Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BadBoy wrote:Čekajte, zar zaista ne možete priznati neke legitimne prednosti iPhona i iOS-a? Zar se moraju uvijek iznositi pojedinačni primjeri kako je X bolji od Z? Pa zar je toliko teško vidjeti realno da Android kao sistem i Android telefoni kao hardware imaju nekih grešaka i nedostataka u odnosu na Apple.
Naravno i obratno važi za Apple. No, meni je iskreno super što oni mogu izvuči komparativno isto ili više sati upotrebe iz iPhona 5 koji ima 1,440 mAh bateriju.
Ponavljam, samo konkurencija može izvuči najbolje iz svih učesnika, a to na kraju znači samo pobjedu nas potrošača
Kako kome buraz! Ja opet ne smatram da uređaj koji košta kao 2 HTC One-a na bilo koji način ima "prednosti" a ne podržava ni opcije koje NAJJEFTINIJI android podržava, pa ti njega hvali i brani do sabaha!
Inače, ako ti se dalje brani balkon, zamolio bi te da to činiš na "Smartphone diskusije" temi, a ne ovdje spamati!
BadBoy wrote:Čekajte, zar zaista ne možete priznati neke legitimne prednosti iPhona i iOS-a? Zar se moraju uvijek iznositi pojedinačni primjeri kako je X bolji od Z? Pa zar je toliko teško vidjeti realno da Android kao sistem i Android telefoni kao hardware imaju nekih grešaka i nedostataka u odnosu na Apple.
Naravno i obratno važi za Apple. No, meni je iskreno super što oni mogu izvuči komparativno isto ili više sati upotrebe iz iPhona 5 koji ima 1,440 mAh bateriju.
Ponavljam, samo konkurencija može izvuči najbolje iz svih učesnika, a to na kraju znači samo pobjedu nas potrošača
ja sam koristenjem iphonea vidio samo jednu "prednost", jednostavan je za koristenje jer jednostavno nema nikakve mogucnosti da radis nesto drugacije nego su oni to planirali, dakle za sve one koji se ne zele zamarati kako to nesto radi -odlican je
svi drugi ce se osjecati kao da imaju onu zatvorsku kuglu oko noge
Jos nigdje nisu procurile informacije o kit kat 4.4 androidu...
Najavljen je u ovom mjesecu. Pa ako neko dobije prvi update ili ugrabi negdje na netu.. neka nam.malo pokaze i opise utiske bas me zanima o cemu je rijec, i kakve su promjene..
Ma ono mi.lici na neke laznjake. Custom rom nekim sa dodatcima widgeta, icon seta.. ne vjerujem. Jos amaterske snimke uslikane nekom.kamerom.. uopste nije screenshot upitanju. Hajde vidjet cemo
Pocetnik sam sto se tice Androida. Zanima me ima li neki program koji ce zabraniti programima da se upale kada se nakacim na net. Znaci samo da se upali ono na sta ja kliknem a ne da mi automatski pokrene whatsapp, viber itd.
vala nije mi nikad ni naumpalo da ovako nesto ima ali ako ima jedino mi na pamet padaju electronic centar titova - m. dvor i rs electronics na dobrinji
quarterback wrote:vala nije mi nikad ni naumpalo da ovako nesto ima ali ako ima jedino mi na pamet padaju electronic centar titova - m. dvor i rs electronics na dobrinji
Hvala za info. Pukle su mi klasicne 3,5mm slusalice i komad toga je ostao zaglavljen u jacku telefona. Zato sam i dosao na ideju ovog prespajanja. Ili mozda neko zna neki nacin da se taj komad izvuce iz audio ulaza?