Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LG Optimus 2X, bilo je i preko 2400, vjerovatno su ga neke aplikacije usporile. Jel zna neko neku informaciju kad bi oficijelni 2.3 mogao izaci za njega??
Gray wrote:Između kraja septembra i novembra, nepouzdane su informacije, ali ima leaked verzija na xda.
sa xda da skinem i instaliram nema sanse, ne ide mi to bas
Customer support u SWE i NL kaže npr. da će biti krajem septembra, dok u GB kaže da će biti kraj oktobra/početak novembra, tako da niko ne zna pouzdano.
Ako te je strah da sam flashuješ onda je najbolje da čekaš službenu. Ja sam jednom flashovao (doduše stock rom jer mi nije htio uraditi update sam) i nije bilo puno teško.
Gray wrote:Između kraja septembra i novembra, nepouzdane su informacije, ali ima leaked verzija na xda.
Customer support u SWE i NL kaže npr. da će biti krajem septembra, dok u GB kaže da će biti kraj oktobra/početak novembra, tako da niko ne zna pouzdano.
Ako te je strah da sam flashuješ onda je najbolje da čekaš službenu. Ja sam jednom flashovao (doduše stock rom jer mi nije htio uraditi update sam) i nije bilo puno teško.
Radar71 wrote:
Zna li slucajno neko koja je zadnja oficijelna verzija androida dostupna za Nexus One??? Citajuci forume cini se da svaki novi koji izbace ide prvo na One sto bi znacilo da moze i verzija 2.3 Nemojte mi samo govoriti da ga prikljucim na komp i vidim koju ce mi verziju ponuditi jer cu ga tek dobiti za par dana
valter.ba wrote:Zna li slucajno neko koja je zadnja oficijelna verzija androida dostupna za Nexus One??? Citajuci forume cini se da svaki novi koji izbace ide prvo na One sto bi znacilo da moze i verzija 2.3 Nemojte mi samo govoriti da ga prikljucim na komp i vidim koju ce mi verziju ponuditi jer cu ga tek dobiti za par dana
Nexus uvijek prvi dobije update, tako da može sigurno na njega 2.3.5 (ili koji je već zadnji), a vrlo je moguće i da je već 2.3 fabrički na njemu.
Ovo je šuma. Nabavio sam neki kineski SP sa android 2.2.1 instalisanim, kapacitativni screentouch, TV i bruka još nekih opcija.
Na njem je došla micro SD 2GB i na njoj masa toga. Interesuje me sljedeće.
Želio bih kupit karticu od jedno 8 GB (24KM) i na nju bih da prenesem sve sa stare kartice. Kako da uradim da slučjno ne izgubim neke podatke sa kartice posebno one vezano za neke aplikacije koje su već instalisane.