Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neka aplikacija te jebe, izbacuje ti reklame. Ako si skido nesto kao .apk sa googla vjerovatno je to. Npr. neki YT Downlaoader, ili neki Wallpaper app i slicno...
Zna li neko u čemu je problem sa OS updateom.Imam LG sa lolipop softwareom,a uradio sam update na marshmallow 6.0 i nakon updatea ništa se nije promijenilo,ni izgled ni funkcije OS-a .Kada odem na about phone piše da je software 6.0.Da li je to to ili se nešto trebalo promijeniti?
channel10 wrote:Kako se zove onaj program za skidanje muzike, pa onda poslije tu pjesmu ubacis kao zvono?
Ja pjesme ubacujem kao zvono preko ES File Explorer-a. Za skidanje muzike koristim Peggo, ne znam za app koja to radi oboje. Mozda pomogne..
Je li se jos nekome chrasuje WhatsApp? Evo zadnjih jedno 20 dana ili zaledi na par sekundi ili "not responding".. ? Cistio i Cache i Data i brisao app i sve ali nista.. Na jednom sajtu procitah da je moguca solucija brisanje svih konverzacija, ali ne mogu se usuditi to da uradim jer mi konverzacije trebaju, a to opet nije 100% metoda.
Ima sam neku app koja je bila laka za rukovati (skidanje muzike) i samo je postavis kao zvono, ali sam vracao telefona na fabricke postavke i zaboravio kako se zove, a info o njoj sam dobio ovdje na forumu.
channel10 wrote:Ima sam neku app koja je bila laka za rukovati (skidanje muzike) i samo je postavis kao zvono, ali sam vracao telefona na fabricke postavke i zaboravio kako se zove, a info o njoj sam dobio ovdje na forumu.
channel10 wrote:Ima sam neku app koja je bila laka za rukovati (skidanje muzike) i samo je postavis kao zvono, ali sam vracao telefona na fabricke postavke i zaboravio kako se zove, a info o njoj sam dobio ovdje na forumu.
Zedge je vrhunska aplikacija. Ako trebas bas citave pjesme, skines fildo sa: http://fildo.net/android, jer je jbg ilegalno, pa ne mogu biti na google play.
Kako znam nek me neko ispravi ako grijesim trebala bi biti pod 'moje aplikacije'. Ne znam tacno gdje. Ne mogu sad trazit na mobu. Nije mi pri ruci. Gdje je lista zelja. Ima pod sta je bilo instalirano. Tako nekako.
Ja primjerice imo word instaliran pa ga deinstalirao i dalje ga tu imam zabiljezenog.
Ne znam tacno gdje. Pod 'My Apps' negdje. Lista zelja pa nadalje probaj. Moguce i u listi zelja da ima i dalje.
Kako znam ostanu zabiljezene ako se ne varam dok ne uklonis sam nekako, nisam skonto tacno kako.
diablobih wrote:Zedge je vrhunska aplikacija. Ako trebas bas citave pjesme, skines fildo sa: http://fildo.net/android, jer je jbg ilegalno, pa ne mogu biti na google play.
Kako znam nek me neko ispravi ako grijesim trebala bi biti pod 'moje aplikacije'. Ne znam tacno gdje. Ne mogu sad trazit na mobu. Nije mi pri ruci. Gdje je lista zelja. Ima pod sta je bilo instalirano. Tako nekako.
Ja primjerice imo word instaliran pa ga deinstalirao i dalje ga tu imam zabiljezenog.
Ne znam tacno gdje. Pod 'My Apps' negdje. Lista zelja pa nadalje probaj. Moguce i u listi zelja da ima i dalje.
Kako znam ostanu zabiljezene ako se ne varam dok ne uklonis sam nekako, nisam skonto tacno kako.
Ma znam zaboravio napisat. Evo sad su cak i promjenili igracku radnju [play radnju]. Evo sad ima instalirane ili za azuriranje, knjigoteka i jos nesto. U knjigoteki su aplikacije koje su na listi zelje i koje su bile instalirane na telefonu.
