nisam gledao puno animea a stripove nekako ne volim
avatar i nick su iz najdrazih animea
pregledah jos samo nesto one piecea i death note koji mi je bio fenomenalan
attack on titan isto imam u vidu za pogledat, mozda i bleach
Moderator: _BataZiv_0809
Life hater wrote:Ja sam pročitao na netu da se to odnosi na posebnu japansku novu godinu koja je negdje ove ili sljedeće 2 ili 3 sedmice sad je li to istina ili ne nisam siguran.lajkujMe wrote:Nego jeste vi skontali da Naruta nece biti izgleda do Januara? Rekose nastavlja se u prvom izdanju nove godine

dragonz wrote:Life hater wrote:Ja sam pročitao na netu da se to odnosi na posebnu japansku novu godinu koja je negdje ove ili sljedeće 2 ili 3 sedmice sad je li to istina ili ne nisam siguran.lajkujMe wrote:Nego jeste vi skontali da Naruta nece biti izgleda do Januara? Rekose nastavlja se u prvom izdanju nove godine
P.S. Broly_the_Legend i slika Kakashi-ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nešto slično piše i na kraju zadnje OP mange - naravno, prekinuto je na apsolutno najzanimljivijem mogućem mjestu sa nekom pauzom koja slijedi od jedno 15 danaLife hater wrote:Ja sam pročitao na netu da se to odnosi na posebnu japansku novu godinu koja je negdje ove ili sljedeće 2 ili 3 sedmice sad je li to istina ili ne nisam siguran.lajkujMe wrote:Nego jeste vi skontali da Naruta nece biti izgleda do Januara? Rekose nastavlja se u prvom izdanju nove godine
Vidio sam ja to I razumio evo linkova na kojima sam pročitao oovo što sam napisao:dragonz wrote:Life hater wrote:Ja sam pročitao na netu da se to odnosi na posebnu japansku novu godinu koja je negdje ove ili sljedeće 2 ili 3 sedmice sad je li to istina ili ne nisam siguran.lajkujMe wrote:Nego jeste vi skontali da Naruta nece biti izgleda do Januara? Rekose nastavlja se u prvom izdanju nove godine
P.S. Broly_the_Legend i slika Kakashi-ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah vjeruj mi kad sam pročitao zadnju stranicu mrak mi pao na očiGandalf wrote:nešto slično piše i na kraju zadnje OP mange - naravno, prekinuto je na apsolutno najzanimljivijem mogućem mjestu sa nekom pauzom koja slijedi od jedno 15 danaLife hater wrote:Ja sam pročitao na netu da se to odnosi na posebnu japansku novu godinu koja je negdje ove ili sljedeće 2 ili 3 sedmice sad je li to istina ili ne nisam siguran.lajkujMe wrote:Nego jeste vi skontali da Naruta nece biti izgleda do Januara? Rekose nastavlja se u prvom izdanju nove godinejapanski pokvarenjaci
Za bleach moraš na početku imati strpljenja i tokom fullbring arke(zadnje) i za neke fillere,Attack on Titan je fenomenalan nećeš se razočarati a i manga nije loša ako želiš pokušati čitati.Ja ti predlažem i: Hellsing Ultimate,Code Geass,Fairy tail za ovaj anime sam mislio da je bezveze ali kad sam ga pogledao pravo mi se svidio pa ako imaš koje predrasude prema njemu daj mu šansu,Rosario to vampire komedia i romantika i ima fan servicea ali je jako zanimljiv,Highschool DxD isto kao predhodni,Devil Survivor animated.Eto dovoljno za mjesec dana ako si puno na netuBroly_the_Legend wrote:nisam ni znao da im ova tema
avatar i nick su iz najdrazih animea![]()
attack on titan isto imam u vidu za pogledat, mozda i bleach
Code Geass i Fullmetal Alchemist: Brotherhood = EPICNESS i MUST SEE ZA SVAKOGA bez obzira da li fan ili ne!Life hater wrote:Za bleach moraš na početku imati strpljenja i tokom fullbring arke(zadnje) i za neke fillere,Attack on Titan je fenomenalan nećeš se razočarati a i manga nije loša ako želiš pokušati čitati.Ja ti predlažem i: Hellsing Ultimate,Code Geass,Fairy tail za ovaj anime sam mislio da je bezveze ali kad sam ga pogledao pravo mi se svidio pa ako imaš koje predrasude prema njemu daj mu šansu,Rosario to vampire komedia i romantika i ima fan servicea ali je jako zanimljiv,Highschool DxD isto kao predhodni,Devil Survivor animated.Eto dovoljno za mjesec dana ako si puno na netuBroly_the_Legend wrote:nisam ni znao da im ova tema
avatar i nick su iz najdrazih animea![]()
attack on titan isto imam u vidu za pogledat, mozda i bleach![]()
Avatar sa nickom ti je šminka po mom mišljenjuDobrodošao u anime dio foruma
a kako ja tek ovaj post iskopah sadaObskurni wrote:Higashi no Eden definitivnotagomago wrote:hajte mi molim vaspreporučitepar finih (sa ne tako velikim brojem ep, do 20 mi je prihvatljivo), triler & misterija, arigatou
Ako hoces neki malo supernatural twist probaj Darker than Black
Meni se svaki brzo učita stream na gogoanime verion1: 1 i 3 player se najbrže učitavaju pa pokušaj.tagomago wrote:a kako ja tek ovaj post iskopah sadaObskurni wrote:Higashi no Eden definitivnotagomago wrote:hajte mi molim vaspreporučitepar finih (sa ne tako velikim brojem ep, do 20 mi je prihvatljivo), triler & misterija, arigatou
Ako hoces neki malo supernatural twist probaj Darker than Black![]()
![]()
hvala, prvi nisam i hoću, drugi jesam, nekako mi je odmah došao nakon death note.
je li vi downloadujete sve te silne epizode ili watch online opcije? meni nekako uvijek merak veći skinuti u kvalitetnoj rezoluciji nego čekati hoće li stream štekati
Sad je najbolji dio Naruta što se tiče progresa i borbe a čuo sam da će još par sedmica ili mjesec i kraj mange nešto će odužit se manga od planiranog.Moram se natjerati da odgledam taj one piece kad kod sam pokušao odustajao sam hahahah.Ali sad planiram do kraja ići svih 600 i nešto epizoda -.-.Gandalf wrote:ja online odgledam sve anime - Jutros One Piece završio sa Pank Hazard Arcom, obzirom da OP ne praktikuje filer epizode, očekivati je da možda već sljedeće sedmice započne Dress Rossa Arc
U Naruti ništa novo - Madara naravno, taman kad izgleda uštopan postane u sekundi nikada jači
pregledah attack on titan za dva dana komplet prvu sezonu, a ostatak procitah. nema potrebe da komentarisem, fantasticno.
Evo da preporučim Beserk sva 3 dijela animiranog filma ne morate gledati anime seriju jer je sve urađeno po njoj samo sa ekstra animacijom također preporučujem i Sacred seven (isti razlozi kao i Beserk),Resident evil bolje nego holivudski film,Tekken: Blood Vegance isti razlozi .I pogledajte Sword for Truth vidjet ćete zašto
To je vec nesto.vnm wrote:serija ide u sezonama. druga sezona je u pripremi.
Gandalf wrote:

opasna je