Android OS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
valter.ba

#21551 Re: RE: Re: Android OS

Post by valter.ba »

Quaresma wrote:
zdruzdjo wrote:Ima pjesma od billy idol
Zove se "FLASH for fantasy"
[emoji38] [emoji106]
Necu[emoji1] [emoji1] [emoji1] . Rjesio sam sve osim IGO navigacije. Ako neko ima neki IGO koji radi na marshmallow neka javi[emoji74]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Cupko_

#21552 Re: RE: Re: Android OS

Post by Cupko_ »

valter.ba wrote:
Quaresma wrote:
[emoji38] [emoji106]
Necu[emoji1] [emoji1] [emoji1] . Rjesio sam sve osim IGO navigacije. Ako neko ima neki IGO koji radi na marshmallow neka javi[emoji74]

Ako nisi rijesio, probaj sa CoPilot-om. Dok sam jos koristio navigacije na mobitelu, od svih isprobanih CoPilot mi je bio najbolji, pa evo cisto da imas jos jednu opciju :)
Dr Kova

#21553 Re: Android OS

Post by Dr Kova »

supercali wrote:Napisao je da ce 2 uzeti a ne 3 i ne moras za svaki mobitel odgovarati :D
:lol: :lol: :lol:
howdy

#21554 Re: RE: Re: Android OS

Post by howdy »

valter.ba wrote:
Quaresma wrote:
[emoji38] [emoji106]

Probaj iGO NextGen....
holowey

#21555 Re: RE: Re: Android OS

Post by holowey »

howdy wrote:
valter.ba wrote: Necu[emoji1] [emoji1] [emoji1] . Rjesio sam sve osim IGO navigacije. Ako neko ima neki IGO koji radi na marshmallow neka javi[emoji74]

Probaj iGO NextGen....
Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao... u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu... da li mozda prikuplja podatke o koristenju pa na osnovu brzine kretanja vise korisnika na istoj cesti izvodi zakljucak o zagusenju saobracaja? korisno u svakom slucaju...

medjutim, meni je na Samsungu izaslo upozorenje da je iGO NextGen maliciozan pa sam malcice zbunjen zadrzati ili ostaviti... SM-G928F sa 6.0.1 Androidom...
valter.ba

#21556 Re: Android OS

Post by valter.ba »

Pa imao sam Nextgen i prije update na Marshmallow ali mi je odmah nakon toga izbacio:
No application found for this file type! Pokusao sam reinstalirati pa i na memorijsku ali nece pa nece. Uvijek isto upozorenje. Probao i Navigon ali ista poruka.

The BEN10

#21557 Re: RE: Re: Android OS

Post by The BEN10 »

holowey wrote:Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao...
holowey wrote:u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu.
I kako si siguran da te nije koji put zeznuo? :)
holowey

#21558 Re: RE: Re: Android OS

Post by holowey »

The BEN10 wrote:
holowey wrote:Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao...
holowey wrote:u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu.
I kako si siguran da te nije koji put zeznuo? :)
u kom smislu? da mi je ukljucivao data plan bez mog znanja? pa valjda bi mi se to prikazalo na racunu

ili sto se tice predlozenih detoura? to ne mogu biti siguran ali mi je bilo bolje nego kad sam prvi put ignorisao pa tri sata proveo u koloni...
howdy

#21559 Re: Android OS

Post by howdy »

valter.ba wrote:Pa imao sam Nextgen i prije update na Marshmallow ali mi je odmah nakon toga izbacio:
No application found for this file type! Pokusao sam reinstalirati pa i na memorijsku ali nece pa nece. Uvijek isto upozorenje. Probao i Navigon ali ista poruka.

Jesi li ti dozvoljena instalacija sa unknown sources?
The BEN10

#21560 Re: RE: Re: Android OS

Post by The BEN10 »

holowey wrote:ili sto se tice predlozenih detoura? to ne mogu biti siguran ali mi je bilo bolje nego kad sam prvi put ignorisao pa tri sata proveo u koloni...
Mislio sam na detour sugestije.
Da, ali to ne znači da bi naredni put čekao 3h, zar ne? ;-)
holowey

#21561 Re: RE: Re: Android OS

Post by holowey »

The BEN10 wrote:
holowey wrote:ili sto se tice predlozenih detoura? to ne mogu biti siguran ali mi je bilo bolje nego kad sam prvi put ignorisao pa tri sata proveo u koloni...
upravu si, mozda bih cekao 4h :lol:
ko se o mlijeko opece taj i u jogurt puse :D
The BEN10

