Kad razgovarate s takvim ljudima i spomentemu SDA, on tada cuje Alija. I kad ih pitate za koga glasaju, kazu za Alijinu partiju. Ti ljudi ne znaju ko se nalazi u SDA, niti znaju za ove ili one prevare ili kriminalne radnje, sve sto oni znaju jeste da ima Alijina partija i da ce on za nju glasati. To se ne moze kupiti, to se mora steci.
sffovac

Post by sffovac »

da za smjenu doticni jesam, ali kakva je sada situacija u ovoj zamlji nema alternative s toga bolje i oni nego ortodoksni komunisti
madona

Post by madona »

Cuj ko ce ih zabraniti, pa ko nam je i sada na vlasti - Peddy, Eddy, Daddy i slicni, ko bi ih vise i znao....
JBT

Post by JBT »

Nista zabranjivati. Narod treba obrazovati. A svaka skola se placa.
margareta

Post by margareta »

madona wrote:Cuj ko ce ih zabraniti, pa ko nam je i sada na vlasti - Peddy, Eddy, Daddy i slicni, ko bi ih vise i znao....
Otjerat cemo mi njih bez obzira na gresku u anketi.Nece to biti klasicna -tipicna revolucija , naprotiv veoma atipicna.
IZBORI vise nisu parametar regularnih pokazatelja realne slike glasackog' tijela, ne racunajuci onu populaciju iz Zapadnjakovoga komentara.Veoma diskretno i mudro 'nicim' je rekao sve.

Madona tvoj komentar je duhovit. Sivi humor - bas kakav i odgovara vladarima tamnog vilajeta.
madona

Post by madona »

margareta wrote:
madona wrote:Cuj ko ce ih zabraniti, pa ko nam je i sada na vlasti - Peddy, Eddy, Daddy i slicni, ko bi ih vise i znao....
Otjerat cemo mi njih bez obzira na gresku u anketi.Nece to biti klasicna -tipicna revolucija , naprotiv veoma atipicna.
IZBORI vise nisu parametar regularnih pokazatelja realne slike glasackog' tijela, ne racunajuci onu populaciju iz Zapadnjakovoga komentara.Veoma diskretno i mudro 'nicim' je rekao sve.

Madona tvoj komentar je duhovit. Sivi humor - bas kakav i odgovara vladarima tamnog vilajeta.
Kako i ko ce ih otjerati, za to treba da bude slozan narod koji zna sta hoce. A toga kod nas nema, niti je ko slozan niti ko zna sta hoce. Dobro je pa ih i ima da nam kazu kad svanjava. Dok se mi obrazujemo, kako rece JBT, proci ce jos 100 godina, ko ziv, ko mrtav dok se dotle dode.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

zapadnjak wrote:Jos jedna stvar. Covjek moze kupiti novcem mnogo sto sta. Medjutim postovanje ljudi, njihov glas, njihovu naklonost ne moze kupiti samo novcem. Moze kupiti dio medjutim cim mu ponesta novca, nestace i glasova. Za ljudski glas i u dobru i u zlu neophodno je pridobiti ljude dobrim moralom, svojim zrtvovanjem, svojim zivotom.

Bez obzira sto je SDA stranka puna kriminalaca, Alija Izetbegovic, rahmetullahi alejhi, je bio covjek sa visokim moralom, principima koje nije gazio, te covjek koji je u najtezim momentima odrzao bosnjacku naciju na nogama. Svi su culi za Aliju, za njegov zivot, za njegovo zrtvovanje, te pravi istinski bosnjaci muslimani to cijene. A taj obican narod nije onaj koji ima internet i moze pisati po internetu. To je onaj seljak sto zivi u brdu i cijeli zivot mu se sastoji od mukotrpnog rada u polju i drzanju stoke. Kad razgovarate s takvim ljudima i spomentemu SDA, on tada cuje Alija. I kad ih pitate za koga glasaju, kazu za Alijinu partiju. Ti ljudi ne znaju ko se nalazi u SDA, niti znaju za ove ili one prevare ili kriminalne radnje, sve sto oni znaju jeste da ima Alijina partija i da ce on za nju glasati. To se ne moze kupiti, to se mora steci.
E zbog ovoga sam ja za uvodjenje cenzusa na izborima! :D
SD-6

Post by SD-6 »

sto put prezvakana tema :oops:
nedavno je Bicakcic u Ljiljanu izjavio da SDA vode komunisti,aludirajuci na njihov predratni staz u istim
onda ispada Marg da si ti za ukidanje svojih :?
Post Reply