http://zafc.bigforumpro.com/t1842-angel-eyes-uradi-sam
što bi iblo dobro kad bi neko probo da li je ovo gore izvodljivo
pa da se napravi ovako nešto

Moderators: _BataZiv_0809, anex

čuj ne pripada fabiji,bordo_boy wrote:jer to ne pripada tom autu. Ko god se ne razumije u auta, boli ga briga imaš li ti to na Škodi ili nemaš, on to ni ne primjeti. Onaj ko se razumije u auta, i to primjeti, smatraće te seljakom i "ćunerom"...
to znaci da ih mozes kupiti u ovlastenom?Medonjaa wrote:čuj ne pripada fabiji,bordo_boy wrote:jer to ne pripada tom autu. Ko god se ne razumije u auta, boli ga briga imaš li ti to na Škodi ili nemaš, on to ni ne primjeti. Onaj ko se razumije u auta, i to primjeti, smatraće te seljakom i "ćunerom"...
pa ovo su ORIGINALNI angel-eyes, koštaju 400 eura
jel od sipke za stelanje zaluzina...Medonjaa wrote:pa zato sam i postavio mogućnost "kućne radinosti", npr. nešto iskombinovati, uzeti original kučišta i staklo, a unutra napraviti okrugle farove sa tim led diodama
Ne pripada fabiji na sljedeći način. Angel eyes je izmislio BMW, a prvi put je predstavljen na modelu BMW 5 E39,Medonjaa wrote:pa zato sam i postavio mogućnost "kućne radinosti", npr. nešto iskombinovati, uzeti original kučišta i staklo, a unutra napraviti okrugle farove sa tim led diodama

ovo auto izgleda pravo lijepo.bordo_boy wrote:Usput, kad već spomenu žaluzine, LED, i uradi sam sa rernom i teglom .Savjet iz ličnog iskustva: Nemojte!
Osim što se prilikom otvaranja fara slomi bar 5 od 10 žabica, i uprlja far iznutra (od silikona/ljepila kojim se prsten lijepi za unutrasnjost fara), krajnji rezultat nije zadovoljavajuci. Iako sam stavio najjače diode na oba kraja prstena, svjetlo se ne vidi po danu. Jedino po noći kada je mrkli mrak. Bolje je kupiti dobar set preko interneta, sa halogenim prstenovima, koji svijetle cijelom duzinom, pa to ugraditi. Ja sam na kraju izvadio svoje homemade prstenove, i ugradio ove aftermarket. Stoje na autu 2 godine već i super sam zadovoljan... Koštaju inače ti setovi oko 100 KM. Ugradiš sam - spojiš na žice od pozicija sa farova... a poziciju prefikariš.... Osim prstenova, u setu dobiješ i dvije kutijice za struju...
Tako izgleda set za BMW. Nisu svi setovi isti, radijus prstenova je različit zavisno od modela za koji je set. Dakle, ovaj set ne ide na fabiju.
Dobro razmisli prije nego što zasereš, da ti na kraju ne ispadne ovako:
![]()
![]()
o.0ovo auto izgleda pravo lijepo.
a ovo je trebalo da bude auto, ja zaboravio, hahhaa.Bullet Tooth Tony wrote:o.0ovo auto izgleda pravo lijepo.