Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zLatk0 wrote:Imas li barem kabal? Ako ne, upload negdje na net, pa kad ufatis net skines na mob...
SRT8 DHD B)
aaaaaaahahahahaha A što kad ufati net ne bi otišao na market i skinuo direktno sa mobitela?
Zato sto kod nas Google Maps nije azuran.. Ja rijetko kad sam skidao najnoviji update sa Marketa, jer obicno kasni 10-15dana.. Iako moze i tako ako ce mu update izbaciti, to se podrazumijeva..
Prije nekoliko dana javio sam se na forumu da zelim uraditi update svog mobitela S2 ali nisam znao kako, dobio sam nekoliko savijeta i krenuo sam da istrazujem sam napokon sam dobio JB na svom S2
evo kako i izgleda kompletan proces update-a
hvala svima koji su mi pomogli i dali savjete, ako treba nesto tu sam da i ja dalje pomognem
saxton wrote:Prije nekoliko dana javio sam se na forumu da zelim uraditi update svog mobitela S2 ali nisam znao kako, dobio sam nekoliko savijeta i krenuo sam da istrazujem sam napokon sam dobio JB na svom S2
evo kako i izgleda kompletan proces update-a
hvala svima koji su mi pomogli i dali savjete, ako treba nesto tu sam da i ja dalje pomognem
pozz
Zaista,ja sam uvijek,od kako su izasli u prodaju,odusevljen sa Samsung modelima,S2,S3,Samusng Note,Tablet,volio sam sebi kupiti i imao sam zelju u BH Telekomu Samusng Note,ali odustao na kraju,skupo,tako da sam za kesh kupio Prestigio,i zaista,dobra,mocna zamjena za Samusng .Inace,dobar je Samusng,odlican.
Po pitanju updatea room_a,sistema,ne smijem to ni pomisljati,iako me slusa sada sve,sve super,4.0.3 sistema,tzv.ICS,jedino sto ne shvaca zasto su ukinuli podrsku za flash,pa se covjek mora muciti se ovim verzijama adobe flash_a ,koje zaista covjek ne moze naci pravu stabilnu verziju za android 4.0.3.
de mi recite za ovo hebeno rootanje telefona.. samsung galaxy s plus nasao sam na hrvatskom kako.. ovdje na linku pise dakopiram zip fajl na root sd kartice.. je li moram imati karticu u telefonu? ili ako nemam gdje da ubacim ovaj zip paket i rebootujem installiram ga
andr0id wrote:de mi recite za ovo hebeno rootanje telefona.. samsung galaxy s plus nasao sam na hrvatskom kako.. ovdje na linku pise dakopiram zip fajl na root sd kartice.. je li moram imati karticu u telefonu? ili ako nemam gdje da ubacim ovaj zip paket i rebootujem installiram ga
andr0id wrote:de mi recite za ovo hebeno rootanje telefona.. samsung galaxy s plus nasao sam na hrvatskom kako.. ovdje na linku pise dakopiram zip fajl na root sd kartice.. je li moram imati karticu u telefonu? ili ako nemam gdje da ubacim ovaj zip paket i rebootujem installiram ga
jebo te niko nece pomoci rootati, instalirati ICS neki 4.0.1 koji vec ima.. a sve profesionalci neki..
zar ti ja nisam prije govorio i navodio romove? mislim na temi od galaxy s
ne trebas rootati, bar ga ja nisam rootao, nabaci neki custom recovery, TWRP tako nekako se zove recovery sto ja koristim, pronadji ga na xda od teme za sgs+, kad ga flashash mozes i uz njega i nabaciti neki custom rom bez problema
Lud i ponosan wrote:Ekipa, vidim ugasen rapidserbia.com forum ( ), pa mi recite odakle skidate kojekakve "dragunlije" koje na google marketu nisu fraj?
NIkada nisam ni bio na RS, sve skidam preko "forum mobilsim" Googlaj te dvije rijeci Iphone, blackbary, android, itd itd.
@jah
Tako ces jednom pokupiti aplikaciju koja ima zlonamjerni kod u sebi. Ja uvijek kada skidam aplikaciju citam komentare za istu
Lud i ponosan wrote:Ekipa, vidim ugasen rapidserbia.com forum ( ), pa mi recite odakle skidate kojekakve "dragunlije" koje na google marketu nisu fraj?
NIkada nisam ni bio na RS, sve skidam preko "forum mobilsim" Googlaj te dvije rijeci Iphone, blackbary, android, itd itd.
@jah
Tako ces jednom pokupiti aplikaciju koja ima zlonamjerni kod u sebi. Ja uvijek kada skidam aplikaciju citam komentare za istu
Ja ne skidam tako, napisao sam već. Kupujem na Google Playu
Nije mi uspjela ova nadogradnja na samsung galaxy s plus nove firmware verzije..preko kies-a.. prekinuo ja dugo trajalo.. i dobio sam code da mogu nastaviti.. I sad ne mogu upaliti telefon, na displayu telefon i kompijuter.. izmedju uzvicnik.. mogu li nastaviti? Koliko ovo traje? sta znaci ovaj uzvicnik mater mu
kod mene je bilo slicno kada je prijatelj pokusao u moj 9100G da ubaci software od 9100 preko kiesa (nije gledao oznaku modela kod mene), uglavnom sredili su u fontele u BBIu za 20 maraka, vjerovatno je bilo nesto sitno ali se meni nije dalo vise rizikovati
andr0id wrote:Nije mi uspjela ova nadogradnja na samsung galaxy s plus nove firmware verzije..preko kies-a.. prekinuo ja dugo trajalo.. i dobio sam code da mogu nastaviti.. I sad ne mogu upaliti telefon, na displayu telefon i kompijuter.. izmedju uzvicnik.. mogu li nastaviti? Koliko ovo traje? sta znaci ovaj uzvicnik mater mu
Probaj izvaditi bateriju, ponovo upali telefon, bice ti i dalje uzvicnik al ti ga spoji na kies, tamo unesed kod i ponovo
ja ne znam ljudi zasto se mucite sa skidanjima sa foruma.
aplikacija blackmart instaliras na telefon i praaaaasi dok se boje ne rastope.
za bas egzotiku zaganjam malo po netu
ne svidja mi se ova aplikacija...mislim radi ona svoj poso, ali velicina fajla kojeg skine kao mp3 je oko 15 mb..ono upozorenje prije downloada, da to ustvari nije mp3 ali je skoro ista stvar, me navelo da provjerim..i to je u sustini video bez slike..tako da trazimo dalje app koji skida mp3 sa youtubeta