rikn'o SBB, pa tako rikno i T-mach, globalno.Vidal89 wrote:je li ima neko da mu savrseno rade sport klub kanali?
to ako pitas da li sad rade, inace rade normalno, ne znam sta mislis pod savrseno.
Moderator: Benq
rikn'o SBB, pa tako rikno i T-mach, globalno.Vidal89 wrote:je li ima neko da mu savrseno rade sport klub kanali?
Hd i bez trzanja slikesemirsar wrote:rikn'o SBB, pa tako rikno i T-mach, globalno.Vidal89 wrote:je li ima neko da mu savrseno rade sport klub kanali?
to ako pitas da li sad rade, inace rade normalno, ne znam sta mislis pod savrseno.
Na smart tv app, na web putem browsera, i mobile apk, leti HD bez trzanja, a vjerujem i putem android box-a ide sve bez problema.Vidal89 wrote:Hd i bez trzanja slikesemirsar wrote:rikn'o SBB, pa tako rikno i T-mach, globalno.Vidal89 wrote:je li ima neko da mu savrseno rade sport klub kanali?
Imam i zadovoljan sam..Maraschino wrote:Ima li neko Mi Box s i je li zadovoljan istim?
Također..alipasijaner wrote:Imam i zadovoljan sam..Maraschino wrote:Ima li neko Mi Box s i je li zadovoljan istim?
stachu wrote:Raja, koji mi box mozete preporuciti da kupim, a da mogu gledati EON, i 99% vremena bi se gledao EON na njemu. Ja sad ne znam koja je EON aplikacija bolja, za Android TV ili ova za mobitele, tablete, pa bi se prilagodio toj aplikaciji. Naravno volio bih proci sto jeftinijije, i box bi bio povezan preko WiFi.
Hvalaaa...
Bilo koji box, gledas eon preko chrome-a, kao na kompjuteru ili laptopu.stachu wrote:stachu wrote:Raja, koji mi box mozete preporuciti da kupim, a da mogu gledati EON, i 99% vremena bi se gledao EON na njemu. Ja sad ne znam koja je EON aplikacija bolja, za Android TV ili ova za mobitele, tablete, pa bi se prilagodio toj aplikaciji. Naravno volio bih proci sto jeftinijije, i box bi bio povezan preko WiFi.
Hvalaaa...
Pazi za Android TV verziju ti treba mogućnost da aktiviraš EON Smart Aplikaciju (pored EON boxa imaš pravo na aktivaciju jedne EON smart aplikacije), za ovu drugu verziju, mobilnu, koliko znam uz skoro svaki ugovor sa telemachom dobiješ mogućnost da registruješ pet uređaja preko mojtelemach portala.stachu wrote:Raja, koji mi box mozete preporuciti da kupim, a da mogu gledati EON, i 99% vremena bi se gledao EON na njemu. Ja sad ne znam koja je EON aplikacija bolja, za Android TV ili ova za mobitele, tablete, pa bi se prilagodio toj aplikaciji. Naravno volio bih proci sto jeftinijije, i box bi bio povezan preko WiFi.
Hvalaaa...
U paketu imam ukljucene obje aplikacije, tako da to ne bi trebao biti problem.zikmu wrote:Pazi za Android TV verziju ti treba mogućnost da aktiviraš EON Smart Aplikaciju (pored EON boxa imaš pravo na aktivaciju jedne EON smart aplikacije), za ovu drugu verziju, mobilnu, koliko znam uz skoro svaki ugovor sa telemachom dobiješ mogućnost da registruješ pet uređaja preko mojtelemach portala.stachu wrote:Raja, koji mi box mozete preporuciti da kupim, a da mogu gledati EON, i 99% vremena bi se gledao EON na njemu. Ja sad ne znam koja je EON aplikacija bolja, za Android TV ili ova za mobitele, tablete, pa bi se prilagodio toj aplikaciji. Naravno volio bih proci sto jeftinijije, i box bi bio povezan preko WiFi.
Hvalaaa...
Zavisno od android sistema je li TV ili mobilni, morat ćeš instalirati tu verziju (na android TV sistemu ne možeš pokrenuti mobilnu EON app - izbaci poruku da nije podržan uređaj). ATV verzija EON-a je dosta bolja po meni jer možeš bez problema daljinskim šaltati kanale i opcije, dok kod mobilne aplikacije prilagođena je za telefone i već ti treba upotreba miša.
Mi Box, Amazon FireStick imaju Andorid TV i na ovom drugom bez problema radi, na prvom nisam probao.
Ja mislim da nemoze Eon Aplikacija na Amazon FireStick 2stachu wrote:Evo kupio Amazon FireStick 2. generacije, ko mi sad moze objasniti kako se na njega instalira EON aplikacija, jer vidim da nema Google Play.![]()
Hvala
Nije oficijalno podržan definitivno, e sada da li ima neka čarlama... Nisam imao FireStick na testiranju, pa piši ako šta uspiješ.REDDEVILS wrote:Ja mislim da nemoze Eon Aplikacija na Amazon FireStick 2stachu wrote:Evo kupio Amazon FireStick 2. generacije, ko mi sad moze objasniti kako se na njega instalira EON aplikacija, jer vidim da nema Google Play.![]()
Hvala
Ja licno znam samo da Ervin radi servis ali manje vise softverski i moze ti pomoci oko nekih hardwerskih problema, nisam siguran koliko. Mislim, nije nikakav serviser, ali zna dosta o ovim uredjajima, meni je pomogao jednom.harph wrote:Je li iko servisira ove uredjaje? Imam beelink gt king koji se pokvario i trebao bi mi neko.
Nvidia shield je 1 pa sve ostalibrazzo19 wrote:"Beelink GT-King" Je li ovo trenutno najjaci Andorid Box na svijetu, vidim ima na piku 230KM je cijena ?
@harph kad se prije tebi taj box drug pokvario jer je izasao prije par mjeseci, mislio sam ga kupiti ? Da nema neki problem ili si ga ti nesto zeznuo ?
Koliko ja znam, samo igrice koje je moguce igrati gamepadom.channel10 wrote:Da li neko igra igrica preko android boxa i sta se moze igrati?