Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gagy06 wrote:Pozz, objavio sam jednu igru na marketu pa bih volio da vidim kako radi na raznim uredjajima.
Testirano na: Sony Xperia 480x854, 2Look tablet, neki NoName kineski tablet, Archos tablet 1280x800, Samsung galaxy tab 7''. Nisam probao nize rezolucije od 480x800 (cak mislim da je neigrivo). Eto, ko stigne i ko ima volje..... https://play.google.com/store/apps/deta ... ddleRiddle
Meni ne radi na Nexusu 4, uđe u igru do tutorijala i dalje ne reaguje na dodire.
Hvala na trudu. Kazite mi jel taj Nexus sa ovim specifikacijama (treba mi rezolucija i DPI)
True HD IPS Plus capacitive touchscreen, 16M colors
Size 768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 2
da, sto rece kvaziexpert ako ne ide drugacije probaj i sa kiesom, mislim da ima air kies ili se slicno tome zove, omogucava ti da preko wi fi ja pristupis uredjaju
gagy06 wrote:Hvala na trudu. Kazite mi jel taj Nexus sa ovim specifikacijama (treba mi rezolucija i DPI)
True HD IPS Plus capacitive touchscreen, 16M colors
Size 768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 2
Nisam siguran da li je prava tema ali raspravlja se o android telefonima pa se dvoumim izmedju slijedecih telefona... pa ako neko ko ima jedan od navedenih telefona moze da preporuci da uzmem u razmatranje koji uzeti. Modeli koji su meni privukli paznju su: LG Nexus 4 E960, LG Optimus G E975, LG Optimus 4x HD P880, Samsung Galaxy S3 i mozda Sony Xperia Z, naravno gledam da finansijski sto bolje prodjem a da dobijem sto bolje karakteristike.
znam usporedjujem ih... non stop... pa sam dosao do ovih modela... mada mi je xperia malo preskupa... zato sam ovdje pitao da li neko ima neki od navedenih modela da preporuci... ili neko ko se je susretao sa ovim modelima...
andr0id wrote:Nexus i galaxy najjaci. Nexus 2 gb rama leti. A imas i samsung kao moj takodje 2 gb rama. Meni je odlican.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Slažem se, samo ganjati uređaj sa što više RAM-memorije. Lično sam se uvjerio u razliku između 1GB na svome GS3 i 2GB na burazovom Note 2. Razlika je itekako primjetna, pogotovu ako radiš multitasking i 'skačeš' između app-ova mnogo. Na note-u nema 'štucanja' ni sec. bez obzira koliko app-ova u pozadini radi.
kazo wrote:
Maharadza wrote:
kazo wrote:Neki dobar root uninstaler ? zelio bih da obrisem aplikacije koje su dosle uz mob
jedno brzinsko pitanje. Micro torrent App mi strasno sporo skida file oko 60kbs. Inace je download brzina 1,2 mbs na racunaru. Dal je do postavki ili je inace tako sporo na mobilnom? thx
Arslan_11 wrote:jedno brzinsko pitanje. Micro torrent App mi strasno sporo skida file oko 60kbs. Inace je download brzina 1,2 mbs na racunaru. Dal je do postavki ili je inace tako sporo na mobilnom? thx
Nope, isto pravilo važi kao i na PC-u; koliko seedera - toliko muzike!
Ali ako hoćeš da budeš 100% siguran, dodaj isti torrent na PC pa divi, ako je tamo brži onda jeste do app-a nešto, mada ja ga lično koristim i nema razlike između brzine u odnosu na PC, dok god je naravno Seeder/Leecher odnos dovoljno visok!
Arslan_11 wrote:jedno brzinsko pitanje. Micro torrent App mi strasno sporo skida file oko 60kbs. Inace je download brzina 1,2 mbs na racunaru. Dal je do postavki ili je inace tako sporo na mobilnom? thx
Nope, isto pravilo važi kao i na PC-u; koliko seedera - toliko muzike!
Ali ako hoćeš da budeš 100% siguran, dodaj isti torrent na PC pa divi, ako je tamo brži onda jeste do app-a nešto, mada ja ga lično koristim i nema razlike između brzine u odnosu na PC, dok god je naravno Seeder/Leecher odnos dovoljno visok!
evo probao na racunaru odmah na 1mb/s. Seedera 1700/Leecher 600.hmm jel se portovi sta trebaju cackati ili?mada do 60% je brzo dogurao i onda je pocelo usporavati
edit: glupost kao i obicno. restartovao ruter i sve ok