Averus wrote:zdruzdjo wrote:Honor 8
Hvala na kvalitetnom odgovoru. I ja koristim Nova Launcher, tako da mi je tvoj post dodatno interesantan.
Nisam heavy user - ne igram igre, ponekad slušam muziku, najviše telefon koristim za komunikaciju, fotografisanje, a volim i mijenjati wallpaper počesto - pa me zanima kakav si ti user i koliko te služi baterija. Meni je sasvim OK da moram svaku noć prikopčati telefon na punjač, ali već ako to moram uraditi još jednom tokom dana imam problem jer sam često u pokretu i nemam kad/gdje puniti.
Čitao sam negdje da ima neke manje probleme sa kamerom - da je tu i tamo potrebno uraditi restart da bi se otvorila aplikacija. Da li ti se ovo dešavalo?
Znam da su na Huawei P8 Lite svi imali taj problem, pa reko' da nije firma zjb nešto oko toga na svim modelima...
I još jedno pitanje: Je li klizav? Meni telefoni ispadaju samo tako, pa da znam da li bih trebao nabaviti kakvu dodatnu zaštitu
PS: Volio bih pročitati mišljenje i drugih koji koriste Honor 8
ovako.
pored onih osnovnih: viber, watsap, muzika,....tu je jos i snimanje razgovora, gledanje filmova i serija, ukljucena bt slusalica, dashcam, poneka ne suvise zahtjevna igra ono nesto jedi jedi jedi da se ubije vrijeme, ukljucen gprs, znam ga uhaveriti sa i sa dslr fotoaparatom, koristim otg ......
meni baterija gura obicno cjeli dan.izdrzljiva je dosta. s tim sto ima ono fast charge sto je fakat extra. ako ga ne koristim tokom dana puno izgurace i sljedeci. zna se desiti da nemam vremena od posla.
mada citam po forumima da sa android sedmicom slabije drzi bateriju.
sa kamerom ama bas nikakav problem nisam primjetio. bar ne do sada za ova dva mjeseca.
da je klizav, jeste. fakat. bilo bi pozeljno neku masku ili bumper. ali ja sam inace delikatan i pazljiv sa koristenjem sve elektronske opreme pa mi to nije problem.