#21562 Re: RE: Re: Android OS

Post by The BEN10 »

holowey wrote:
The BEN10 wrote:
upravu si, mozda bih cekao 4h :lol:
ko se o mlijeko opece taj i u jogurt puse :D
Hehe, if you say so.
Ma inače sam te zapamtio kao tipa koji barata dobrom logikom, pa rekoh da vidim šta sam propustio. :razz:
LP
valter.ba

#21563 Re: RE: Re: Android OS

Post by valter.ba »

howdy wrote:
valter.ba wrote:Pa imao sam Nextgen i prije update na Marshmallow ali mi je odmah nakon toga izbacio:

Naravno[emoji1] .

BarbaDue

#21564 Re: Android OS

Post by BarbaDue »

ja kako vidim po vašim komentarima i na WP i ovdje ista sranja sa update-ima i ostalim zajebancijama.

kako nas :izet: u zdrav mozak!
howdy

#21565 Re: RE: Re: Android OS

Post by howdy »

valter.ba wrote:
howdy wrote:

Naravno[emoji1] .

Instalaciju pokrenuo direktno ili preko nekog file explorera?
valter.ba

#21566 Re: Android OS

Post by valter.ba »

Inace radim preko Astro file ali ovdje je problem sto i ne stignem nista pokrenuti. Cim kliknem na ikonicu izbaci onu obavijest.

Quaresma

#21567 Re: Android OS

Post by Quaresma »

BarbaDue wrote:ja kako vidim po vašim komentarima i na WP i ovdje ista sranja sa update-ima i ostalim zajebancijama.

kako nas :izet: u zdrav mozak!
nemam ja nikakvih problema, XPeria Z5, 6.0.1 sve rock stable.

mnogo bolje od lollipopa 5.1

jeste da ću se načekati na nougat, ali Bože moj, bar kad stigne ima da radi, kao MM update
supercali

#21568 Re: RE: Re: Android OS

Post by supercali »

holowey wrote:
howdy wrote:
valter.ba wrote: Necu[emoji1] [emoji1] [emoji1] . Rjesio sam sve osim IGO navigacije. Ako neko ima neki IGO koji radi na marshmallow neka javi[emoji74]

Probaj iGO NextGen....
Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao... u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu... da li mozda prikuplja podatke o koristenju pa na osnovu brzine kretanja vise korisnika na istoj cesti izvodi zakljucak o zagusenju saobracaja? korisno u svakom slucaju...

medjutim, meni je na Samsungu izaslo upozorenje da je iGO NextGen maliciozan pa sam malcice zbunjen zadrzati ili ostaviti... SM-G928F sa 6.0.1 Androidom...
Je li ti wifi bio ukljucen?
Moguce da si naletio na neki pored benzinske odmaralista ili sl
SmoLe

#21569 Re: Android OS

Post by SmoLe »

kakav ima dobar telefon da zamijeni galaxy s3, da je malo brzi i po mogucnosti malo vise rama.. do 250km
spree

#21570 Re: RE: Re: Android OS

Post by spree »

SmoLe wrote:kakav ima dobar telefon da zamijeni galaxy s3, da je malo brzi i po mogucnosti malo vise rama.. do 250km
Tesko. Morat ces vise love izdvojiti. Eto nakon toliko godina s3 se moze mjeriti sa nekim srednjim uredjajima. Jedino sto mu je star sistem ali ima cm.

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
BarbaDue

#21571 Re: Android OS

Post by BarbaDue »

Kakav je HTC Desire 820?
Sarajevski-Seljak

#21572 Re: Android OS

Post by Sarajevski-Seljak »

Huawei p8 lite. Odlican telefon, za male pare. Nov je oko 300KM, vjerujem da mozes naci koristen sa garancijom za te pare koje si odlucio dati.
5korpus

#21573 Re: Android OS

Post by 5korpus »

LG G5 misljenje?
Teufik

#21574 Re: RE: Re: Android OS

Post by Teufik »

5korpus wrote:LG G5 misljenje?
Top [emoji6]

Sent from my LG G5 using Tapatalk
Teufik

#21575 Re: Android OS

Post by Teufik »

Na LG G5 temi ima moj opis mobitela, pa ako te interesuje, procitaj.

Sent from my LG G5 using Tapatalk
Post Reply