Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas uzeh Htc one ME. Nekakav okta procesor i
32 GB interne i 3gb ram memorije.
Sta me je iznenadilo i odusevilo je zvuk.
Nevjerovatno cist, jak, bez distorzije.
Fluidnost je na zavidnom nivou.
Jos samo da mu root odradimo i bice "ko' boba".
Ja sam na Fulmics ali zadnjih dana mi se desava da mi zaledi mob i da moram vaditi bateriju, a i kamera mi je nekako cudna, stavio sam na 16:9 i max rezoluciji ali opet kao da je zumirana... Ja cu se vratiti na stock
Fauja Singh wrote:Ja sam na Fulmics ali zadnjih dana mi se desava da mi zaledi mob i da moram vaditi bateriju, a i kamera mi je nekako cudna, stavio sam na 16:9 i max rezoluciji ali opet kao da je zumirana... Ja cu se vratiti na stock
P8lite..LG k8 i k10 jedne od najvecih Lg zajeba sto pravi telefone..
Kamere lose..stopa..malo memorije..losi senzori..
Pogubi funkcije za pojacavanje i smanjivanje zvuka pa treba vaditi bateriju..odjednom nestane imenik..
kokuz_sa wrote: k10 jedne od najvecih Lg zajeba sto pravi telefone..
Kamere lose..stopa..malo memorije..losi senzori..
Pogubi funkcije za pojacavanje i smanjivanje zvuka pa treba vaditi bateriju..odjednom nestane imenik..
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21
Za ovaj k8 ne znam a za k 10 (dsy)te neko opasno slago.Predobar telefon za te pare.2 gige memorije octa core...i stopa...jasta radi.
K8 mi sluzbeni koji sam zaduzio..dvoje kolega mi ima k10..i imaju slicne probleme..
Evo ti primjer..uzeli da uslikamo jednu ljubicastu futrolu kada je uslikas..ona na slici bude plave.boje..nikakav filter nije ukljucen niti ista..isto tako telefonima cesto slikamo neke dokumente i saljemo viberom..i od 20 slika njih 18 bude zamuceno..ma koliko god mirno drzali mob..
K serijom se nisu proslavili nimalo..ni sa 4kom ni 8com ni desetkom
Evo i slika, slikano preko monitora, zato je losija ispala ali se vidi da je ljubicasta boja...
Nadjoh neke stare novine,nemam nikakav dokument...ali nije zamuceno sa obzirom da je bez blica....
Pozdrav,imam Lg Magnu i planiram ga mijenjati za Alcatel Idol 3(5,5").Izgleda mi jako dobar telefon,ali citao sam po internetu da nekima poludi touch,ili imaju problema sa pregrijavanjem i punjenjem baterije,ili problemi sa koristenjem wifi-a.Dali da ga uzmem??
Dm96user wrote:Pozdrav,imam Lg Magnu i planiram ga mijenjati za Alcatel Idol 3(5,5").Izgleda mi jako dobar telefon,ali citao sam po internetu da nekima poludi touch,ili imaju problema sa pregrijavanjem i punjenjem baterije,ili problemi sa koristenjem wifi-a.Dali da ga uzmem??
Poslano sa mog LG-H502 koristeći Tapatalk
Ništa od svega toga, barem kod mene... e sad, ne mogu reci za ostale. Dobar aparat.
Dm96user wrote:Pozdrav,imam Lg Magnu i planiram ga mijenjati za Alcatel Idol 3(5,5").Izgleda mi jako dobar telefon,ali citao sam po internetu da nekima poludi touch,ili imaju problema sa pregrijavanjem i punjenjem baterije,ili problemi sa koristenjem wifi-a.Dali da ga uzmem??
Poslano sa mog LG-H502 koristeći Tapatalk
Ništa od svega toga, barem kod mene... e sad, ne mogu reci za ostale. Dobar aparat.