AdNaN88 wrote:Samo da napisem kako sam postao ponosni vlasnik galaxy s telefona i od danas ko god upita kakav ti je iPhone bio sve cu najgore pricati o istom![]()
![]()
isti smo. o pokojniku sve najgore.
Moderator: Benq
AdNaN88 wrote:Samo da napisem kako sam postao ponosni vlasnik galaxy s telefona i od danas ko god upita kakav ti je iPhone bio sve cu najgore pricati o istom![]()
![]()
Što bolan Adnane, 3Gs razvaljiva SGS.AdNaN88 wrote:Samo da napisem kako sam postao ponosni vlasnik galaxy s telefona i od danas ko god upita kakav ti je iPhone bio sve cu najgore pricati o istom![]()
![]()
Jedno pitanje, imam ovaj punjac sa slike (potpuno isti proizvodac i izgled samo sto je na slici za nokiu valjda) zanima me da li mogu ovaj koristiti ili da kupim original punjac, cini mi se da je ovaj sa slike kao za neka putovanja i slicno tj. da bude druga opcija. Nekako mi slabo puni bateriju skroz, koliko vama vremenski traje punjenje baterije?
TRAVEL CHARGER
MODEL: LH-208T
INPUT: AC110-240V/50-60Hz
OUTPUT: DC6V-500mA
Ufff, nista dobro... Uglavnom, problem je kontakt listi. Najcesci razlog je lose uradjen restore (da nisi koristio Titanium backup?!), a moze biti i do bilo koje aplikacije koja koristi kontakt listu. Moj drug je morao uraditi factory reset...mikele riva wrote:kad pokusam telefonirati samsung s2 mi kaze "android.proces.acore se iznenada prekinuo"...
zna li neko o cemu se radi?
Nostromo wrote:Ufff, nista dobro... Uglavnom, problem je kontakt listi. Najcesci razlog je lose uradjen restore (da nisi koristio Titanium backup?!), a moze biti i do bilo koje aplikacije koja koristi kontakt listu. Moj drug je morao uraditi factory reset...mikele riva wrote:kad pokusam telefonirati samsung s2 mi kaze "android.proces.acore se iznenada prekinuo"...
zna li neko o cemu se radi?
Prilikom svakog snimanja custom firmwarea povećava se flash counter međutim ovaj hepek ga resetuje:AMD wrote:Pa to manje više svi radePreko Odina dobiješ recovery i rootovan telefon. Onda preko recoverya flešuješ šta stigneš(razne romove).
Ja trenutno koristim ovaj : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347711 Ako je kupljen u BHT sa ovim gubiš garanciju...
Sve je to super meni KIES vise ne podrzava mobiteldinoo1898 wrote:Da li vi radite update za svoje android telefone? Ja sam radio jednom na 2.2. verziju ali preko KIES-a za svoj galaxy s i sve je super, medjutim izaslo je poslije jos par verzija ali meni kies ne prepoznaje nove verzije (valjda to ima veze i sa operaterom), pa da vas pitam je li iko od vas updateovao preko nekih drugih programa (nasao sam da ljudi masovno rade update preko odin-a) al' meni sve to nesto sumnjivo
lp
MGB wrote:Vozdra, imam Xperia Arc i imam Android Verziju 2.3.3, ali kako uspijem saznati postoje i 3.0 verzije, a za 2012 je najavljen i android 4.0. nedavno sam nadogradio build verziju na 3.0.1.A.0.145 preko onog Sony Ericsson PC Suite sto instalira kad prikopcam na PC, pa sam mislio da mi je i Android verzija vec na 3.0, pa sam tek sad skontao dok sam cackao da je samo Build verzija nadogradjena, i malo nekih promjena u grafickom interfejsu, ostalo je sve isto.![]()
Da li neko ima noviju verziju na istom telefonu, i da li mi ko moze reci jel moram manuelno update-ovati Android verziju, ili kako? Hvala.
ok, hvala.Gray wrote:MGB wrote:Vozdra, imam Xperia Arc i imam Android Verziju 2.3.3, ali kako uspijem saznati postoje i 3.0 verzije, a za 2012 je najavljen i android 4.0. nedavno sam nadogradio build verziju na 3.0.1.A.0.145 preko onog Sony Ericsson PC Suite sto instalira kad prikopcam na PC, pa sam mislio da mi je i Android verzija vec na 3.0, pa sam tek sad skontao dok sam cackao da je samo Build verzija nadogradjena, i malo nekih promjena u grafickom interfejsu, ostalo je sve isto.![]()
Da li neko ima noviju verziju na istom telefonu, i da li mi ko moze reci jel moram manuelno update-ovati Android verziju, ili kako? Hvala.
Za mobitele je trenutno zadnja verzija 2.3 (gingerbread). 3.0 je verzija za tablete, a 4.0 (Ice Cream Sandwich) trenutno ima samo Samsung Galaxy S, ostali će dobiti tek za par mjeseci, svi proizvođači moraju da ga preprave za svaki model pojedinačno.
MGB wrote:ok, hvala.Gray wrote:MGB wrote:Vozdra, imam Xperia Arc i imam Android Verziju 2.3.3, ali kako uspijem saznati postoje i 3.0 verzije, a za 2012 je najavljen i android 4.0. nedavno sam nadogradio build verziju na 3.0.1.A.0.145 preko onog Sony Ericsson PC Suite sto instalira kad prikopcam na PC, pa sam mislio da mi je i Android verzija vec na 3.0, pa sam tek sad skontao dok sam cackao da je samo Build verzija nadogradjena, i malo nekih promjena u grafickom interfejsu, ostalo je sve isto.![]()
Za mobitele je trenutno zadnja verzija 2.3 (gingerbread). 3.0 je verzija za tablete, a 4.0 (Ice Cream Sandwich) trenutno ima samo Samsung Galaxy S, ostali će dobiti tek za par mjeseci, svi proizvođači moraju da ga preprave za svaki model pojedinačno.ali sam za vrijeme resersiranja naletio na par screenshotova, gdje je je ugradjena odnosno Android 2.3.4, ili cakl 2.4., sa eventualno boljom Build verzijom. zato sam i pitao.
(u mom slucaju kod Xperia Arc. ako jos neko ima informacija, neka javi.
pooz
galaxy s2 samo podrzava ovaj 4.0 ja mislimGray wrote:Za mobitele je trenutno zadnja verzija 2.3 (gingerbread). 3.0 je verzija za tablete, a 4.0 (Ice Cream Sandwich) trenutno ima samo Samsung Galaxy S, ostali će dobiti tek za par mjeseci, svi proizvođači moraju da ga preprave za svaki model pojedinačno.
dinoo1898 wrote:galaxy s2 samo podrzava ovaj 4.0 ja mislimGray wrote:Za mobitele je trenutno zadnja verzija 2.3 (gingerbread). 3.0 je verzija za tablete, a 4.0 (Ice Cream Sandwich) trenutno ima samo Samsung Galaxy S, ostali će dobiti tek za par mjeseci, svi proizvođači moraju da ga preprave za svaki model pojedinačno.![]()
moj galaxy s radi na verziji 2.3.4. i kies mi kaze da je to poslijednja moguca nadogradnja iako znam da je novijih verziaj izaslo...