Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...samo meni nikad nije bila jasna Samsungova politika update-a... iako ih jako gotivim
S5, flagship za 2014, dobio nadogradnju na 5.0 i par sitnih nadogradnji... 5.0.1 preskoče, 5.0.2, 5.1.1 isto, sad je 6.0 upitan
Jasno je da te forsiraju da kupiš novi uređaj, ali prebrzo zaboravljaju flagshipove...
Last edited by Dr Kova on 16/11/2015 15:51, edited 1 time in total.
Kada malo bolje se prisjetim sve ove nadogradnje između 4.4.4 i 5.1.1. i nisu bile nečemu. A i Samsung se nešto ufur'o pa sve nazor. Gledam tek danas pustili za neki hrvatski telekom 5.1.1. na Note 4. Uzimaju sada lijepe pare, a podrška onako.
imam problem sasamsung s3 , kad priključim kabal ili punjač sve je u redu puni se konketuje na komp ali kod isključenja ne registruje daje kabal isključen , nego piše i dalje da puni , i tako stoji dok se ne isprazni skroz.ponovno priključenj kabla ništa s ne dešava ne puni samo kad je skroz baterija prazna ili kad izvadim bateriju može se ponovo puniti .ima li mu kakve pomoći ??
hvala na odgovoru pokušat ću očistiti konektore ako ne pomogne ide u servis.Ima li ko da preporuči neki u sarajevu da je ok.Do sad nisma koristio servise mobitela
Pozzz svima.
Imam jedan poroblem sa mobitelom od jučer i sa određenim aplikacijama koje su vezane isključivo za internet.Kad sam pošao da ukucam u google pretragu jednog rezltata izbacilo mi je sljedeće obavještenje "Security warning"- there are problems with the security certificate for this site.This sertificate is not from a trused authorty. Nakon što ukucam u pretragu nap. "klix" pokaže rezutate za klix pa odmah pokaže ovo obavještenje i pri svakom novog kliku ponovo pokaže isto obavještenje.Fbuk također ne radi i stoji obavjest "troble loading news feed", messnager također ne radi, dok je viber moguće obaviti a poruke kad pošaljem ne mogu pročitati odgovore.Youtube normalno radi .U pitanju je motorola atrix.Ako neko zna kako riješiti ovaj problem nek pomogne
nuki_cika wrote:Pozzz svima.
Imam jedan poroblem sa mobitelom od jučer i sa određenim aplikacijama koje su vezane isključivo za internet.Kad sam pošao da ukucam u google pretragu jednog rezltata izbacilo mi je sljedeće obavještenje "Security warning"- there are problems with the security certificate for this site.This sertificate is not from a trused authorty. Nakon što ukucam u pretragu nap. "klix" pokaže rezutate za klix pa odmah pokaže ovo obavještenje i pri svakom novog kliku ponovo pokaže isto obavještenje.Fbuk također ne radi i stoji obavjest "troble loading news feed", messnager također ne radi, dok je viber moguće obaviti a poruke kad pošaljem ne mogu pročitati odgovore.Youtube normalno radi .U pitanju je motorola atrix.Ako neko zna kako riješiti ovaj problem nek pomogne
nuki_cika wrote:Pozzz svima.
Imam jedan poroblem sa mobitelom od jučer i sa određenim aplikacijama koje su vezane isključivo za internet.Kad sam pošao da ukucam u google pretragu jednog rezltata izbacilo mi je sljedeće obavještenje "Security warning"- there are problems with the security certificate for this site.This sertificate is not from a trused authorty. Nakon što ukucam u pretragu nap. "klix" pokaže rezutate za klix pa odmah pokaže ovo obavještenje i pri svakom novog kliku ponovo pokaže isto obavještenje.Fbuk također ne radi i stoji obavjest "troble loading news feed", messnager također ne radi, dok je viber moguće obaviti a poruke kad pošaljem ne mogu pročitati odgovore.Youtube normalno radi .U pitanju je motorola atrix.Ako neko zna kako riješiti ovaj gproblem nek pomogne
Koristi li neko google photos? Interesuje me kako da sortiram slike prema datumu uploada? Uploadam neke starije slike ali ne mogu da ih nadjem u mnostvu drugih slika jer nema tu mogucnost sortiranja prema datumu uploada vec ih on sortira prema datumu slikanja.
Buckethead wrote:
...ma pusti ga, to je odličan tel.. nek je sretan i da te fino sluša
Ma troll, znam sa drugih tema. Otisao da uzmem Lenovo vibe, al nije bilo...
Pogotovo kad uzmes u obzir cijenu za masinu od 32 GB interne svaka prica je suvisna. cekam jos misljenj maharadze...
Buckethead wrote:
Pogotovo kad uzmes u obzir cijenu za masinu od 32 GB interne svaka prica je suvisna. cekam jos misljenj maharadze...
obični prosječni PLASTIKANER
po čemu se izdvaja od slične konkurencije
Ti onda niti si vidio niti drzaotelefon u ruci...
- octa procesor
- 2GB RAM-a
- JBL stereo zvucnici sa JBL slusalicama
- 13 MP kamera i 8 PM prednja...
- batrija 2910 mAh
baas je prosjecan plastikaner...
I da, cijena sitnica...
pa jel plastikaner ili nije
i nikako da kazes koja je para u pitanju
te spec su postale prosjecne, izgleda da si prespavo neko vrijeme
kinezi to nude po bagateli, a bolje performanse za manje para nego sto si ti rikno za tog plastikanera
dileja wrote:
kinezi to nude po bagateli, a bolje performanse za manje para nego sto si ti rikno za tog plastikanera
Ti bolan nisi dobar s mozgom
koji kinez nudi JBL stereo zvucnike, navedi makar jedan
sto se spoavanja tice, ti si skako iz jajeta u jaje u tatinim mudima kad sam ja mobitel imao
a cijena?
skupo u MP3
2 KM mjesecno..
zaboravih
koji kinez sa kojom garancijom? Ja je imam 2 godine na sve
dileja wrote:
Ti bolan nisi dobar s mozgom
koji kinez nudi JBL stereo zvucnike, navedi makar jedan
sto se spoavanja tice, ti si skako iz jajeta u jaje u tatinim mudima kad sam ja mobitel imao
a cijena?
skupo u MP3
2 KM mjesecno..
zaboravih
koji kinez sa kojom garancijom? Ja je imam 2 godine na sve
jebote zvučnici
jel jebeni plastikaner ili nije, izgleda da ti nisi dobar, malo opipaj ivice i poleđinu tog sranja
navedi cijenu iz prodavnice mani se bht gluposti
malo prosetaj PIKom oa vidi da se daju i na kineze ista garancija, jebo garanciju kad mobitel dobijes za bagatelu, kupim sebi 2-3 rezerve, a ti čuvaj taj ko oko u glavi jer drugačije ti bht lopovi nece priznat garanciju
dileja wrote:
jebote zvučnici
jel jebwni plastikaner ili nije, izgleda da ti nisi dobar, malo opipaj ivice i poleđinu tog sranja
navedi cijenu iz prodavnice mani se bht gluposti
malo prosetaj PIKom oa vidi da se dajw i na kineze iata garancija, jebo garanciju kad mobitel dobijes za bagatelu, kupim sebi 2-3 rezerve, a ti čuvaj taj ko oko u glavi jer drugačije ti bht lopovi nece priznat garanciju
Hej, sve si u pravu. Haj nađi nekog drugog pa tu pamet prosipaj.
Buckethead wrote:
Lijep i pristojan fon, čini se i dosta brz jer izgleda da nema mnogo bloatware-a!