http://support.kaspersky.com/5874
Moderator: Benq
Ja koristim GoSMS Pro, dodas kontakt u Secure listu i kad dobijes poruku od te osobe prikaze ti samo da je dosao SMS ali ne i sadrzaj SMS-a. Kad hoces da otvoris tu poruku trazi ti sifru i tek onda mozes vidjet poruku, dok u listi poruka uopste ne prikazuje poruke od te osobe. Jedino ne mozes sakriti taj kontakt iz imenika, ovo je samo za poruke.Nekatamo wrote:Molim vas.Hitno mi je potrebna neka aplikacija kojom mogu razgovore sa jednom osobom(poruke) prebaciti u tu aplikaciju i zakljucati ih da ostanu pod sifrom a da ovamo ih nema i da te brojeve telefona obrisem iz imenika
Hvala ti punoSid the sloth wrote:Ja koristim GoSMS Pro, dodas kontakt u Secure listu i kad dobijes poruku od te osobe prikaze ti samo da je dosao SMS ali ne i sadrzaj SMS-a. Kad hoces da otvoris tu poruku trazi ti sifru i tek onda mozes vidjet poruku, dok u listi poruka uopste ne prikazuje poruke od te osobe. Jedino ne mozes sakriti taj kontakt iz imenika, ovo je samo za poruke.Nekatamo wrote:Molim vas.Hitno mi je potrebna neka aplikacija kojom mogu razgovore sa jednom osobom(poruke) prebaciti u tu aplikaciju i zakljucati ih da ostanu pod sifrom a da ovamo ih nema i da te brojeve telefona obrisem iz imenika
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
fulala si temu, probaj na LjubavNekatamo wrote:Molim vas.Hitno mi je potrebna neka aplikacija kojom mogu razgovore sa jednom osobom(poruke) prebaciti u tu aplikaciju i zakljucati ih da ostanu pod sifrom a da ovamo ih nema i da te brojeve telefona obrisem iz imenika
Nadji na trg playu NQ blocker antivirus. U njemu imas opciju sms lock. Kao i call lockNekatamo wrote:Ili vi ne kontate,ili ste totalno neozbiljni i sprdate se sa svima ili ja pricam spanski a da to ne znam.Dakle sta je cudno aplikacija kao sms lock i da ubacim samo poruke sa odredjenog broja a ne sa svih.
Pa to nije istina, vidis da si pitala i dobila odgovor.Nekatamo wrote:Oh izvinjavam se sto sam pitala nisam znala da ovdje moras birati sta da pises i koga da pitas.Evo necu vise ni a napisati na ovom forumu.
Ma zalibo me.Nekatamo wrote:Nije moralno to sto ne zelim da obrisem neke poruke od bivseg radi necega sto mi treba ali ne zelim ih gledati medju sms svaki dan?Ne vidim tu nedostak moralnosti ali eto,onda nisam moralna.Prijatno i hvala
Pa ako ih ne zelis gledati u porukama samo ih prebaci u jedan folder i izbrisi ih tamo u porukama i izbrisi brojNekatamo wrote:Nije moralno to sto ne zelim da obrisem neke poruke od bivseg radi necega sto mi treba ali ne zelim ih gledati medju sms svaki dan?Ne vidim tu nedostak moralnosti ali eto,onda nisam moralna.Prijatno i hvala
joj tebe, pa treba joj da sakrije sama od sebe. kako ne razumijes!?insomnia78 wrote:Pa ako ih ne zelis gledati u porukama samo ih prebaci u jedan folder i izbrisi ih tamo u porukama i izbrisi brojNekatamo wrote:Nije moralno to sto ne zelim da obrisem neke poruke od bivseg radi necega sto mi treba ali ne zelim ih gledati medju sms svaki dan?Ne vidim tu nedostak moralnosti ali eto,onda nisam moralna.Prijatno i hvala
Ali ne, tebi treba zastita sa sifrom da ih sadasnji nebi vidio?
s' moje sokocalo
itekako wrote:joj tebe, pa treba joj da sakrije sama od sebe. kako ne razumijes!?insomnia78 wrote:Pa ako ih ne zelis gledati u porukama samo ih prebaci u jedan folder i izbrisi ih tamo u porukama i izbrisi brojNekatamo wrote:Nije moralno to sto ne zelim da obrisem neke poruke od bivseg radi necega sto mi treba ali ne zelim ih gledati medju sms svaki dan?Ne vidim tu nedostak moralnosti ali eto,onda nisam moralna.Prijatno i hvala
Ali ne, tebi treba zastita sa sifrom da ih sadasnji nebi vidio?
s' moje sokocalo![]()
Bilo koji, jesi li instalirao neki kernel koji podržava da možeš prikljuciti ext hdd?jubix wrote:pozdrav
koji file manager moze da otvori ext hdd kad konektujem preko onog adaptera, ono usb to micro usb, mobitel je neo V?
hvala puno
Ne može moraš instalirati neki custom kernel koji to može.jubix wrote:Nisam nista ubacivao, stock je sve na telefonu, kupio u bht, ali nije bitno, da li moze usb, ne mora ext hdd da se spoji
Samo cu ti reci SRETNO. Cesto Marfi zna da umjesa prste za tako nesto.jubix wrote:Nisam nista ubacivao, stock je sve na telefonu, kupio u bht, ali nije bitno, da li moze usb, ne mora ext hdd da se spoji
Exportujes SMS poruke i imas ih na PCu pristup u .xml formatu ( cini mi se da je taj ) ili preko MyBackup spasis poruke koje ti trebaju i mozes ih ucitati iz tog zip foldera i procitati, ali ih onda trebas obrisati sa mobitela..Nekatamo wrote:Nije moralno to sto ne zelim da obrisem neke poruke od bivseg radi necega sto mi treba ali ne zelim ih gledati medju sms svaki dan?Ne vidim tu nedostak moralnosti ali eto,onda nisam moralna.Prijatno i hvala
A jel istina da se mobiteli kupljeni u bhtu ne mogu rootovati i nabaciti custom rom jer su zakljucani?zdruzdjo wrote:Samo cu ti reci SRETNO. Cesto Marfi zna da umjesa prste za tako nesto.jubix wrote:Nisam nista ubacivao, stock je sve na telefonu, kupio u bht, ali nije bitno, da li moze usb, ne mora ext hdd da se spoji
garancija je istekla.zLatk0 wrote:Instaliras cwm kao apk običnu? Pa to ne možeš ni na onom iz radnje.. BHT zakljucaje samo za karticu, dok za to sto ti zelis ti treba root i busybox, ali ti time gubis garanciju, osim ako ga unroot u slučaju za ne daj Bože da ga moraš nositi na servis pod garancijom