Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eborg wrote:Ima li iko problema sa ovom debilnom Facebook aplikacijom nakon updatea? Konstantno mi šalje notifikacije o novim porukama iako sam to isključio (uvijek mi je isključeno ali se resetuje nakon svako updatea). Jedino što preostaje je da svaki put uradim log out.
Ista stvar... Sve sam pojedinacno ugasio i na kraju i onu glavnu opciju al dzaba...
Sent from Xperia arc S using Tapatalk
I kod mene ista stvar. Deinstalirao sam aplikaciju. Ubise notifikacije koje NECU da vidim.
Juče mi iz džepa ispadne telefon GS3 na kamenje i ošteti se ovaj frame u sredini, ne znam šta je ovo jel aluminijum ili plastika ali pošto ne nosam nikakvu zaštitu osim prednje folije uspio sam ga fino oštetiti, udario od kamen coskom. Zanima me ima li se gdje uzeti i zamjeniti kompletan srednji dio i kako to ide, mora li se display dirati. Predpostavljam da je zeznuto zamjeniti
123456789 wrote:Daj sliku da vidimo o cemu se tacno radi
Ne mogu trenutno slikati ali zamisli tupi udarac na ovoj slici, dakle udubljenje je tačno ispod volume tipke i kontam zamijeniti srednji dio tj. frame telefona jer samo je on oštećen.
Ady88 wrote:Juče mi iz džepa ispadne telefon GS3 na kamenje i ošteti se ovaj frame u sredini, ne znam šta je ovo jel aluminijum ili plastika ali pošto ne nosam nikakvu zaštitu osim prednje folije uspio sam ga fino oštetiti, udario od kamen coskom. Zanima me ima li se gdje uzeti i zamjeniti kompletan srednji dio i kako to ide, mora li se display dirati. Predpostavljam da je zeznuto zamjeniti
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ne možeš samo srednji dio moraš cijeli oklop, a oklop je 60-70 KM.
Ma nema teorije da mi ga ovako rastave radi ovog , već sam se navikao na oštećenje a i sitno je ali eto kontao zamjeniti ako nije komplikovano. Cekat ću da mi i display pukne pa da zamjenim sve skupa haha
novikorisnik wrote:Potrebna mala asistencija za iGo instalaciju na Samsung S3 mini...
btw, ja ga ne koristim, nego pokusavam to odraditi za buraza...
Uglavnom, skinuo sam program. U folderu iGo dodju dolderi: iGO, Installer, Themes folderi.
U uputstvu pise ovo:
1. Izaberite .apk fajl koji odgovara rezoluciji vaseg telefona
2. Instalirajte i NEMOJTE DA GA POKRENETE!
3. Kopirajte iGO fasciklu na sd karticu
4. Izbrisite LICENCE fasciklu i zamenite je sa drugom koja se nalazi u Installer fascikli
5. Pokrenite iGO aplikaciju i konfigurisite
Eh, sad....
1. Na koji nacin ovo sve da ubacim na telefon?
2. Odakle da izaberem .apk fajl sa stavke br. 1 ?
3. Kako uopste da otpocnem instalaciju....
Znaci, prvi put imam android u ruci i kome nije mrsko da mi napise "uputstvo for dummies" ... bio bih zahvalan.
i mene ovo zanima. sta da prebacim? sve? raspakovao sam na comp, ali nema rezolucije za s3. da li da uzmem manju rezoluciju? i da, nemam karticu. jel moram imati?
novikorisnik wrote:Potrebna mala asistencija za iGo instalaciju na Samsung S3 mini...
btw, ja ga ne koristim, nego pokusavam to odraditi za buraza...
Uglavnom, skinuo sam program. U folderu iGo dodju dolderi: iGO, Installer, Themes folderi.
U uputstvu pise ovo:
1. Izaberite .apk fajl koji odgovara rezoluciji vaseg telefona
2. Instalirajte i NEMOJTE DA GA POKRENETE!
3. Kopirajte iGO fasciklu na sd karticu
4. Izbrisite LICENCE fasciklu i zamenite je sa drugom koja se nalazi u Installer fascikli
5. Pokrenite iGO aplikaciju i konfigurisite
Eh, sad....
1. Na koji nacin ovo sve da ubacim na telefon?
2. Odakle da izaberem .apk fajl sa stavke br. 1 ?
3. Kako uopste da otpocnem instalaciju....
Znaci, prvi put imam android u ruci i kome nije mrsko da mi napise "uputstvo for dummies" ... bio bih zahvalan.
i mene ovo zanima. sta da prebacim? sve? raspakovao sam na comp, ali nema rezolucije za s3. da li da uzmem manju rezoluciju? i da, nemam karticu. jel moram imati?
Kod s3 mini je 800x480 pa skini odgovarajući pod "3. Data, Branding"! (moraš se reg. na forum da bi vidio linkove)
I instaliraš znači "ver. 1 - sound_not_fix - scan_DCIM.apk" (file explorer moraš imati instaliran, bilo koji, instaliraj sa play store-a), jedino ako ona ne radi onda instaliraj ver 2, 3 ili 4! Sretno!
Na zapadu rijetko ko kupuje bez ugovora, tako da je njima ovo poskupo. Iskreno, aj bih opet Nexusa 4 prije uzeo... dosta jeftiniji a nista nije losiji...
Mislim da sam upravo skontao koji je moj slijedeći telefon . S4 - zvijer hardware sa stock Androidom i update-om direktno od Googla - zvijer software. Za nekih pola godine kad cijena još malo spadne, bit će to predivan skok sa S2 kojeg trenutno handrim.
Qler wrote:Na zapadu rijetko ko kupuje bez ugovora, tako da je njima ovo poskupo. Iskreno, aj bih opet Nexusa 4 prije uzeo... dosta jeftiniji a nista nije losiji...
Samo sto na tom istom zapadu ljudi zele telefone sa LTE, sto Nexus 4 nema, i to mu svi stavljaju pod manu (naravno govorim o zpadu - US and A)..