Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve zavisi koji uređaj koristiš, Lolipop je po meni dobar, ali opet ti kazem ne ponasa se na svakom uređaju isto. Što se tiče 6.0, najveća novost je podrška otiska prsta sa kojim se može plaćati (do sad se mogao samo otključavati telefon), ali daleko smo mi od toga, za ljude u BIH manje-više nebitno. Decenija ispred nas. Naravno, 6.0 bi trebao duže držati bateriju, poradadili su na dizajnu samog sistema što mi se sivđa, Google Now on Tap je takođe još jedna novina.
IkaIJ wrote:Sve zavisi koji uređaj koristiš, Lolipop je po meni dobar, ali opet ti kazem ne ponasa se na svakom uređaju isto. Što se tiče 6.0, najveća novost je podrška otiska prsta sa kojim se može plaćati (do sad se mogao samo otključavati telefon), ali daleko smo mi od toga, za ljude u BIH manje-više nebitno. Decenija ispred nas. Naravno, 6.0 bi trebao duže držati bateriju, poradadili su na dizajnu samog sistema što mi se sivđa, Google Now on Tap je takođe još jedna novina. I najbitnija novina na 6.0 po meni je što su pojednostavljene kontrole zvuka, na Loliju su bile katastrofalne
Po drugi put danas umjesto da editujem post ja citiram, da nije neko promijenio raspored ikonica?
Last edited by sagosen on 09/01/2016 22:19, edited 1 time in total.
Ono što sam vidio na CM13, po meni marshmallow daleko bolji i brži u odnosu na lollipop, a i baterija mi je duže trajala (mada je tu i CM uticao tj. pošto isti nema bloatware-a nikakvog)!
Ima li kakva dobra aplikacija pomoću koje bih putem mobitela upravljao Android tv box-om, koristeći wifi ili Bluetooth? Po mogućnosti da je besplatna i da se ne mora raditi root ni mobitela ni tv box-a.
Meni na oktakoru sa dvije gige rama android 5.0 zna zastucati, ne zastopati. Opet kod prijatelja drugi mobitel i marka iste konfiguracije radi uredno. Malo čudno
Frutek wrote:Taj je preko 800 KM ako se ne varam. Ja sam mislio u rangu 500-600 KM. I da je nov.
A nisam znao da trazis novo : )))
Ja prodajem polovan ko nov
Xperia Z2 je isto metalan...ali takodjer iznad budzteta. Pogledaj onda Galaxy A7 ... on je ispod 600 km...2gb rama, 5.5inca, metalni okvir mu je , tanak skroz ...
Last edited by skafiskafsnjak on 11/01/2016 09:23, edited 1 time in total.
Ako smijem preporuciti, koristio sam telefon i pravo je dobar. Jedina zamjerka je bila kamera, koja fakt nije najbolja, posebno ako zelis slikati nesto sto se "pokrece" npr. Auto.
Ali sve ostalo je odlicno, i mislim za te pare da ne moze bolji nov telefon, ako pricamo o ovim "markiranim".