Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zdruzdjo wrote:Ima pjesma od billy idol
Zove se "FLASH for fantasy"
[emoji38] [emoji106]
Necu[emoji1] [emoji1] [emoji1] . Rjesio sam sve osim IGO navigacije. Ako neko ima neki IGO koji radi na marshmallow neka javi[emoji74]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ako nisi rijesio, probaj sa CoPilot-om. Dok sam jos koristio navigacije na mobitelu, od svih isprobanih CoPilot mi je bio najbolji, pa evo cisto da imas jos jednu opciju
valter.ba wrote:
Necu[emoji1] [emoji1] [emoji1] . Rjesio sam sve osim IGO navigacije. Ako neko ima neki IGO koji radi na marshmallow neka javi[emoji74]
Probaj iGO NextGen....
Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao... u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu... da li mozda prikuplja podatke o koristenju pa na osnovu brzine kretanja vise korisnika na istoj cesti izvodi zakljucak o zagusenju saobracaja? korisno u svakom slucaju...
medjutim, meni je na Samsungu izaslo upozorenje da je iGO NextGen maliciozan pa sam malcice zbunjen zadrzati ili ostaviti... SM-G928F sa 6.0.1 Androidom...
Pa imao sam Nextgen i prije update na Marshmallow ali mi je odmah nakon toga izbacio:
No application found for this file type! Pokusao sam reinstalirati pa i na memorijsku ali nece pa nece. Uvijek isto upozorenje. Probao i Navigon ali ista poruka.
holowey wrote:Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao...
holowey wrote:u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu.
holowey wrote:Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao...
holowey wrote:u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu.
I kako si siguran da te nije koji put zeznuo?
u kom smislu? da mi je ukljucivao data plan bez mog znanja? pa valjda bi mi se to prikazalo na racunu
ili sto se tice predlozenih detoura? to ne mogu biti siguran ali mi je bilo bolje nego kad sam prvi put ignorisao pa tri sata proveo u koloni...
valter.ba wrote:Pa imao sam Nextgen i prije update na Marshmallow ali mi je odmah nakon toga izbacio:
No application found for this file type! Pokusao sam reinstalirati pa i na memorijsku ali nece pa nece. Uvijek isto upozorenje. Probao i Navigon ali ista poruka.
Jesi li ti dozvoljena instalacija sa unknown sources?
holowey wrote:ili sto se tice predlozenih detoura? to ne mogu biti siguran ali mi je bilo bolje nego kad sam prvi put ignorisao pa tri sata proveo u koloni...
Mislio sam na detour sugestije.
Da, ali to ne znači da bi naredni put čekao 3h, zar ne?
holowey wrote:ili sto se tice predlozenih detoura? to ne mogu biti siguran ali mi je bilo bolje nego kad sam prvi put ignorisao pa tri sata proveo u koloni...
upravu si, mozda bih cekao 4h
ko se o mlijeko opece taj i u jogurt puse
upravu si, mozda bih cekao 4h
ko se o mlijeko opece taj i u jogurt puse
Hehe, if you say so.
Ma inače sam te zapamtio kao tipa koji barata dobrom logikom, pa rekoh da vidim šta sam propustio.
LP
valter.ba wrote:Pa imao sam Nextgen i prije update na Marshmallow ali mi je odmah nakon toga izbacio:
Naravno[emoji1] .
Instalaciju pokrenuo direktno ili preko nekog file explorera?
valter.ba wrote:
Probaj iGO NextGen....
Meni se svidio iGO NextGen, posebno jer mi je na putu u Italiji u par navrata predlagao alternativne rute zbog guzvi na autocesti... prvi put sam mislio "wtf?" i nisam prihvatio detour, ali kad sam naletio na guzvu i u prvoj brzini mi po mic vozio par kilometara, svaki sljedeci prijedlog za detour sam prihvatao... u roamingu mi je blokiran data plan pa ne znam na koji nacin je iGo NextGen dobijao informacije o trenutnom stanju na putu... da li mozda prikuplja podatke o koristenju pa na osnovu brzine kretanja vise korisnika na istoj cesti izvodi zakljucak o zagusenju saobracaja? korisno u svakom slucaju...
medjutim, meni je na Samsungu izaslo upozorenje da je iGO NextGen maliciozan pa sam malcice zbunjen zadrzati ili ostaviti... SM-G928F sa 6.0.1 Androidom...
Je li ti wifi bio ukljucen?
Moguce da si naletio na neki pored benzinske odmaralista ili sl
SmoLe wrote:kakav ima dobar telefon da zamijeni galaxy s3, da je malo brzi i po mogucnosti malo vise rama.. do 250km
Tesko. Morat ces vise love izdvojiti. Eto nakon toliko godina s3 se moze mjeriti sa nekim srednjim uredjajima. Jedino sto mu je star sistem ali ima cm.