Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za pocetak poselami se sa komandama na volanu ako ih imas
Ne znam je li ti ovo jedini ekran u autu I imas li navigaciju bord kompjuteri to ako jeste poselami se onda I sa tim mada se to moze rijesiti na drugi nacin
Ako te bas zanima na kafi cemo o tome pa ti pojasnim sta kako uz tvoje zelje je li moguce I sl
Najlakse ti je kupis tablet velicine tog otvora, nadjes nekoga da ti napravi oklop, plocicu, da mozes isti smjestit, eh sada izgubices to sos dugme,
Kvalitet zvuka hmmm
Imaces nesto sto izgleda dobro, multikulti uredjaj ali ali
Oto je lancia(jel tak) bolje kupi druga kola ili
Na staklo zalijepis tablet... Skines kada ne treba, a ako nadjes kakav sa kamerom koristis ga snimanje,,
Mada bolja ideja ostavi taj rudi cajkovec imas pepeljaru izbaci je i umetni tablet, prikopcaj ga na postojeci audio uredjaj i imas nestoo,, ostanu ti kontrole na kolu upravljaca, nije sudar tri svijeta i izglleda boljee
supercali wrote:Za pocetak poselami se sa komandama na volanu ako ih imas
Ne znam je li ti ovo jedini ekran u autu I imas li navigaciju bord kompjuteri to ako jeste poselami se onda I sa tim mada se to moze rijesiti na drugi nacin
Ako te bas zanima na kafi cemo o tome pa ti pojasnim sta kako uz tvoje zelje je li moguce I sl
Sve je na tom ekranu.
Navigacija nema CD za nase podrucje, pa ne koristim, telefon takodjer sam vrlo rijetko koristio. Jedini belaj je gubitak board computera. Komande na volanu takodjer manje vise ne koristim toliko.
Android svakako ima google maps, muzicki uredjaj na androidu ne bi trebao biti sporan, hm ostaje dilema odakle ce dobijati internet signal. Mozda bih uzeo ono sto inzinjer ima.
supercali wrote:Ti sada imas istu muku kao ja jer I ja to isto sada radim
Ja imam 2-3 opcije kako sta I sta zelim pa mi je teze odluciti nego tebi
Cd cu ti ja dati ako hoces za tu navigaciju
Da si pitao imao bi I cd
Ne paše kralju. Hvala ti, mislim, ali taj CD sam tražio preko x kanala, ukljucujuci i Fiat Lancia Klub Srbija i jednostavno nema CD za ovu navigaciju koji radi na nasim prostorima. Ovaj tek od Italije fata
@citroen-ako ne nadjem estetski prihvatljivo rjesenje, necu nista ni dirati, ne svidja mi se to sa drzacima nikako
Board kompjuter zaboravi...problem je što ćeš taj fabrički radio zamijeniti nekim androidom...vodeći se prije svega dimenzijama displeja i cijenom. Fabrički radio uređaji su po pravilu, prilično kvalitetni, a vidne razlike postoje i između ovih od 150KM tipa Sony i nekih ozbiljnijih od 500KM. Plus što tom androidu primarna upotreba nije da glumi autoradio...
Pojačalo i podešavanja u fabričkom radiju direktno su zaslužni za takvo ozvučenje. Slažem da je nezgodno kod malo starijih auta koja nemaju mp3 ili usb utičnicu...zajebancija povelika.
supercali wrote:Ti sada imas istu muku kao ja jer I ja to isto sada radim
Ja imam 2-3 opcije kako sta I sta zelim pa mi je teze odluciti nego tebi
Cd cu ti ja dati ako hoces za tu navigaciju
Da si pitao imao bi I cd
Ne paše kralju. Hvala ti, mislim, ali taj CD sam tražio preko x kanala, ukljucujuci i Fiat Lancia Klub Srbija i jednostavno nema CD za ovu navigaciju koji radi na nasim prostorima. Ovaj tek od Italije fata
@citroen-ako ne nadjem estetski prihvatljivo rjesenje, necu nista ni dirati, ne svidja mi se to sa drzacima nikako
A jbt kazem ti pitaj.mene radit ce ti 1000% ovaj cd
Reci mi samo koji je sistem u toj lanci
Rt3 mozda?
530i wrote:Pojačalo i podešavanja u fabričkom radiju direktno su zaslužni za takvo ozvučenje. Slažem da je nezgodno kod malo starijih auta koja nemaju mp3 ili usb utičnicu...zajebancija povelika.
Zavisi I koji android kupi
Imas kineza a imas I dobrih androida tipa cartech iz njemacke
I tu komponente nisu nista slabije od fabrickih cak sta vise
Kao I sa aftermarket pleyerima sto je slucaj
530i wrote:Pojačalo i podešavanja u fabričkom radiju direktno su zaslužni za takvo ozvučenje. Slažem da je nezgodno kod malo starijih auta koja nemaju mp3 ili usb utičnicu...zajebancija povelika.
Ma ya to je bas nezgodno, a fm transmiteri nisu nikakvo rjesenje. Htio sam nesto sto ce upakovati sve, na ebayu dosta toga ima, cijene su okej (stotinjak eura), ali evo navedoste dosta dobrih razloga kontra ovog rjesenja
supercali wrote:
Jedino je zezancija sa boardom
Isao bih na kvalitetan android i ne bih zalio dati vise para ali da se fino upakuje. Board mogu progutati, ali gubitak zvuka i sl. vec ne.
supercali wrote:
Isao bih na kvalitetan android i ne bih zalio dati vise para ali da se fino upakuje. Board mogu progutati, ali gubitak zvuka i sl. vec ne.
Pa na to I ja idem zato razmisljam 2-3 kombinacije jer mi je ova jedna ispala beze a ostajao mi je fabricki I zasada ne vidim rjesenje
Uglavnom na kafi cu ti pricati I za jedno I za drugo I za tebe eventualno sta moze dobro proci
Nemoj zajebavat meni jednu od najboljih stvari na Lybri
Navigacija ti za BiH i ne treba (jedno veće selo) za balkan možeš koristit mobitel kao alternativu. Ako želiš da imaš priključak za USB odnosno AUX pogledaj sisteme koji se kopčaju na ulaz od CD chargera, ostaje sve tvoje samo se to doda i ubaci recimo u suvozački pretinac
Koji god da kupi sumnjam da je i blizu ovog fabričkog hu...