Znaci trazis pod knigoteka sad, pod moje aplikacije.
channel10 wrote:Kako se zove onaj program za skidanje muzike, pa onda poslije tu pjesmu ubacis kao zvono?
Ja pjesme ubacujem kao zvono preko ES File Explorer-a. Za skidanje muzike koristim Peggo, ne znam za app koja to radi oboje. Mozda pomogne..
Je li se jos nekome chrasuje WhatsApp? Evo zadnjih jedno 20 dana ili zaledi na par sekundi ili "not responding".. ? Cistio i Cache i Data i brisao app i sve ali nista.. Na jednom sajtu procitah da je moguca solucija brisanje svih konverzacija, ali ne mogu se usuditi to da uradim jer mi konverzacije trebaju, a to opet nije 100% metoda.
Probaj neku aplikaciju za bakap. Pa ako moze da poruke bakapuje pa brisi. Ne znam ne koristim 'sta ima'.
Jedno pitanje:-Prodao sam huawei telefon (Android 6.0) i vratio na tvorničke postavke kako bi izbrisao svoje podatke...medjutim kolega ne može ući svojim malom samo traži moj mail i pass. Kako prebaciti na njegov mail....taj google
pa vjerovatno ga nisi vratio na fabričke postavke (factory reset).
inače to možeš riješiti i ako odeš u settings pa na accounts i izbrišeš svoj google korisnički račun (otvoriš ga i desno u gornjem uglu imaš opciju da izbrišeš)
Vratio sam na tvorničke (to je valjda na androidu5.0 i novijim) i kad počnem ponovno postavke kucam mail od kolege ali mi samo traži moj password i sam izbaci moj mail...a to preko postavki me vodi na Google stranicu pa neznam ako izbrišem tu dali ću potpuno izbrisati google račun (neću moći pristupiti ni sa kompanije na račun ) ili će izbrisati samo sa telefona. Jer mi je važan taj mail..imam dosta računa preko njega
seyo71 wrote:Vratio sam na tvorničke (to je valjda na androidu5.0 i novijim) i kad počnem ponovno postavke kucam mail od kolege ali mi samo traži moj password i sam izbaci moj mail...a to preko postavki me vodi na Google stranicu pa neznam ako izbrišem tu dali ću potpuno izbrisati google račun (neću moći pristupiti ni sa kompanije na račun ) ili će izbrisati samo sa telefona. Jer mi je važan taj mail..imam dosta računa preko njega
Da li je moguce prebaciti kontakte,poruke,slike,video sa androida na PC?
Kako ste to radili, ima li neki software?
Probao sam nesto sa google-a ali sve se placa,pa ako ima neko neku preporuku.
Da li je moguce prebaciti kontakte,poruke,slike,video sa androida na PC?
Kako ste to radili, ima li neki software?
Probao sam nesto sa google-a ali sve se placa,pa ako ima neko neku preporuku.
ima li ti telefon backup, ako ima preko njega sve spasiš, prebaciš na SD card ili na komp i onda samo vratiš. Ako nema, uploaduj na Dropbox ili na Drive i onda kasnije samo vratiš. Meni se recimo sve odradi preko Samsung clouda i samo vratim, čak i homescreen i appove što se plaćaju
seyo71 wrote:Jedno pitanje:-Prodao sam huawei telefon (Android 6.0) i vratio na tvorničke postavke kako bi izbrisao svoje podatke...medjutim kolega ne može ući svojim malom samo traži moj mail i pass. Kako prebaciti na njegov mail....taj google
to je zastita.
Ogradjuju se neki proizvodjaci protiv kradje. ja sam imao istu stvar sa jednim LG kad sam ga prodao liku.
trazio je moj mail i pass a onda je on tek mogao unjeti svoj da registruje telefon.
naravno postoji i za to lijek ali iziskuje malo petljanja u recovery-ju i tako.