Šta će mi program kad tu opciju imam kad spojim mobitel sa računaromstroga normala wrote:Dobra stvar za one koji u kuci nemaju wifi http://saznaj-novo.uz.rs/2012/04/podeli ... eko-usb-a/
Znaci pomocu ovog programa mozete internet konekciju sa racunara podijeliti na mobitel. Nedostatak je sto se ne mogu skidati aplikacije sa marketa i ne radi skype, ostalo radi.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Android OS
Moderator: Benq
- wall3
#4276 Re: Android OS
-
Fauja Singh
#4277 Re: Android OS
Imas internet na mobitelu cim spojis mobitel sa racunarom? Ako je tako onda svaka cast, nisam jos vidio da to neko ima bez ovog ili slicnog programa.
Koji ti je to mobitel.
Koji ti je to mobitel.
- Revolucionar ★
#4278 Re: Android OS
pa eto fino je to rjesenje, ali sto ce mi to kad prakticno glavna stvar ne radi
Pored toga, i dalje si vezan kablom duzine 30ak cm za racunar .. ali mozda nekome i posluzi .. wifi je wifi
-
zLatk0
#4279 Re: Android OS
Imam to i ja na dhd
Freshly frozen Desire HD SRT8
- wall3
#4280 Re: Android OS
Također koristim DHDzLatk0 wrote:Imam to i ja na dhd
Evo i SS:

- arnes_king
#4281 Re: Android OS
Evo sada sam pokusao sa komandom LOCK, ukucao "PIN" LOCK i poslao na svoj broj ali nista se desilo nije,sve sam lijepo nastimao i provjerio vise puta :/
A kada ulazim u postavke anti theft avast mi javlja da viber ima neki prioritet za sms pa je moguce da zeza i trazi da ga uninstall, da li je do njega je li neko uspio ista sa ovim komandama dok ima viber ili ? Jer ne deintsalira mi se on jer mi je potreban ....
P.S. Sada sam pokusao i sa "PIN" LOST ali opet nista
A kada ulazim u postavke anti theft avast mi javlja da viber ima neki prioritet za sms pa je moguce da zeza i trazi da ga uninstall, da li je do njega je li neko uspio ista sa ovim komandama dok ima viber ili ? Jer ne deintsalira mi se on jer mi je potreban ....
P.S. Sada sam pokusao i sa "PIN" LOST ali opet nista
- arnes_king
#4282 Re: Android OS
Evo sad mi je uspjela komanda 
- daddy_cool
#4283 Re: Android OS
Od svog laptopa sam napravio wifi hotspot uz pomoc programcica Connectify (ima i drugih slicnih free programa), tako da konekciju sasvim normalno koristim za sve sto mi treba na mobitelu. Programcic preporucujem zbog lagane konfiguracije. Sve druge preporuke su dobro dosle...stroga normala wrote:Dobra stvar za one koji u kuci nemaju wifi http://saznaj-novo.uz.rs/2012/04/podeli ... eko-usb-a/
Znaci pomocu ovog programa mozete internet konekciju sa racunara podijeliti na mobitel. Nedostatak je sto se ne mogu skidati aplikacije sa marketa i ne radi skype, ostalo radi.
-
Fauja Singh
#4284 Re: Android OS
Wifi je wifi ali i ovo moze posluziti, npr meni na poslu nece da kazu password za wifi, a na radne racunare koji imaju internet stavili administratorske zabrane i ne mogu otvoriti mnoge web stranice (fb, youtube....) cak ni flash player nisu nadogradili i nikakav video na netu ne mogu pogledati a da bi nadogradio flash player treba mi password od administratora. Zato sam ih j*bo sa ovim programomRevolucionar ★ wrote:pa eto fino je to rjesenje, ali sto ce mi to kad prakticno glavna stvar ne radiPored toga, i dalje si vezan kablom duzine 30ak cm za racunar .. ali mozda nekome i posluzi .. wifi je wifi
-
amrica5
#4285 Re: Android OS
ja imam tablet od 7 inca i znal ko kako se moze wifi pojacat kod mene nema bas dobar signal ispred zgrade a kad sam u kuci radi dobro i na youtube uvjek 
-
Domy31
#4286 Re: Android OS
kupi malo jaci ruter, nije to do tabletaamrica5 wrote:ja imam tablet od 7 inca i znal ko kako se moze wifi pojacat kod mene nema bas dobar signal ispred zgrade a kad sam u kuci radi dobro i na youtube uvjek
- Kiki_Musampa
#4288 Re: Android OS
Jedno malo kvesćn:
Koja je svrha fleshanja mobitela?Do sada sam mijenjao OS update,al ne kontam zašta bi mi trebalo fleshanje moba?
