Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidi tu u opcijama, ili da nadjes na marketu servis koji to omogacava.. Ima da ti zasvijetli gdje dotaknes, dok za vibraciju ne znam, ali vjerovatno onda na gore navedeni razlog..
Zna li neko zasto kad preko moba kad hocu da skinem nesto sa nekog sajta poput rapidshare, uploaded, multiupload ili slicno samo sto krene upload odmah se prekine i nema sanse da skinem ? Probao i sa defaultnim browserom i sa dolphin i isto sa oba :/
Ukljuceno mi je to u opcijama i cuje se zvuk kada kliken na neku ikonu, ali se ne cuje kada kliknem na prazan ekran ... ili mozda to uopce i ne moze, a meni upravo to treba.
Eh, ali nije baš da se 3G koristi u inostranstvu, tj. roamingu.
Par puta sam uspio prevesti neko uputstvo sa recimo ruskog na engleski sa nekog pakovanja no iz nekog razloga aplikacija mi sada samo nudi slične fotografije umjesto da prevede tekst.
Zar se sve slike zadržavaju u bazi, mislio sam da se to može isključiti?
Mene zanima kako da koristim mobitel na kompjuteru,odnosno sta trebam da instaliram da mi se display prikaze na laptopu da ga mogu koristiti preko laptopa??
Mene zanima kako da koristim mobitel na kompjuteru,odnosno sta trebam da instaliram da mi se display prikaze na laptopu da ga mogu koristiti preko laptopa??
To isto da si pito, kako laptop da nosim u djepu..
To isto da si pito, kako laptop da nosim u djepu..
pa imam ono D3 GO preko telemacha na mobitelu,i kod jarana je HS kablovska pa hocemo teklme sa sport kluba da gledamo,zbog toga mi treba...slika je odlicna a i ne prekida,pa zato zelim to da iskoristim
pitaj njih u telemachu cibni email, mozda oni to znaju.. a ne sumnjam, ima i ovdje znalaca dobrih, pronaci ce neko rjesenje za tebe.. do tada, malo googlaj
andr0id wrote:pitaj njih u telemachu cibni email, mozda oni to znaju.. a ne sumnjam, ima i ovdje znalaca dobrih, pronaci ce neko rjesenje za tebe.. do tada, malo googlaj
googlo sam,ima raznih izlaza za tv,al za laptop nema, mislim znam da ima al ja ne mogu da nadjem....u telemachu oni nemaju veze s tim,oni meni daju D3 GO uslugu i ona je super,samo meni treba da prebacim prenos sa mobitela na laptop i da mogu gledati na vecem ekranu samo to...
Ja često koristim na fotkama naknadno opciju share, pa odaberem google googles, i kao što sam rekao, znamenitosti poput Topkapi palate, Onaj veliki most iz Šeherzade i slične uredno prepozna
A za bazu mislio sam na ono što pita na kraju: Can you suggest a better result? ... pa ti uneseš sliku i opis za buduća pokoljenja
Eh, a još da se potrefi i wi-fi pored takvih stvari, jedino možda u Istanbulu!
Čini mi se da sam u nekom restoranu tako preveo meni na engleski, tu je fakat korisna stvar. Ali, kao što rekoh, umjesto da prikaže normalan prijevod teksta, u zadnje vrijeme samo ponudi slične fotografije (tipa ako je meni crven i ima malo odsjaja on meni ponudi crveni šank za kuhinju također sa odsjajem). Tu malo trebaju ušminkati stvari.
andr0id wrote:pitaj njih u telemachu cibni email, mozda oni to znaju.. a ne sumnjam, ima i ovdje znalaca dobrih, pronaci ce neko rjesenje za tebe.. do tada, malo googlaj
googlo sam,ima raznih izlaza za tv,al za laptop nema, mislim znam da ima al ja ne mogu da nadjem....u telemachu oni nemaju veze s tim,oni meni daju D3 GO uslugu i ona je super,samo meni treba da prebacim prenos sa mobitela na laptop i da mogu gledati na vecem ekranu samo to...
A da koristis neki media server na telefonu a sadrzaj gledas pomocu nekog playera na windowsu koji podrzava UPNP/DLNA. Mislim da VLC od verzije 2.0.1 podrzava tu opciju.
Odluci i ja da odradim root na telefonu tj da pokusam al posto sam laik jel me moze neko uputiti na stranicu ili youtube clip kako i sa cime da to odradim.U pitanju je HTC
Anti Anti Fa wrote:Odluci i ja da odradim root na telefonu tj da pokusam al posto sam laik jel me moze neko uputiti na stranicu ili youtube clip kako i sa cime da to odradim.U pitanju je HTC
Hvala
Zavisi koji ti je HTC...HTC je jedan od najgorih za rootanje i pristup sistemskih fileova...Moj buraz ima HTC Desire S na ICS-u,i jos uvijek nisam provalio kako da ga rootam,a sve sam zivo probao preko google-a ...Blago receno - Patnja.
Prije 2 dana sam instalirao novi android (BH Telekoma) 2.3.7 za moj Samsung galaxy Ace zajedno sa Cyanogen Mod-om 7.2.0. I sve radi super osim jednog "detalja". Tapatalk i google acount mi salju obavijesti i kad mi je iskljucen WiFi!? Kako ovo isključiti? Hoću da mi dolaze obavjesti za novi mail, sinhronizacija i sl samo kad mi je ukjučen WiFi, tako mi je bilo prije.
Inače sam pratio ovaj tutorial: