Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chockad wrote:Jedno pitanjce: gdje se iskljucuje pattern za otkljucavanje telefona? Kada udjem u opcije gdje se isti podesava, opcija "bez sifre" je zasjenjena, a ispod pise "onemoguceno zbog administratora, pohrane vjerodajnica... i jos nesto". Tako da ne mogu iskljuciti opciju sifriranja telefona prilikom otkljucavanja...
Da li je taj mobitel ukraden?
Ma kakvi ukraden. Moj telefon, Huawei P8. Prije desetak dana uradjen mu je update na android 6.0, i od tada neke funkcije su se pobrkale (osim patterna moras za neke aplikacije dva puta "kliknuti" na primjer). Rijesio sam problem, factory reset i amin... Sad sve fercera...
klasičan primjer onoga što je 100 puta konstantovano i prežvakano
da update OSa a na koji raja uglavnom odma poleti, ustvari uopšte nije "sretno" rješenje, jer mob fercera i maximalno je optimiziran upravo za onu verziju sa kojom je fabrički dolazio
bosnian batman wrote:klasičan primjer onoga što je 100 puta konstantovano i prežvakano
da update OSa a na koji raja uglavnom odma poleti, ustvari uopšte nije "sretno" rješenje, jer mob fercera i maximalno je optimiziran upravo za onu verziju sa kojom je fabrički dolazio
Slazem se, skoro uvijek je tako. Kad sam to ovdje rekao, po vise puta, pojedinci su skakali na mene kao da sam izvrsio svetogrdje.
bosnian batman wrote:klasičan primjer onoga što je 100 puta konstantovano i prežvakano
Još da @chockad na kraju nije naveo da "sad sve fercera", možda bi i bilo istine u tome!
Kad ste već spomenuli ovdje Nexus 5X Imam LG G3 (32/3) i imam ponudu da zamijenim za nov Nexus 5X. Je li se isplati? Po vama koji je bolji? Meni se inače sviđaju Nexus-i, ali sam zadovoljan i sa LG-em.
Mišljenja?
Ja nisam nikad imala G3 pa mogu porediti samo na papiru, a to možeš i sam. Ali....moje mišljenje je da je bolje imati nexus iz 2015 nego LG iz 2014, ako ništa radi sistemskih update-a koje ćeš imati puuuno duže. Eto to, Nexusa ti ne mogu komentarisati jer sam subjektivna i već dugo u porodici Nexusa koji ne bih mijenjala ni za sta. Ali to nije realno, sigurno ima i boljih telefona, pitanje je samo sta kome odgovara.