Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svemirski Puter wrote: ↑06/05/2021 10:04
Ma ne treba joj ništa već alienware ili xenondiggz build sve ima ako zna uradit setup.
Na kraju rokkr je zakon za ove što ne znaju na kodi ili iptv liste na tivimate.
Ima li razlike velike da mi se isplati peglati taj kodi instalirat itd u odnosu na rokkr.
I treba mi sky sports za rokkr kako ga trazim? Nema huhu.to moram neki novi?
Ma ne treba joj ništa već alienware ili xenondiggz build sve ima ako zna uradit setup.
Ima li razlike velike da mi se isplati peglati taj kodi instalirat itd u odnosu na rokkr.
Ja nisam ništa mijenjao na Eon boxu, postavljen je na MPV i radi super. Samo mi je jednom zastekao neku noć dok sam gledao godzillu i konga, promijenio server i dalje bilo u redu.
typeOnegative wrote: ↑07/05/2021 21:43
Ja nisam ništa mijenjao na Eon boxu, postavljen je na MPV i radi super. Samo mi je jednom zastekao neku noć dok sam gledao godzillu i konga, promijenio server i dalje bilo u redu.
Ja sam mislio na privatni android box.
I meni na EON boxu radi MPV radi bez problema.
aida25 wrote: ↑04/05/2021 23:29
Pozdrav, interesuje me, ko ima eon box, moze li se instalirati stremio i kako se koristi, je li lagano i bez misa, i ostale ove apk za gledanje filmova, koje mogu osim kodija? Hvala
Nisam probavao, ali cast sa telefona radi fenomenalno i lakse rukovati.
Jesu li ovi amazon 4k fire stick sto se na piku prodaju za stoju legitimni? Kakva su iskustva? Radi li hbo go kako treba? Kodi? Moze li eon tv aplikacija?
laik1981 wrote: ↑19/05/2021 17:00
Jesu li ovi amazon 4k fire stick sto se na piku prodaju za stoju legitimni? Kakva su iskustva? Radi li hbo go kako treba? Kodi? Moze li eon tv aplikacija?
Ja sam uzeo preko bhphotovideo, doslo mi za mjesec otprilike i radi ekstra 4k verzija. Eon fercera fluidno, ostalo nisam probao ali sam siguran da radi sve jer je brz stick
Ja sam uzeo preko bhphotovideo, doslo mi za mjesec otprilike i radi ekstra 4k verzija. Eon fercera fluidno, ostalo nisam probao ali sam siguran da radi sve jer je brz stick
Izvini, radi li ti eon tv aplikacija ili ova mobilna?
Izvini, radi li ti eon tv aplikacija ili ova mobilna?
Pozdrav svima, nakon što sam godinama koristio NEXBOX A95x, odjednom je prestao raditi, nekad se upali pa radi jedno vrijeme i samo opet stane, no dobro, sad sam uzeo Tanix TX6s 4/64 (android 10) i na njega ne mogu instalirati ni HBO GO, ni EON i još neke app koje ovaj device ne podražava... zajeb. Kako se može ovo zaobići? starijim verzijama? ima neko linkove? ako ništa može mi neko preporučit neki box na kojem će ove app sigurno raditi a da ovaj prodajem . A95x mi je bio zakon što se toga tiče, sve je radilo. Unaprijed hvala svima.
Ima sky sport na oha.to linku
Engleski Sky Sports nema, barem ja nisam našao, ima njemački i italijanski.
I Rokkr uveo limit za kanale, tj gledanje, sad samo može 15 min dnevno bez premiuma koji se plaća naravno
SuperSy wrote: ↑26/05/2021 13:07
Zašto mecool stick na olx kosta 150 km dok mu je cijena preko onih kineskih stranica 35 eura i oko 5 eura dostave za BiH.
SuperSy wrote: ↑26/05/2021 13:07
Zašto mecool stick na olx kosta 150 km dok mu je cijena preko onih kineskih stranica 35 eura i oko 5 eura dostave za BiH.
Za dotični stick na aliju distava 56 dolara.
Hocu da kažem kako su bezobrazni i pohlepni ovi olx prodavači.
Na banggood trenutno 2,8 eura shipping za BiH koji kosta oko 35 eura i ne ceka se dugo 15- 20 dana taman do europskog prvenstva. Nekako mi je mecool kd1 stick bolji izbor od Amazona gore stick.
Laik za ovo tek sam danas počeo istrazivati ,odakle poceti sa android tv boxom.. konkretno me najvise zanima sta je garant da dobijamo istu ponudu kanala kao sto prodavaci na olx.npr ( slika ispod ) pokazuju na slikama i da li se s vremenom šta mijenja po pitanju cijelog interfacea tog boxa
nKrkan wrote: ↑27/05/2021 20:10
Laik za ovo tek sam danas počeo istrazivati ,odakle poceti sa android tv boxom.. konkretno me najvise zanima sta je garant da dobijamo istu ponudu kanala kao sto prodavaci na olx.npr ( slika ispod ) pokazuju na slikama i da li se s vremenom šta mijenja po pitanju cijelog interfacea tog boxa
Image
instaliraj STB emu app ili placenu TIVI mate i ne brigaj...imas placene tv liste, a imas i piratske koje dobro rade
nKrkan wrote: ↑27/05/2021 20:10
Image
Prodavaci boksa ti instaliraju Kodi i na njega nabace Blue Thunder iptv build. I onda ti prodaju lafinu ako kupis od njih, dobijas free iptv. Ustvari, to i ti mozes. Cisti marketinski trik. Nemas nikakve garancije, jer liste se u Blue Thunderu mijenjaju. Ovo sto vidis na slici je Kodi media player sa vec instaliranim dodacima.