Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KID wrote:mobitel Samsung Galaxy A5 (2016) uopšte nema led lampicu za notifikacije
Ubjeđuje me čovjek da ima nekakva aplikacija za LED notifikacije...
Vjerujem da ima aplikacija.... ali ako mobitel nema LED Lampicu
ne može mu pomoći nikakva aplikacija....
a na mogu da vjerujem da je nisu stavili....
telefon ima otisak prsta.... a nema LED lampicu.... glupost...
Mozda misli na aplikaciju da ti mobitel "blinka" odnosno da se upali flash kad dodje notifikacija, niste se izgleda skontali.
pa naravno da mislim da "blinka".... zna se šta znači LED lampica i LED notifikacija...
Pa nema jbg.ali eto može preko aplikacije a može i da ti daje zvučni signal tamo negdje u opcijama pristupačnost
KID wrote:mobitel Samsung Galaxy A5 (2016) uopšte nema led lampicu za notifikacije
Ubjeđuje me čovjek da ima nekakva aplikacija za LED notifikacije...
Vjerujem da ima aplikacija.... ali ako mobitel nema LED Lampicu
ne može mu pomoći nikakva aplikacija....
a na mogu da vjerujem da je nisu stavili....
telefon ima otisak prsta.... a nema LED lampicu.... glupost...
Izvoli pokusati aplikaciju. Koristio sam je u vrijeme Galaxy S1,S2.
Fakat što je tolika opsesija sa led notifikacijom? Često čujem da neki ne žele da kupe taj i taj telefon jer nema led notifikacije a specifikacije su mu odlične. Čak u mnogim recenzijama nedostatak led notifikacije stavljaju pod debeli minus. Recimo always on displej na OLED i AMOLED ekranima je puno bolje rješenje. Bar meni.
Pa jednostavno to je dobro rjesenje kad je mobitel na stolu npr i ljudi su navikli to da koriste i razumijem da je nedostatak ako toga nema. Tako jednostavna stvar a meni licno bas korisna.
Da pitam za misljenje LG G4 ili Samsung galaxy C5 ili mozda nesto trece
M123 wrote:Pa jednostavno to je dobro rjesenje kad je mobitel na stolu npr i ljudi su navikli to da koriste i razumijem da je nedostatak ako toga nema. Tako jednostavna stvar a meni licno bas korisna.
C5 definitivno. Noviji je, nema kožne pozadine koja više vremenom "ofuca", bolja baterija i nekako mi je kompaktniji.
ne znam gdje bih postavio pitanje, a glupo mi otvarati temu zbog toga.
kupih Huawei Y6II compact DS, tako pise....
u kutiji je dosla i ova zastitna folija za ekran. da li se ona mora staviti ili ne. do sada je na starim telefonima nisam koristio!
Mora. Ako ne stavis nece fatati wifi [emoji2]. Sry morao sam. Mislim da mob ima neko jace staklo gg ili tako nesto tako da ne moras, jedino u slucaju da bas zelis za zastitis display. Ja to nikada ni na 1 mob stavio nisam.
spree wrote:Mora. Ako ne stavis nece fatati wifi [emoji2]. Sry morao sam. Mislim da mob ima neko jace staklo gg ili tako nesto tako da ne moras, jedino u slucaju da bas zelis za zastitis display. Ja to nikada ni na 1 mob stavio nisam.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
dobar , ma nisam ni ja, kontam, bolje da su mi slusalice stavili u kutiji neg' ovo
M123 wrote:Pa jednostavno to je dobro rjesenje kad je mobitel na stolu npr i ljudi su navikli to da koriste i razumijem da je nedostatak ako toga nema. Tako jednostavna stvar a meni licno bas korisna.
C5 definitivno. Noviji je, nema kožne pozadine koja više vremenom "ofuca", bolja baterija i nekako mi je kompaktniji.
Pogrešno sam postavio pitanje.
Ima li gdhe kupiti C5 ali da imaš oficijelnu garanciju?
Mislim da je C serija rađena za kinesko tržište i da tu leži problem.
Kimtec je ovlašteni uvoznik za Samsung. Ako kod njih nema, onda nema nigdje sa ovlaštenim servisom i garancijom.
M123 wrote:
Znam da ima univerzalno i digital city
Kimtec je ovlašteni uvoznik za Samsung. Ako kod njih nema, onda nema nigdje sa ovlaštenim servisom i garancijom.
Zar nije TehnoMag postao ovlašteni odnedavno? U TehnoMag i Techno Shopu nema.
Kako se moze ukloniti ikona sa home screen-a?
Imam samo onu kantu koja mi ponudi uninstall.
Na vecini telefona sam vidio remove opciju, kod mene je nema.
Huawei y6II
r_faruk wrote:Kako se moze ukloniti ikona sa home screen-a?
Imam samo onu kantu koja mi ponudi uninstall.
Na vecini telefona sam vidio remove opciju, kod mene je nema.
Huawei y6II
Mislim da na originalnom launcheru koji koristi Huawei ne možeš. Instaliraj neki drugi launcher pa onda stavljaj ikoni će koje želiš
Nabudžen. Samo da su ubacili još jaču bateriju kako već neko napisa u komentarima i bio bi moćna konkurencija flagshipovima, a ima je već na ASUS Zenfone Pegasus 3S, 5,000 mAh.