Meni ga ne prepoznaje ni kao OTA ni kao PC update, vidjet ćemo šta se dešava.

https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... s/00299834
Moderator: Benq

Valja li sta ta xperia vraze ?crnivrag wrote: ↑06/11/2023 15:01 Stigao danas Android 14 za Europu
Meni ga ne prepoznaje ni kao OTA ni kao PC update, vidjet ćemo šta se dešava.
https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... s/00299834

sa pixelom i zaboravis samo stigne nadogradnja isti dan kad je i objave i roku nekoliko sati, ja gledao predstavljanje osmice i nakon prezentacije dodje 14ka, stvarno je cudan osjecaj kad ne moras citati neke indijske portale sa najavama hoce li il nece nova verzija softvera doci na tvoj mobitel
Prculjite vas dvojica mene malo?tramvajtrojka wrote: ↑15/11/2023 23:03sa pixelom i zaboravis samo stigne nadogradnja isti dan kad je i objave i roku nekoliko sati, ja gledao predstavljanje osmice i nakon prezentacije dodje 14ka, stvarno je cudan osjecaj kad ne moras citati neke indijske portale sa najavama hoce li il nece nova verzija softvera doci na tvoj mobitel![]()
ja prestao pratiti nadogradnje. nema tu vec neko vrijeme nista sto me interesuje od navodno nekih novih featurea.tramvajtrojka wrote: ↑15/11/2023 23:03sa pixelom i zaboravis samo stigne nadogradnja isti dan kad je i objave i roku nekoliko sati, ja gledao predstavljanje osmice i nakon prezentacije dodje 14ka, stvarno je cudan osjecaj kad ne moras citati neke indijske portale sa najavama hoce li il nece nova verzija softvera doci na tvoj mobitel![]()
Vrlo vjerovatno da je original,to je cijena originala.PajaELdin wrote: ↑21/11/2023 18:44![]()
Je li ovo originalni punjač za samsung, u mom slučaju za Samsung A73 5G? Btw dođe samo adapter bez kabla, i košta 30KM. Je li to ok i je li orginalni, piše da je 25W i da imam pola godine garanciju na njega, sutra mi stiže. Best Buy radnja je u pitanju, tu sam i telefon naručio, pa kontam zna li neko od raje kakvi su, meni su se činili ok preko poruka.
Dole stoji asbis, pa kontam da je originalni.zippoo87 wrote: ↑21/11/2023 21:23Vrlo vjerovatno da je original,to je cijena originala.PajaELdin wrote: ↑21/11/2023 18:44![]()
Je li ovo originalni punjač za samsung, u mom slučaju za Samsung A73 5G? Btw dođe samo adapter bez kabla, i košta 30KM. Je li to ok i je li orginalni, piše da je 25W i da imam pola godine garanciju na njega, sutra mi stiže. Best Buy radnja je u pitanju, tu sam i telefon naručio, pa kontam zna li neko od raje kakvi su, meni su se činili ok preko poruka.
A punjac kao punjac...puniti ce solidno ali ne i prebrzo,kao kod konkurencije.
Pa nije bas da je "normalna" cijena 30KM samo adapter i original kablo je 15ak KM...to je 45 KM za oboje sada a prije se to podrazumjevalo i dolazilo uz telefon.
kupio sam kod njih punjače apple za macbook i iphone 11. oba su bila zamjenska tj. dupljaci i u radnji best buy su mi odmah rekli da su to dupljaci. pošteno od njih. nemoj brinuti, ako su rekli da je original, onda jeste.PajaELdin wrote: ↑21/11/2023 18:44![]()
Sad sta jest a sta nije normalna cijena go ne znamzippoo87 wrote: ↑22/11/2023 00:05Pa nije bas da je "normalna" cijena 30KM samo adapter i original kablo je 15ak KM...to je 45 KM za oboje sada a prije se to podrazumjevalo i dolazilo uz telefon.
Ali eto,navikli su nas i postalo je "normalno" to sve dodatno platiti a i telefoni su poskupili...pa sada to sve dodje bas skupo.
Zato i jeste opala prodaja telefona i kod nas i u svijetu...niko nije lud da tek tako baca novac.