G2, da. Doduse to je bez igrica ikakvihNermin_BH wrote:
Koji je ovo mobitel? I da li je fabricka baterija u njemu?
Vani sam trenutno pa je vjerovatno i mreza dosta jaca i stabilnija, te radio prijemnik manje baterije trosi. Al oko 6 mi je standard.
Moderator: Benq
G2, da. Doduse to je bez igrica ikakvihNermin_BH wrote:
Koji je ovo mobitel? I da li je fabricka baterija u njemu?
Ja bih te stv<ari banom rjesavao...ali to sam samo ja...Qler wrote:Ja sad pored l920 koristim n9... Ako cemo oko multitaskinga..... Usput, jelde da ner ira kad ti neko dodje na temu o jednoj stvari, i prica o drugoj?
Nope, što se mene tiče možemo "o svemu svugdje", dok god je argumentovana rasprava bez hejtanja!Qler wrote:Ja sad pored l920 koristim n9... Ako cemo oko multitaskinga..... Usput, jelde da ner ira kad ti neko dodje na temu o jednoj stvari, i prica o drugoj?
E Onda zasuci rukave naoruzaj se strpljenjem idevito wrote:
Eh kod mene bas ne radi bespjrekorno
Ja sam zakuvao rukave i probao na razne nacine, ali ovaj moj mobitel ka da je zacaran.Drugu sam rutao HTC One i to bez problema, ali ovaj ne moze pa ne moze.zdruzdjo wrote:E Onda zasuci rukave naoruzaj se strpljenjem idevito wrote:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... k=37260451
hvala drug !MeanMachine wrote:U toku je akcija za GO Launcher Prime, pa koga zanima može tu aplikaciju besplatno skinuti sa Google Play Store-a (inače se plaća 5,99$). Uputstvo za instalaciju je jednostavno: instalirate osnovnu verziju GO Launcher EX koju skinete ovdje, a zatim otključate Prime opcije koristeći promo code appsales koji upišete u Preferences > About GO Launcher EX > Enter Activation code. Ova promocija traje 3 dana i važi samo za nove korisnike ove aplikacije, tako da postojeći korisnici neće na navedenom mjestu u meniju naći polje za unos aktivacijskog koda.
quarterback wrote:hvala drug !MeanMachine wrote:U toku je akcija za GO Launcher Prime, pa koga zanima može tu aplikaciju besplatno skinuti sa Google Play Store-a (inače se plaća 5,99$). Uputstvo za instalaciju je jednostavno: instalirate osnovnu verziju GO Launcher EX koju skinete ovdje, a zatim otključate Prime opcije koristeći promo code appsales koji upišete u Preferences > About GO Launcher EX > Enter Activation code. Ova promocija traje 3 dana i važi samo za nove korisnike ove aplikacije, tako da postojeći korisnici neće na navedenom mjestu u meniju naći polje za unos aktivacijskog koda.
Usput sam i zajebo mobitel isao ponovo na recovery(Power + Tune-) i ugasio ga dok je ono bilo Waiting for recovery...I sad nece da se upalidevito wrote:Ja sam zakuvao rukave i probao na razne nacine, ali ovaj moj mobitel ka da je zacaran.Drugu sam rutao HTC One i to bez problema, ali ovaj ne moze pa ne moze.zdruzdjo wrote:E Onda zasuci rukave naoruzaj se strpljenjem idevito wrote:
Po ovom Tut sam sve i radio,Ulockujem Bootloader i to bez problema, e onda dodje na red recovery, i sve to uradim po detaljima, i kada odem na power off i ton- i kliknem na recovery mojavi se htc wallpaper i ono loading recovery i dole crvena slova mobitel se zaledi, samo(ostavio sam ga tako citavu noc da gori i vise puta pokusavao ali nista) i dotle dodjem,i siguran sam 100% da sam sve uradio kako treba prije toga.
I inace kad na druge nacine probam roota i kad dodjem na recovery samo zaledi.
Eto ako neko zna o cemu je rijec,bio bih zahvalan.
Averus wrote:Narode, imam problem, nadam se da mi možete pomoći
Telefon je Sony Xperia Z1, a problem je ovaj:
SMS i E-mailovi ne idu ni na wirelessu, 3g-u, nikako.
Ljudi se žale da korisnik ne odgovara i stvarno za sve poruke piše u fazonu "not sent"..
Osim factory reseta, da li mogu probati išta drugo?
Iz BHT-a su javili da su "resetovali SMS i GPRS servis", ali nikakve fajde od toga...
devito wrote:Usput sam i zajebo mobitel isao ponovo na recovery(Power + Tune-) i ugasio ga dok je ono bilo Waiting for recovery...I sad nece da se upalidevito wrote:Ja sam zakuvao rukave i probao na razne nacine, ali ovaj moj mobitel ka da je zacaran.Drugu sam rutao HTC One i to bez problema, ali ovaj ne moze pa ne moze.zdruzdjo wrote: E Onda zasuci rukave naoruzaj se strpljenjem i
Po ovom Tut sam sve i radio,Ulockujem Bootloader i to bez problema, e onda dodje na red recovery, i sve to uradim po detaljima, i kada odem na power off i ton- i kliknem na recovery mojavi se htc wallpaper i ono loading recovery i dole crvena slova mobitel se zaledi, samo(ostavio sam ga tako citavu noc da gori i vise puta pokusavao ali nista) i dotle dodjem,i siguran sam 100% da sam sve uradio kako treba prije toga.
I inace kad na druge nacine probam roota i kad dodjem na recovery samo zaledi.
Eto ako neko zna o cemu je rijec,bio bih zahvalan.