Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
burekodsira wrote:oneplus one koji preko nekog shopa narucite je kineska verzija i ne podrzava LTE frekvence koje se u evropi koriste, nadalje je moguce da nema android/cyanogenmod nego kineski operativni sistem, a i skuplje ga preprodaju (u kini ima slobodna prodaja opo-a kineske verzije)
Pa jbg ovdje piše i da je LTE i da možeš birati verziju sa android/cyanogenmod...
dobro sto se LTE tice proci ce jos generacija dok kod nas zazivi tako da to i ne mora biti stavka koja se treba gledati
meni su ti kineski preprodavacki shopovi suhveli, ne bih rizikovao igrati se sa stojama. da je par markica u pitanju ok, a sve ostalo bi mogao biti skup eksperiment.
Kao što rekoh raja masovno naručuje mobitele od 500,600 KM i do sada nisam čuo da ima problema. Rizik jeste, ali ništa manji od radnji koje kod nas prodaju mobitele. Dobiješ mobitel bez garancije u Sarajevu u radnji i šta je razlika?
Ja naručio staroj Lenovo A880 i radi kao sat, a stari dobio iFive 10" tablet i ista stvar. Cijena oko 350 KM po komadu. Plaćaš preko paypala, ako ne stigne u roku oni vrate pare.
Kataklinger wrote:Jučer sam instalirao novi OTA update na Galaxy S4. Ne vidim ama baš nikakvu razliku u odnosu na prošli update koji je bio cca mjesec i po dana...
Zar moraju sve razlike biti vizuelne?
Glupo pitanje haos. Ne moraju naravno, nisam ni napisao post kako bih aludirao na to da je update trebao napravit vizuelnu razliku. Razlog mog posta je prvenstveno bio da podstakne nekoga ko zna, da napiše šta to ovaj novi update donosi a što nije vizuelno uočljivo.
Shalla druže, ako naručiš sa ovih stranica direktno iz Kine, onda ćeš još morat platit i carinu, pa saberi koliko će to sve izaći na ovu cijenu koju su oni klepili.
Za te pare možeš uzet dobrog Samsunga LG-a Sony ili sta god. A ma kako ovo dobar telefon bio, ipak nije u rangu sa najjačim igračima. Njeg se isplati uzeti samo za ove pare koje sam ja dao, 300 eura plus poštarina i ni feninga više...
Kataklinger wrote:Jučer sam instalirao novi OTA update na Galaxy S4. Ne vidim ama baš nikakvu razliku u odnosu na prošli update koji je bio cca mjesec i po dana...
Zar moraju sve razlike biti vizuelne?
Glupo pitanje haos. Ne moraju naravno, nisam ni napisao post kako bih aludirao na to da je update trebao napravit vizuelnu razliku. Razlog mog posta je prvenstveno bio da podstakne nekoga ko zna, da napiše šta to ovaj novi update donosi a što nije vizuelno uočljivo.
U changelogu zadnja dva updejta pise samo stability update
Za ovaj zadnji update gng8 pisu na xda da ne prolazi towelroot ...
Doduse ne znam vise sto i guraju 4.4.2 nek se baziraju na 4.4.4 il L da sto prije bude spreman
mufa1 wrote:Shalla druže, ako naručiš sa ovih stranica direktno iz Kine, onda ćeš još morat platit i carinu, pa saberi koliko će to sve izaći na ovu cijenu koju su oni klepili.
Za te pare možeš uzet dobrog Samsunga LG-a Sony ili sta god. A ma kako ovo dobar telefon bio, ipak nije u rangu sa najjačim igračima. Njeg se isplati uzeti samo za ove pare koje sam ja dao, 300 eura plus poštarina i ni feninga više...
Sent from my OnePlus One
Ma znam drug, skontao sam i ja to. Jebat ga, cekacu invite, doci ce valjda nekad od nekoga...
kako da na tastaturi (bilo kad kucam SMS, ili poruke na Viber i WhatsApp) dobijem jos jedan onaj gornji red sa brojevima a da ne moram svaki pui da u donjem lijevom uglu pritisnem tipku 123 pa da me prebaci na brojeve? Valjda ste skontali?
Vidim da neki to imaju a ja nemam, bes je bezveze da moram svaki put kad trebam da kucam brojeve moram prvo na tipku 123 pa da mi otovri brojeve. Telefon je Samsung Galaxy S3, sa 4.3 JellyBean.
Zatamnjena stakla wrote:Je l' bolje da čekam Xperiu T3 ili da kupim Z Ultra u univerzalno?
?
U ovom slučaju ja bih uzeo Xperiu Z. Nisam ljubitelj ovih TFT displeja, ali Xperia Z ima full HD display i 2GB rama što je po meni deal breaker za T3(koji ima 1 GB, u današnji vakat to je malo).
T3 je nedavno izašla, a tek je izašao Z2, sumnjam da čeka Z3. Na kraju krajeva, kakva je to dilema između Z i Z3. To je kao da se dvoumiš između S2 i S5
kako da na tastaturi (bilo kad kucam SMS, ili poruke na Viber i WhatsApp) dobijem jos jedan onaj gornji red sa brojevima a da ne moram svaki pui da u donjem lijevom uglu pritisnem tipku 123 pa da me prebaci na brojeve? Valjda ste skontali?
Vidim da neki to imaju a ja nemam, bes je bezveze da moram svaki put kad trebam da kucam brojeve moram prvo na tipku 123 pa da mi otovri brojeve. Telefon je Samsung Galaxy S3, sa 4.3 JellyBean.
Hvala unaprijed
Thumb keyboard, iako nema gornjeg reda za brojeve mozes zadrzat kratko na slovo i izbaci ti broj, npr.zadrzis na Q izbaci ti 1, zadrzis na W izbaci ti 2 itd.