Android OS
Moderator: Benq
- Quaresma
#8351 Re: Android OS
malo je danas takvih nazalost 
- MeanMachine
#8352 Re: Android OS
Nikad čuo, je li to nešto što se jede ili...?mumi80 wrote:Jesil cuo za apkmania?MeanMachine wrote:Čovjek vjerovatno misli na Nova Prime koji se plaća i trenutno je 4$ na Play Store-u, ali definitivno vrijedi uzeti ovaj launcher jer je još uvijek najbolji na tržištu.mumi80 wrote:Zar je problem instalirati novu?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- mumi80
#8353 Re: Android OS
Obično takve komentare pišu oni koji najviše kradujahh wrote:Jesil cuo za moral (ne vole svi krasti) i podrsku androidu?mumi80 wrote:Jesil cuo za apkmania?MeanMachine wrote: Čovjek vjerovatno misli na Nova Prime koji se plaća i trenutno je 4$ na Play Store-u, ali definitivno vrijedi uzeti ovaj launcher jer je još uvijek najbolji na tržištu.
- mumi80
#8354 Re: Android OS
Da se razumijemo kupim i ja da playa al tek kad dobro istestiram i vidim da app vrijedi tih para. U početku sam kupovao i potrošio dosta para za apps koje sam nakon mjesec dana brisao
- beco
#8355 Re: Android OS
Može li mi neko preporucit aplikaciju za snimanje audia sa samog telefona, znači recimo da snima sa audio karte telefona a ne da skida sa zvučnika. Hoću za snimanje tunein ili 8 tracka ili songze
- vukojebina
#8356 Re: Android OS
Zar nije lakše kupit pro verziju tunein-a, ili "nabavit" 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
- marshall_bug
#8357 Re: Android OS
To bi i trebala da bude primarna namjena ovih stranica tipa apkmania. Skines crack-ovanu aplikaciju, koristis par sedmica da vidis da li je to sto trazis i da li radi bez nekih glupih bug-ova i onda kupis. Sreca aplikacije za mobitele nisu toliko skupe pa ako nesto i platis 4-5$ neces ostati na hljebu i vodi zbog togamumi80 wrote:Da se razumijemo kupim i ja da playa al tek kad dobro istestiram i vidim da app vrijedi tih para. U početku sam kupovao i potrošio dosta para za apps koje sam nakon mjesec dana brisao
- Kinaski
#8358 Re: Android OS
Da li se isplati mjenjati ekran na s1 ???
-
Djubre_
#8359 Re: Android OS
Ti kupuj a ja cu djaba naci apk... ti posten a ja lopov.. haj zdravo!
sta ima platit...
Koja vam apk treba? Nudim vam besplatno!
@Kinasaki, ako ti trazi 100 km i vise... ne isplati se..displej jeste pola telefona.. ali posto im opada cijena.. razmisli dobro..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
@Kinasaki, ako ti trazi 100 km i vise... ne isplati se..displej jeste pola telefona.. ali posto im opada cijena.. razmisli dobro..
- Kal El
#8360 Re: Android OS
andr0id wrote:Ti kupuj a ja cu djaba naci apk... ti posten a ja lopov.. haj zdravo!sta ima platit...
apkmania i Aptoide FTW
Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta
- mumi80
#8361 Re: Android OS
Kad vidimo koliko ima apps na Store-u nabrere semarshall_bug wrote:To bi i trebala da bude primarna namjena ovih stranica tipa apkmania. Skines crack-ovanu aplikaciju, koristis par sedmica da vidis da li je to sto trazis i da li radi bez nekih glupih bug-ova i onda kupis. Sreca aplikacije za mobitele nisu toliko skupe pa ako nesto i platis 4-5$ neces ostati na hljebu i vodi zbog togamumi80 wrote:Da se razumijemo kupim i ja da playa al tek kad dobro istestiram i vidim da app vrijedi tih para. U početku sam kupovao i potrošio dosta para za apps koje sam nakon mjesec dana brisao
-
casanova123
#8362 Re: Android OS
Imal ko da je skinuo Monopoly od EA? Platio sam 6 dollara, i skinem, install, i odmah na pocetku me prebaci na update, i updatovalo se jucer jedno 6h, i kad odjednom puf, update crash... samo sto nisam poludio kad sam to vidio.. brzina skidanja updatea 20kbs, a moze mi se skidati normalno brzinom oko 1,0 MBs, a imam limit od 2GB na mobu, i pisalo da je update samo 31MB, kad pogledam slucajno da vidim koliko se potrosilo, kad ono preko 500... pa samo sto nisam bacio mobitel u zid..
