Anel Hadzic ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
KemoM
#1 Anel Hadzic ALL ABOUT
Novi Zmaj.
Anel Hadzic, 25 godina, ofanzivni vezni Sturma.
-
TheMule
#2 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
KemoM wrote:Novi Zmaj.
Miske ide nakon ovih kvalifikacija, tako da ce nam trebati novi ofanzivni vezni kao zamjena za Pjanu.
-
KemoM
#3 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
I to ce bit Hadzic kojim je najveci uspjeh u karijeri drugu pretkolo evropske lige i nerjeseni rezultat protiv Breidbalika?TheMule wrote:KemoM wrote:Novi Zmaj.
Miske ide nakon ovih kvalifikacija, tako da ce nam trebati novi ofanzivni vezni kao zamjena za Pjanu.
-
TheMule
#4 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
Ne znam ko ce biti, ali se mora razmisljati o tome. Mi nismo defanzivna velesila, vec igru baziramo oko drzanja lopte u nogama i davanjem vise golova nego protivnici. Prema tome, ako ista valja, zovi.KemoM wrote:I to ce bit Hadzic kojim je najveci uspjeh u karijeri drugu pretkolo evropske lige i nerjeseni rezultat protiv Breidbalika?TheMule wrote:KemoM wrote:Novi Zmaj.
O uspjesima u karijeri nije red pricati, jer fudbal je timska igra.
- Baltazar_khan
#5 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
papesusic is back 
- hrastov žižak
#6 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
vec igru baziramo oko drzanja lopte u nogama i davanjem vise golova nego protivnici.
i veliš ti bi otjero misketa nakon ovih kvalifikacija, a ovog štičenika poznate agencije bi poslo u brazil? pomalo bezobrazno, zar ne?mr. one wrote: Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
-
TheMule
#7 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
Pa naravno da ce ici u Brazil ako se kvalifikujemo, ali sa navijacima kao ti koji unose nemir i razdor u nase redove, ta kvalifikacija je pod upitnikom.
-
roboth
#8 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
Ne d'o Bog da ovog pozove u selekciju
- hrastov žižak
#9 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
wtf? to sam i ja faktor u kvalifikacijama? super, nisam znao. a tebi ko amerikancu bi trebala bit poznata ona floskula o javnim osobama, pravu na kritiku itd.
a to za misketa si se malo spetljo, pa si napisao da ide nakon ovih kvalifikacija, pa zato pitam. miske ne treba ići nikamo, nego pape treba naučit kako da ga koristi. osim, naravno, ako miske ne htjedne pristat na tu ulogu s klupe.
a to za misketa si se malo spetljo, pa si napisao da ide nakon ovih kvalifikacija, pa zato pitam. miske ne treba ići nikamo, nego pape treba naučit kako da ga koristi. osim, naravno, ako miske ne htjedne pristat na tu ulogu s klupe.
-
TheMule
#10 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
Posto kod nas "novinari" kupe informacije sa foruma i iz kafana, svakako doprinosis cirkusu koji se stvara oko repke.hrastov žižak wrote:wtf? to sam i ja faktor u kvalifikacijama? super, nisam znao. a tebi ko amerikancu bi trebala bit ona poznata floskula o javnim osobama, pravu na kritiku itd.
Oko Misketa se nisam nista spetljo, ne znam o cemu pjevas. Nakon ovog ciklusa je vrijeme da se oprosti od nekoliko igraca, i o tome sam vec piso.
- trcicu trceci
#11 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
pisi ti i tebi slicni kurcu svom'
Miske treba da ima minutazu na svjetskom i ako On bude htio i kasnije
ustani kad velemajstora spominjes
Miske treba da ima minutazu na svjetskom i ako On bude htio i kasnije
ustani kad velemajstora spominjes
- jeza u ledja
#12 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
Smarate s Hadzicem.
- luckylaka
#13 Re: Anel Hadzic ALL ABOUT
Smaraju oni sa pola reprezentacijejeza u ledja wrote:Smarate s Hadzicem.