Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vanjki wrote:raja mala pomoc..imam mobitel samsung galaxy sgh i897 i imam problem kod instalacije aplikacija koje nisu sa marketa.kada zelim instalirati pojavi se obavjestenje da je zbog sigurnosti nemoguce instalirat.znam da kod galaxy s2 u opcijama moze se cekirati kada su nepoznati izvori
vanjki wrote:raja mala pomoc..imam mobitel samsung galaxy sgh i897 i imam problem kod instalacije aplikacija koje nisu sa marketa.kada zelim instalirati pojavi se obavjestenje da je zbog sigurnosti nemoguce instalirat.znam da kod galaxy s2 u opcijama moze se cekirati kada su nepoznati izvori
Jedino ako je onaj restore data from google.account ukljuceno pa da vraca aplikacije.. Pokusaj bez neta obrisati app, ako se ne instalira - vjerovatno je to
SRT8 DHD
-------
Prodajem:
SKENER CANON CANOSCAN LIDE 100 (3x koristen)
VALJKASTU LED SIJALICU SA 16 DIODA 42MM (x2, nove)
Raja gdje je na ovom JB.u 4.1 opcija da ufatim skrin šot sa moba, prije ono drzim malo duze tipku za paljenje/gasenje i to je to imam onu opciju napravi skrin šot , sad samo imam za reboot , gasenje , i ono nacin rada .... ???
Trebalo bi da može na svakom androidu.
System settings -> applications ->unknown sources
bas kod ovog mobitela nema ta opcija
Setting > Applications ?
SRT8 DHD
-------
Prodajem:
SKENER CANON CANOSCAN LIDE 100 (3x koristen)
VALJKASTU LED SIJALICU SA 16 DIODA 42MM (x2, nove)
brazzo19 wrote:Raja gdje je na ovom JB.u 4.1 opcija da ufatim skrin šot sa moba, prije ono drzim malo duze tipku za paljenje/gasenje i to je to imam onu opciju napravi skrin šot , sad samo imam za reboot , gasenje , i ono nacin rada .... ???
Probaj istovremeno "home screen" i "lock screen" buttons
brazzo19 wrote:Raja gdje je na ovom JB.u 4.1 opcija da ufatim skrin šot sa moba, prije ono drzim malo duze tipku za paljenje/gasenje i to je to imam onu opciju napravi skrin šot , sad samo imam za reboot , gasenje , i ono nacin rada .... ???
Kod mene radi power+volume down, kako je i kolega iznad napisao
I kod mene na Xperia Ray...vecini je tako,a na Samsungu ima i opcija "back + power" - sve zavisi
nermin.padez wrote:Kako drzi bateriju Brazzo19 na JB. Meni je bolja sigurno duplo, ide do 2 dana uz koriscenje, Screen ON po 4 sata
Uz normalno zvanje i javljanje i po koju poruku sasvim malo wifi.a ono da se uradi update widgeta i malo tapatalka drzi evo dva dana i ostalo jos 20% , prezadovoljan sam znaci navece kad legnem telefon je u stanju mirovanja nekih 8 sati i skine mi svega 6-7 % baterije , super sto se mene tice odlicno , inace na ovo JB verziju nemam nekih problema desilo mi se malo da laga al sam ga malo zadomangijao nesto sa tapatalkom pa je zakocio uradio sam restart i sve je ok , s obzirom da jos nije izasla "stable" vezija JB.a ovo je odlicno a kad izadje stabilna onda ce ja mislim biti jos bolje
jbem ti sto se zeznu XD gledao samo zadnji datum CM ROMa i skinem prvi fajl, instaliram kad ono CM9, kad se rokno nisam sada nista ne pomaze osim da flashujem i ispocetka instaliram sve. U pm!
I ja uletio i gledam verzije kad vidim da je ova zadnja dosta manja pogledam lijevo i vidim da je cm9 ?? A sto uopste jos izbacuju verzije cm9 kad ima cm 10 ne kontam ??? a nisam znao ako sa cm 10 slucajno flashujes cm9 da zajebes sve kako to prvi put cujem od tebe ?
Ma gledam ja log, ali nisam par dana pa reko da ubacim novi
Ono, umor, vidim zadnji i hajd reko nije se 7 dana ubacivao novi i bum Jbga na greskama se uci