Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PlusSA wrote:Kako zaobici google racun kad se formatira mobitel Samsung J7 je u pitanju?
Koja je verzija softvera? Ima i na android 6 i na 7 metod da se zaobidje preko google asistenta. Radio sam to vec na dva telefona, i nemoj bezveze davat 30KM jer mozes sam uraditi prateci na YouTube za 15 minuta.
PlusSA wrote:Kako zaobici google racun kad se formatira mobitel Samsung J7 je u pitanju?
Koja je verzija softvera? Ima i na android 6 i na 7 metod da se zaobidje preko google asistenta. Radio sam to vec na dva telefona, i nemoj bezveze davat 30KM jer mozes sam uraditi prateci na YouTube za 15 minuta.
Samsung J7 Duos 2017 god
J730F android 7.0 verzija.
Samsung J7 Duos 2017 god
J730F android 7.0 verzija.
Upisi samo na google ili YouTube android 7 frp unlock bypass google assistant i prati upute.
Postavio bih ti ja direktno link ali davno sam radio ne mogu onaj tacan video naci a i trenutno sam u zurbi.
E ne kontam. Uvijek mi je u play storeu onemogućen auto update i pola aplikacija mi je na disable. Sad gledam sve te disable aplikacije(word,excel,chrome,skype itd.) mi se same updejtovale. Bas ne kontam nikako.
Imam Moto G5s kupljen u BH Telecomu. Danas mi dolazi obavijest da je stiglo azuriranje na Oreo. Pitam se, da li da dozvolim nadogradnju ili da ostavim onako kako jeste, na 7.1. Da li mozda neko koristi ovaj model i da je dobio azuriranje?
suad-sarajevo wrote:Imam Moto G5s kupljen u BH Telecomu. Danas mi dolazi obavijest da je stiglo azuriranje na Oreo. Pitam se, da li da dozvolim nadogradnju ili da ostavim onako kako jeste, na 7.1. Da li mozda neko koristi ovaj model i da je dobio azuriranje?
Android 7,0 imam problem. Izgleda da sam pokupio nekakav virus gdje nije pomoglo ni vraćanje na fabričke postavke. Prilikom mirovanja telefona samo se vrati ono instaliranje sa nepoznatih izvora i instalira neki dabrower koji izbacuje one neke bagove, reklame kako se već zove preko cijelog ekrana. Instalirao sam antivirus i uvijek ga dekektuje i obrišem, al opet kad ostavim telefon i ponovo uzmem isto se ponavlja
Admir_1984 wrote:Android 7,0 imam problem. Izgleda da sam pokupio nekakav virus gdje nije pomoglo ni vraćanje na fabričke postavke. Prilikom mirovanja telefona samo se vrati ono instaliranje sa nepoznatih izvora i instalira neki dabrower koji izbacuje one neke bagove, reklame kako se već zove preko cijelog ekrana. Instalirao sam antivirus i uvijek ga dekektuje i obrišem, al opet kad ostavim telefon i ponovo uzmem isto se ponavlja
Znal neko šta više o ovome
Imas li sd karticu? Ako imas formatiraj je i odradi factory reset.
Cudno je da se vraca i nakon reseta pa pretpostavljam da ne obrise sve. Koji je mobitel? Restartuj ga u recovery mode pa ga tu obrisi i vrati na tvornicke postavke.
Admir_1984 wrote:Android 7,0 imam problem. Izgleda da sam pokupio nekakav virus gdje nije pomoglo ni vraćanje na fabričke postavke. Prilikom mirovanja telefona samo se vrati ono instaliranje sa nepoznatih izvora i instalira neki dabrower koji izbacuje one neke bagove, reklame kako se već zove preko cijelog ekrana. Instalirao sam antivirus i uvijek ga dekektuje i obrišem, al opet kad ostavim telefon i ponovo uzmem isto se ponavlja
Znal neko šta više o ovome
Imas li sd karticu? Ako imas formatiraj je i odradi factory reset.
Cudno je da se vraca i nakon reseta pa pretpostavljam da ne obrise sve. Koji je mobitel? Restartuj ga u recovery mode pa ga tu obrisi i vrati na tvornicke postavke.
Leagoo je telefon. Imam sd karticu, sad ću i nju formatirati