Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sebija wrote:Dobar je Android, možeš preko njega čak i telefonski poziv uspostaviti. Svaka čast!
Ima tema za ljubitelje automobila, ima tema za ljubitelje kozmetike, ima tema za ljubitelje zdravlja i mnoge druge teme. Covjek, kao svjesno i pametno bice ima razna zanimanja i interese. Ovo je upravo tema za jednu grupu ljudi koja voli tehnologiju i voli diskutovati o tome. Ako ti nisi takav ne znam zasto dolazis na ovu temu da bi napisao nesto protiv? Imas potpuno pravo ali je besmisleno.
zipoo wrote:Kako poslati preko hangouts istu poruku na vise brojeva ? Prije je moglo, ali poslije azuriranja nikako da skontam kako ide.
Nexus 5 je telefon
zipoo wrote:Kako poslati preko hangouts istu poruku na vise brojeva ? Prije je moglo, ali poslije azuriranja nikako da skontam kako ide.
Nexus 5 je telefon
Nexus 5 je telefon
Skini neku sms aplikaciju sa play, većina ima tu opciju.
Slažem se. Upropastili su Hangouts. Ja sam ga koristio kao primarnu SMS aplikaciju do skoro. Super je stvar da kada je neko online ne šalje SMS nego radi kao Whatsup ili Viber. Ali u zadnje vrijeme forsiraju taj internet messaging kao primarni, i ako je neko od vaših kontakata registrirani Hangouts korisnik ne dolaze mu poruke dok se ne spoji na internet. A ja ne želim da razmišljam o tome da li je neko online ili offline, želim da dobije poruku čim je pošaljem, tj ako je offline poruka treba da ode kao SMS. A ovo sa nemogućnošću dodavanja više primaoca je apsurdno. Vratio sam se na nativnu Android aplikaciju za poruke, gdje nema ograničenja u broju primaoca za slanje SMS.
Ovo mi izgleda kao pokušaj da spoje dvije aplikacije koje koristi Apple iMessage i Facetime.
Slažem se. Upropastili su Hangouts. Ja sam ga koristio kao primarnu SMS aplikaciju do skoro. Super je stvar da kada je neko online ne šalje SMS nego radi kao Whatsup ili Viber. Ali u zadnje vrijeme forsiraju taj internet messaging kao primarni, i ako je neko od vaših kontakata registrirani Hangouts korisnik ne dolaze mu poruke dok se ne spoji na internet. A ja ne želim da razmišljam o tome da li je neko online ili offline, želim da dobije poruku čim je pošaljem, tj ako je offline poruka treba da ode kao SMS. A ovo sa nemogućnošću dodavanja više primaoca je apsurdno. Vratio sam se na nativnu Android aplikaciju za poruke, gdje nema ograničenja u broju primaoca za slanje SMS.
Ovo mi izgleda kao pokušaj da spoje dvije aplikacije koje koristi Apple iMessage i Facetime.
Druze, nikad Hangout nije automatski birao koju poruku da posalje, sms ili Hangout - uvijek je dole pri dnu bilo dugme, ako je ono zeleno šalješ Hangout, ako je sivo, prebacis na sms?!
Tjeraju ljude
Ja sam skinuo Textra. Besplatan, jednostavan i nikakvih glupiranja
Sad se moram smiriti 2-3 mjeseca i sačekati normalne cijene da me nebi oderali naši šverceri - do decembra/januara nadam se da ce na piku cijena biti "normalna"
Da i prvi put da to više nije kao prije - povoljno
The phone with come in increments of 32GB or 64GB, with the price starting at $649.99 off-contract. It will be available on AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, and US Cellular. Yes, this time you can get a Nexus on any major carrier in the US.
getriba wrote:Da i prvi put da to više nije kao prije - povoljno
The phone with come in increments of 32GB or 64GB, with the price starting at $649.99 off-contract. It will be available on AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, and US Cellular. Yes, this time you can get a Nexus on any major carrier in the US.
Definitivno, pomalo sam razočaran cijenom!! :/
Nadam se da u skladu sa cijenom nudi nešto posebno, i to 650$ posebno!! tj. da nije i google počeo kao i Apple, (cijena proizvoda = 3x cijena izrade + 33%)...
Stvarno iznenađujuće mnogo za Nexus!
Vidjecemo uskoro... Za dan dva očekujem prvi review.