Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mufa1 wrote:Sad sam zvao dhl Beč. Ovako to kod njih funkcioniše. Oni ce dolazit 3 puta na vrata, i ako sva tri puta ne nadju nikog, paket ce ležati neko vrijeme kod njih na skladištu, ali nikako nisam mogo dobit informaciju koliko dugo prije nego se vrati pošiljaocu. Sta je jos bitno, ako drugarica zna da neće sigurno bit kod kuće, nazove njih i onda se sve može dogovoriti sta da se uradi sa paketom, a jedna od mogucnosti je recimo da ostave kod komšije, ili da ona po povratku sama preuzme paket. Uglavnom sve se može rijesiti na broj 0820 55 05 05
Samo im onaj tracking broj kaze i sve udure...
Sent from my OnePlus One
Brate hvala ti puno, al stvarno, moramo se vidjeti kada dođeš u SA da te častim ručkom
Javiću joj ovo, samo dok uganjam dokle je paket jer na DHL stranici stoji kako stoji, ne miče iz Londona
Shalla djevojci iz Srbije su umjesto prijatelju u Njemackoj predali njegovom komsiji.
Ona vidjela na trackingu da je dostavljeno a prijatelj nije preuzeo telefon. Kad nije srcani dozivila
Srecom na kraju su od komsije uzeli mobitel.
Samo ti uradi kao sto mufa kaze i neka ih ona nazove i sve dogovori.
romeomoraprezivjeti wrote:Ne znam,al' otkad sam uradio update na kit kat za sony z,telefon je za neprepoznati. Usporio maksimalno,baterija se trosi k'o luda,ima dosta zastoja u radu,jednostavno ni blizu kad je bio na jellybean-u.
Danas je izasao 4.4.4 update za xperiu Z, govore da ima puno poboljsanja, vise ne laga itd... Izasao je firmware za francuskog operatera, tako da uskoro ocekuj i za nas... Vjerovatno ce izbaciti neki custom danas ili sutra...
Lijepa vijest,valjda ce nakon novog update-a napokon postati prosječan smartphone.
KvaziExpert wrote:Ček malo, isporuka je u EU? Odakle, koja carina? A do BiH telefon putuje u jaranicinoj torbici s kozmetikom? Ili ja nisam dobro čitao scenarij?
Pardon onda, mislio sam da je dostava ovamo. Nisam upratio.
KvaziExpert wrote:Ček malo, isporuka je u EU? Odakle, koja carina? A do BiH telefon putuje u jaranicinoj torbici s kozmetikom? Ili ja nisam dobro čitao scenarij?
Pardon onda, mislio sam da je dostava ovamo. Nisam upratio.
Evo kvaziexpert ti je objasnio
Samo ne znam hoce li u kozmetiku ili u bebin ruksak hahaha
Da hoce Whatsapp malo update-ovati, ne radi mi zadnja verzija (ART runtime). Sadga ne mogu nikako instalirati (Package invalid) Nemam Dalvika na telu vise
Koje su aplikacije koji bi obavezno preporucili mi. Skoro sam dobio tablet Lenovo A5500. Fax krece uskoro, ja putujem, sta bi preporucili, koje su najkorisnije naplikacije, za "ubit" vrijeme, sto bi moglo dobro pomoci.
I ukratko, koje sve aplikacije trenutno koristite??
Pozz.
MrRango wrote:Koje su aplikacije koji bi obavezno preporucili mi. Skoro sam dobio tablet Lenovo A5500. Fax krece uskoro, ja putujem, sta bi preporucili, koje su najkorisnije naplikacije, za "ubit" vrijeme, sto bi moglo dobro pomoci.
I ukratko, koje sve aplikacije trenutno koristite??
Pozz.
pa stavi mx player da mozes gledati filmove, pdf reader recimo da mozes citati skinute pdfove sa neta i sl...