Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
miavvalace wrote:da ne pravim novu temu trazim savjet
xperia m2 vs lg g2 mini vs galaxy s4 mini
ja sam kupio m2 prije nekih 15tak dana...baterija ekstra, telefon jednom rjecju jede kamera je mali minus, ali izgled i performanse su vise nego odlicne za cijenu !
Zarazna i zabavna igra, sa veoma jednostavnim ciljem
Još je u BETA fazi, ali svakako isprobajte, pa napišite svoje mišljenje i prijedloge za poboljšanje
Podržimo domaće!
Ovo moramo cijeniti - evo odmah je skidam i javim mišljenje:)
Buckethead wrote:Raja chekirajte LENOVO VIBE Z2 Pro... Kakv stroj od telefona, ali na zalost mnogi ce ga otpisati jer ima 32 GB, a nema memory slot.
To Allaha ti malo 32gb?
S druge strane mnogi će otpisat Lenovo iz jednog prostog razloga, a to je dostupnost...
Sent from my OnePlus One
Ma jok meni, ja to ne mogu za života napuniti.... Meni se sviđa, stvarno mocno izgleda. Meni SD fakat ne treba, jer nemam obicaj trpati mobitel svim i svačim... Tel je perverzija
Dao sam mlađem bratu SonyEricsson X8
I sad, kako ja ne koristim facebook, a njemu je to glavna preokupacija ustanovio je da ona app fb ne radi, tj piše nešto No Network Connection, ili nešto slično, dok u browseru ne stižu poruke, odnosno vidi poruke iz 2012, a sada koje mu stižu ne vidi.
Kako to da se sredi?
FMDzem wrote:Dao sam mlađem bratu SonyEricsson X8
I sad, kako ja ne koristim facebook, a njemu je to glavna preokupacija ustanovio je da ona app fb ne radi, tj piše nešto No Network Connection, ili nešto slično, dok u browseru ne stižu poruke, odnosno vidi poruke iz 2012, a sada koje mu stižu ne vidi.
Kako to da se sredi?
Koliko se sjećam moj drug je promjenio na tel jezik sa bosanskog na hrvatski i fb mu proradio
Buckethead wrote:Raja chekirajte LENOVO VIBE Z2 Pro... Kakv stroj od telefona, ali na zalost mnogi ce ga otpisati jer ima 32 GB, a nema memory slot.
To Allaha ti malo 32gb?
S druge strane mnogi će otpisat Lenovo iz jednog prostog razloga, a to je dostupnost...
Sent from my OnePlus One
Ma jok meni, ja to ne mogu za života napuniti.... Meni se sviđa, stvarno mocno izgleda. Meni SD fakat ne treba, jer nemam obicaj trpati mobitel svim i svačim... Tel je perverzija
Da, takodjer i tih 6 inča je za mene previše... Trenutno imam tel od 5,5 i mučim se, ali trpim zbog baterije. Vidim i ovaj Lenovo je uvalio 4000 mAh bateriju, fino fino, ali 6 inča je tablet...
update 2: ostavim ga ja na servisu ipak da vide jel sve ok kad se to desilo, sad zovu da je opet ugasio se i ne daje znakove zivota..
e ebe lud zbunjenog ovdje
update nakon poprave:
evo da pohvalim fontele (nije nikakva reklama) i ja sam razmisljao gdje uzet mob, pa uze u fontele.. imao sam problema sa s3, odnio na servis, odma preuzeli, popravili, sve ispalo u redu, tako da sam pozitivno iznenadjen
update 2: ostavim ga ja na servisu ipak da vide jel sve ok kad se to desilo, sad zovu da je opet ugasio se i ne daje znakove zivota..
e ebe lud zbunjenog ovdje
update nakon poprave:
evo da pohvalim fontele (nije nikakva reklama) i ja sam razmisljao gdje uzet mob, pa uze u fontele.. imao sam problema sa s3, odnio na servis, odma preuzeli, popravili, sve ispalo u redu, tako da sam pozitivno iznenadjen