Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Felidae wrote:hvala na uputama ali na sammobile nema više dostupnog firmwarea za ovaj tel...pokusacu naci nesto na xda....hvala svakako......
nšla sam sve i pda i pit fajlove i instalirala odin i telefon stavila u download mode ali kada pokrenem step 1 odmah fail
Uglavnom skontala sam da me zeza usb cas ga nadje cas ne...odin pozeleni pa se iskljuci i to mi pravi problem da flashujem do kraja cini mi se barem
Last edited by Felidae on 15/04/2014 13:25, edited 1 time in total.
Al ovaj SP ima problem s viberom, u toku razgovora jednostavno se prekine, tj ja nista ne cujem a mene cuju. Zna li neko kako rjesiti ovaj problem? Problem se javio poslije updejta na 4.3
Zna li ko kako direktno (kablom) povezati Android telefon koji ima MHL TV izlaz sa TV-om koji ima obicni A/V ulaz, tj. onaj sa 3 prikljucka (crvenim, zutim i bijelim), koji kablovi i adapteri trebaju?
pitanje za poznavaoce android OS
kako na tastaturi da dobijem kada pritisnem broj 5 dugo zvučno peeeeeeet, naime treba mi za komunikaciju sa alarmnim uređajem , kad se alarm aktivira mene zove na mobitel i da bi alarmu "stavio do znanja" da je poziv primljen traži duže pritiskanje broja 5, ako ne odgovorim tako onda on zove opet koji put onda zove na druge brojeve. Kod onih prije mobitela kad dugo dežiš broj dobiješ dugi ton, kod touch screen nije ?????
123456789 wrote:Pitanje za tebe...kakav ti je to alarm, stvarno je dobar ? Moze vise info...
svaki "normalni" alarm ima dojavu na centralu i na nekoliko brojeva ovaj je "paradox"
Evo našao sam android aoplikaciju iParadox – Alarm Control to bi mi vjerovatno pomoglo ali se plaća ima li tu kakve pomoći ??
123456789 wrote:Pitanje za tebe...kakav ti je to alarm, stvarno je dobar ? Moze vise info...
svaki "normalni" alarm ima dojavu na centralu i na nekoliko brojeva ovaj je "paradox"
Evo našao sam android aoplikaciju iParadox – Alarm Control to bi mi vjerovatno pomoglo ali se plaća ima li tu kakve pomoći ??
Felidae wrote:Spojila na odin i uspješno odin flashao fajlove medjutim kada zavrsi krene reset telefona i pojavi se samsung logo ali nakon toga i dalje isto....
Pa sta bude onda? Samo se gasi-pali ili ostane na Samsung logotipu?
Felidae wrote:Spojila na odin i uspješno odin flashao fajlove medjutim kada zavrsi krene reset telefona i pojavi se samsung logo ali nakon toga i dalje isto....
Kada odin završi i pokaže da je sve ok,mob se resetuje pokaže samsung logo i nakon toga kratko onaj krug sa crticama i ekran pocrni opet...mogu ga samo u download mod staviti i nisšta drugo.....
Kada odin završi i pokaže da je sve ok,mob se resetuje pokaže samsung logo i nakon toga kratko onaj krug sa crticama i ekran pocrni opet...mogu ga samo u download mod staviti i nisšta drugo.....
Probaj recovery i wipe data uradi.[/quote]
nemogu nista osim download moda..nijedna druga kombinacija tipki ne reaguje......znaci ili crni ekran ili dl mode