a tako mi se igra monopol
- Burkoff
#8363 Re: Android OS
Prva varijanta sto mozes uraditi dok nisi kupio igricu/program nadjes lijepo crackovano ako ima i probas.casanova123 wrote:Imal ko da je skinuo Monopoly od EA? Platio sam 6 dollara, i skinem, install, i odmah na pocetku me prebaci na update, i updatovalo se jucer jedno 6h, i kad odjednom puf, update crash... samo sto nisam poludio kad sam to vidio.. brzina skidanja updatea 20kbs, a moze mi se skidati normalno brzinom oko 1,0 MBs, a imam limit od 2GB na mobu, i pisalo da je update samo 31MB, kad pogledam slucajno da vidim koliko se potrosilo, kad ono preko 500... pa samo sto nisam bacio mobitel u zid..
Ako igrica ne bude ledila i imala crashove slobodno mozes kupiti. Crackovane nekad nece da rade a ako radi onda ce ti i orginal biti 100% ok na tvom uredjaju.
Tih 31 MB se izgleda skidalo 17x29 posto ti je uvijek falilo 2 MB na kraju da bi se igrica mogla supjesno nadograditi.
Jbg.
Imaju neki alati za upozoravanje i za postavljanje dnevnog limita pogotovo sto su to kod nas neke jadne kolicine prometa koji dobijes.
-
jahh
#8364 Re: Android OS
Prva varijanta je jednostavno na Play store-u kliknuti Refund, i dobiješ pare nazad. Druga opcija je da pošalješ mail developeru da ti vrati pare ili da ti pomogne sa instalacijom.Burkoff wrote:Prva varijanta sto mozes uraditi dok nisi kupio igricu/program nadjes lijepo crackovano ako ima i probas.casanova123 wrote:Imal ko da je skinuo Monopoly od EA? Platio sam 6 dollara, i skinem, install, i odmah na pocetku me prebaci na update, i updatovalo se jucer jedno 6h, i kad odjednom puf, update crash... samo sto nisam poludio kad sam to vidio.. brzina skidanja updatea 20kbs, a moze mi se skidati normalno brzinom oko 1,0 MBs, a imam limit od 2GB na mobu, i pisalo da je update samo 31MB, kad pogledam slucajno da vidim koliko se potrosilo, kad ono preko 500... pa samo sto nisam bacio mobitel u zid..
Ako igrica ne bude ledila i imala crashove slobodno mozes kupiti. Crackovane nekad nece da rade a ako radi onda ce ti i orginal biti 100% ok na tvom uredjaju.
Tih 31 MB se izgleda skidalo 17x29 posto ti je uvijek falilo 2 MB na kraju da bi se igrica mogla supjesno nadograditi.
Jbg.
Imaju neki alati za upozoravanje i za postavljanje dnevnog limita pogotovo sto su to kod nas neke jadne kolicine prometa koji dobijes.
- marshall_bug
#8365 Re: Android OS
Svako zna svoje. Ti skidaj crack-ovano ja nemam nista s tim niti cu te kome prijavljivati niti mi smetaandr0id wrote:Ti kupuj a ja cu djaba naci apk... ti posten a ja lopov.. haj zdravo!sta ima platit...
From Tapatalk4 Beta
- skafiskafsnjak
#8366 Re: Android OS
Meni bas super radi ovaj dzabni tapatalk hehehhe
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
-
BadBoy
#8367 Re: Android OS
Svaka cast druze na podrzavanju developera! Respect, i kapa do poda.marshall_bug wrote:Svako zna svoje. Ti skidaj crack-ovano ja nemam nista s tim niti cu te kome prijavljivati niti mi smetaandr0id wrote:Ti kupuj a ja cu djaba naci apk... ti posten a ja lopov.. haj zdravo!sta ima platit...
From Tapatalk4 Beta
-
Chuckie
#8368 Re: Android OS
Nema sta, pobro si cijelu pamet svijeta. Jesi pametan jebote.andr0id wrote:Ti kupuj a ja cu djaba naci apk... ti posten a ja lopov.. haj zdravo!sta ima platit...
-
casanova123
#8369 Re: Android OS
Burkoff wrote:Prva varijanta sto mozes uraditi dok nisi kupio igricu/program nadjes lijepo crackovano ako ima i probas.casanova123 wrote:Imal ko da je skinuo Monopoly od EA? Platio sam 6 dollara, i skinem, install, i odmah na pocetku me prebaci na update, i updatovalo se jucer jedno 6h, i kad odjednom puf, update crash... samo sto nisam poludio kad sam to vidio.. brzina skidanja updatea 20kbs, a moze mi se skidati normalno brzinom oko 1,0 MBs, a imam limit od 2GB na mobu, i pisalo da je update samo 31MB, kad pogledam slucajno da vidim koliko se potrosilo, kad ono preko 500... pa samo sto nisam bacio mobitel u zid..
