Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Officer Crabtree wrote:aha... a znači ne treba mu ništa od ovoga što sam napisao da je aktivno (gps, paketni, wireless)?
u biti ne treba jer kao sto rekoh on sam to mjeri proracunava fazoni
gps paketni i wifi ce ti samo prikazati rutu kojom si isao dok ovo nece tako precizno iako ce vjerovatno pomocu predajnika to zabiljeziti
Imam LG L9 P760 Optimus,, sve radi ok sem neta,,tesko se poveziva na net,,ili nikako,mada očita sve mreze koje su trenutno u okruzenju,ponead pise samo nije u dometu,spremljeno,osiguran,ili pribavljanje IP adrese,,i nista vise a nekad radi normalno...dali je do moba ili do sistema na njemu. Android 4.1.2 JELLY BEAN
Qler wrote:Evo malo cackam Note 4 dobra igracka i primjetno je bolji od Note 3, a meni boga mi puuuuno bolji od S5...
vozim Samsung od S2, S3, S4, S5... i sad sam na N4.
na svim prethodim modelima sam imao tu i tamo po neku zamjerku, te da je malo vise RAMa, da je mozda malo veci ekran, da mu je samo malo bolja kamera..... ali s ovim su ga uboli to kraja kad sam ja u pitanju. ustvari, mozda da je samo malo manji
Nije njoj sama jacina toliko bitna.PRvi i najbitniji faktor je velicina.Znaci radje ce pristatni na 5.5 incni ekran ali 1.2 Dual core i 700 rama nego 1.7 quad core, 2 gb rama i 64 gb memorije a 4,5 incni ekran.
Pa liku je bita veliki display, a 1320 6'' i baterija traje pofino. Solidna kamera, ne znam, za te neke 3-4 stoje, ne znam koliko kosta, mislim da je najjeftiniji 6'' telefon...
agent_zero wrote:Meni 5.0.1 katastrofa od apdejta. Baterija nikad gora, od zadnjeg punjenja 17h sastavio i već mi javlja da palim battery saver (na 15%).
agent_zero wrote:Meni 5.0.1 katastrofa od apdejta. Baterija nikad gora, od zadnjeg punjenja 17h sastavio i već mi javlja da palim battery saver (na 15%).
Na 4.4.4 bez problema gurao 2 dana. Nekad 2 i po.
Jesi uradio factory reset nakon update-a?
I to iz recovery-a, kao i uvijek poslije svakog apdejta.
Na 4.4.4 bez problema gurao 2 dana. Nekad 2 i po.
Jesi uradio factory reset nakon update-a?
I to iz recovery-a, kao i uvijek poslije svakog apdejta.
Koliko ciklusa punjenja si imao otkad si uradio update?
tabija wrote:Hocu da kupim neki smart telefon mami
Nije njoj sama jacina toliko bitna.PRvi i najbitniji faktor je velicina.Znaci radje ce pristatni na 5.5 incni ekran ali 1.2 Dual core i 700 rama nego 1.7 quad core, 2 gb rama i 64 gb memorije a 4,5 incni ekran.
Skinula sam bila aplikaciju outlook.com za pregled hotmail pošte...medjutim, pocela je da zeza i da se vrti u nedogled...nisam se mogla ni odjaviti (pa da se opet prijavim) niti bilo sta da iscackam. Imam aplikaciju i za gmail i ona super šljaka. Outlook sam deinstalirala. Imate li kakvu preporuku ili rjesenje kako da provjeravam hotmail postu a da ne idem na browser.
Skinula sam bila aplikaciju outlook.com za pregled hotmail pošte...medjutim, pocela je da zeza i da se vrti u nedogled...nisam se mogla ni odjaviti (pa da se opet prijavim) niti bilo sta da iscackam. Imam aplikaciju i za gmail i ona super šljaka. Outlook sam deinstalirala. Imate li kakvu preporuku ili rjesenje kako da provjeravam hotmail postu a da ne idem na browser.
(LG G2, 4.4.2)
Settings -> Accounts & sync -> Microsoft Exchange -> emal settings -> add account -> MS exchange
Poštu potom provjeravaš pomoći "email" app-a, ako nemaš instaliraj:
(LG G2, 4.4.2)
Settings -> Accounts & sync -> Microsoft Exchange -> emal settings -> add account -> MS exchange
(LG G2, 4.4.2)
tabija wrote:Hocu da kupim neki smart telefon mami