Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zato sto ti na speedtestu po defaultu pokazuje brzinu u MegaBIT po sekundi a kada skidas skidaju se MegaBAJT. Taj broh sa speedtesta sto dobijes u megabitima podijelis sa 8 da bi dobio megabajte
60/8 = 7.5megabajta po sekundi ti moze skidati maksimalno u optimalnim uslovima.
veliko i malo B cini cuda
Postavih link da procita covjek, ali mu mrsko valjda. B vs b.
nKrkan wrote:momci šta kupiti po vašem mišljenju šta mi može bolje koristiti
samsung j3 iz 2016te ili xiaomi redmi 5a
Xiaomi naravno.
xiaomi 5A predobar telefon za 200 KM...ja samsung bas ne volim a i ne vidim po cemu on opravdava cijenu...skuplji 30% od ekvivalentnog huaweija ili xiaomija
Iskace mi neka reklama cesto. Ima li neka aplikacija da se preskeniram a da ne moram deinstaliratin eventualno neku aplikaciju ako zbog nje se ovo i desava.
pogledaj prvo u listi instaliranih aplikacija u postavkama, da nemas sta sumnjivo, ili eventualno kad ti se to pocelo pojavljivati poslije koje aplikacije, pa probaj tu aplikaciju izbrisati.
ako to ne uspije, instaliraj neki Antivirus aplikacije i probaj s njima skenirati
dobar si ti Memo pravo
kolko misliš još postova i stranica postavit pitanja
hoćeš sad zaredat sa samsunga na kitele, dodževe, hansove i ostale kineze druge lige
i još frajko nađe Xaomija za 210 KM plus dostava
a lijepo mu pokazana cijena za 199 KM na akciji u Bingu uz 2 godine garancije
mobitel apsolutni bestbuy na tržištu trenutno
i šta reći onda
al saće on nastavit pitat dal uzet hansa, dodža ili Xaomija
Kapri wrote:neki android poput mate 10 pro ili rang nizi.Samo da nije samsung.DrUGArica trazi bitna dobra kamera,i jak zvuk naravno dobra baterija.Mozda nokia 8=?
Kapri wrote:neki android poput mate 10 pro ili rang nizi.Samo da nije samsung.DrUGArica trazi bitna dobra kamera,i jak zvuk naravno dobra baterija.Mozda nokia 8=?
htc 10
lična preporuka, nov platio 6 stoja prije 3 mjeseca
kamere vrhunske, prvi koji je imao OS na selfie kameri !
htc 10
lična preporuka, nov platio 6 stoja prije 3 mjeseca
kamere vrhunske, prvi koji je imao OS na selfie kameri !
imam samsung j5 2017 ... i od pocetka mi se javlja problem ,prvih dana mi se iz cista mira prikaze na ekranu "nije uspjelo ponovno pokretanje". Kontam sam da sam slucajno nesto diraao pa se to pojavio, medjutim nakon nekoliko dana telefon se poceo gasiti nakon punjenja , dakle napunim ga , on se nakon nekih pola sata - sat ugasi. Upalim ga jedino uz tipke za hard reset dok je prikljucen na punjac, nakon cega se pojavi plavi ekran i pokazuje kao da je potreban "system update" . Sad me zanima da li je greska na sistem , softveru .. ili nesto drugo?