Koja je svrha fleshanja mobitela?Do sada sam mijenjao OS update,al ne kontam zašta bi mi trebalo fleshanje moba?
-
Gray
#4289 Re: Android OS
Za stavljanje custom roma na mobitel, koji može biti dosta bolji od službenog.Kiki_Musampa wrote:Jedno malo kvesćn:
-
brazzo19
#4290 Re: Android OS
Gledam izasao cm 10 al kao "stabilna" verzija nije test ili tako nesto , jel nabacio ko isplatil se prelaziti sa cm9 na cm10 jos il da sacekam malo ?? Telefon je Galaxy S 
-
Gray
#4291 Re: Android OS
Da li bi neko ko ima Galaxy S i9000 mogao da pogleda u settings -> About phone koja je verzija baseband-a pa da mi kaže? I da mi kaže ima li problema sa kvalitetom zvuka pri telefoniranju? Ako je BH Telecom još bolje.
Djevojka mi ima Galaxy S sa tiramislim 4.0 romom i strašno krči kada se razgovara, pa gledam da zamijenim baseband pa bi mi dobro došlo da znam koji se koristi ovdje a da nema problema sa njim.
Djevojka mi ima Galaxy S sa tiramislim 4.0 romom i strašno krči kada se razgovara, pa gledam da zamijenim baseband pa bi mi dobro došlo da znam koji se koristi ovdje a da nema problema sa njim.
- skafiskafsnjak
#4292 Re: Android OS
Gray wrote:Da li bi neko ko ima Galaxy S i9000 mogao da pogleda u settings -> About phone koja je verzija baseband-a pa da mi kaže? I da mi kaže ima li problema sa kvalitetom zvuka pri telefoniranju? Ako je BH Telecom još bolje.
Meni se isto desava, ali sa Xperia Neo V . Znaci, ne uvijek, ali nekad kada pricam pola ne cujem sta drugi prica i mene ne cuju ...
-
Fauja Singh
#4293 Re: Android OS
Probao ja na Galaxy Nexusu, stabilan je ali mi poslije AOKP-a nesto i nije legao, doduse ako si inace na CM-u onda probaj, napravi backup pa ako ti se ne svidi samo idi restore.brazzo19 wrote:Gledam izasao cm 10 al kao "stabilna" verzija nije test ili tako nesto , jel nabacio ko isplatil se prelaziti sa cm9 na cm10 jos il da sacekam malo ?? Telefon je Galaxy S
Sta god sam probao opet sam se vratio na AOKP
- arnes_king
#4294 Re: Android OS
Koja je najbolja free a koja najbolja paid navigacija za android ?
- friskyoreo
#4295 Re: Android OS
Zna li iko na ovom svijetu kada ce LG smartphones dobiti ICS???
PS. Vi ostali koji nemate LG piece of sh*** nego neke druge telefone koji vec idu na JB nemojte se smijati.

PS. Vi ostali koji nemate LG piece of sh*** nego neke druge telefone koji vec idu na JB nemojte se smijati.
-
Gray
#4296 Re: Android OS
friskyoreo wrote:Zna li iko na ovom svijetu kada ce LG smartphones dobiti ICS???![]()
![]()
![]()
PS. Vi ostali koji nemate LG piece of sh*** nego neke druge telefone koji vec idu na JB nemojte se smijati.![]()
Nema ni jedan još službeno JB osim Nexusa. Koji telefon imaš?
- valter.ba
#4297 Re: Android OS
Postavio sam ti link ali ti mrsko citati, je liarnes_king wrote:Koja je najbolja free a koja najbolja paid navigacija za android ?
- friskyoreo
#4298 Re: Android OS
Za LG nema ni nesluzbeno JB.Gray wrote:friskyoreo wrote:Zna li iko na ovom svijetu kada ce LG smartphones dobiti ICS???![]()
![]()
![]()
PS. Vi ostali koji nemate LG piece of sh*** nego neke druge telefone koji vec idu na JB nemojte se smijati.![]()
Nema ni jedan još službeno JB osim Nexusa. Koji telefon imaš?
- skafiskafsnjak
#4299 Re: Android OS
Da li ja sad mogu hacknuti svoj Neo V i staviti oficijelni ICS ili JB ?
Moram li te neke custom ili sta vec
Moram li te neke custom ili sta vec
- arnes_king
#4300 Re: Android OS
Nije mi mrsko citati nego nisam vidio link niti ga sada vidimvalter.ba wrote:Postavio sam ti link ali ti mrsko citati, je liarnes_king wrote:Koja je najbolja free a koja najbolja paid navigacija za android ?.