Jbg.
Izvini sta zznaci ovo 17 x 29.. i jeste.. svaki put se skine do 29 ili 26 i onda nece ni sekunde prema gore procenat da se pomakne..
jel ovo sad znaci da se ne moze install igrica ili?
btw. za refund je kasno, a developeri se ne javljaju(EA).. katastrofa..
-
PIMP-Meister-2000
#8370 Re: Android OS
JEsi probao te podatke za igru skinuti sa net-a? Može ja mislim i sa ovih piratskih sajtova pošto u većini slučajeva nije "game data" koji je crack-ovan nego .apk! Skini podatke za taj monopol sa net-a (dođe sve u jednom folderu), i kopiraj na fon (u Android/Obb folder), potom instaliraj igru normalno s playstore-a i pokreni! Trebalo bi raditi! Samo moraš paziti da verzija "game data" bude ista kao igre koje instaliraš s playstore-a!casanova123 wrote:Burkoff wrote:Prva varijanta sto mozes uraditi dok nisi kupio igricu/program nadjes lijepo crackovano ako ima i probas.casanova123 wrote:Imal ko da je skinuo Monopoly od EA? Platio sam 6 dollara, i skinem, install, i odmah na pocetku me prebaci na update, i updatovalo se jucer jedno 6h, i kad odjednom puf, update crash... samo sto nisam poludio kad sam to vidio.. brzina skidanja updatea 20kbs, a moze mi se skidati normalno brzinom oko 1,0 MBs, a imam limit od 2GB na mobu, i pisalo da je update samo 31MB, kad pogledam slucajno da vidim koliko se potrosilo, kad ono preko 500... pa samo sto nisam bacio mobitel u zid..
Jbg.
Izvini sta zznaci ovo 17 x 29.. i jeste.. svaki put se skine do 29 ili 26 i onda nece ni sekunde prema gore procenat da se pomakne..
- Burkoff
#8371 Re: Android OS
casanova123 wrote:Burkoff wrote:Prva varijanta sto mozes uraditi dok nisi kupio igricu/program nadjes lijepo crackovano ako ima i probas.casanova123 wrote:Imal ko da je skinuo Monopoly od EA? Platio sam 6 dollara, i skinem, install, i odmah na pocetku me prebaci na update, i updatovalo se jucer jedno 6h, i kad odjednom puf, update crash... samo sto nisam poludio kad sam to vidio.. brzina skidanja updatea 20kbs, a moze mi se skidati normalno brzinom oko 1,0 MBs, a imam limit od 2GB na mobu, i pisalo da je update samo 31MB, kad pogledam slucajno da vidim koliko se potrosilo, kad ono preko 500... pa samo sto nisam bacio mobitel u zid..
Jbg.
Pretpostavljam da ti nesto nije OK s telefonom, ili telefon odbija igricu u zadnjem momentu ili je do stranice odakle dolazi igrica. 17 x 29 znaci da je igrica pokusala da se skine i 17 puta je doslo do skoro kraja tih 31 MB i kad treba skinuti jos 2 MB da bi bilo komplet nesto se desi i prekine i onda se to samo ponavljalo u krug i napravilo promet od 500 MB koje ti spominjes.
Probaj skinuti igricu na wireless ili ako mene pitas ti imas sasvim dobro pravo da sad koristis igricu crackovanu.
Niko te nece uhapsiti ako sebi skines i igras jer si ti vec platio licencu za igricu.
Ti si dao podrsku developeru te igrice sto znaci ako orginal ne ide ici ce crackvano barem da pokusas.
Jedino ostaje pitanje ima li kakva online validacija igrice ili je multiplayer jer ja je licno nisam igrao.
Pretpostavljam da nema jer bi to znacilo da ti moras biti na internetu da bi se ona mogla pokrenuti i igrati i ukradena igrica bi bila provaljena i samo ne bi mogao igrati.
-
kazo
#8372 Re: Android OS
Znali neko kako uci u recovery mode na lg p970 ? trazio sam na gugl, ali slabo ima opcija volume +, home i power ali nece ta 
- Kinaski
#8373 Re: Android OS
Pa da imamo neke strasne plate , vjerovatno bi placali neke aplikacije , ovako moze nam se
a sto ne moze spotify kod nas
a sto ne moze spotify kod nas
- Kal El
#8374 Re: Android OS
Nađi na xda forumu ili na Google o "CWM Recovery" za tvoj telkazo wrote:Znali neko kako uci u recovery mode na lg p970 ? trazio sam na gugl, ali slabo ima opcija volume +, home i power ali nece ta
Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta
- Kal El