Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kal El wrote:I FUCKING ❤ Plex for Android, koja mocada jbt, skinem serije ili filmove na laptop i streamam na mobilni ne znam je li neko preporucio ,ali evo ja preporucujem
Jos kad udjem na TAAHM ide laganini ona njihova muzika "Men ,Men, Men, Manly Men"
Koja je furka pored laptopa gledati filmove na mobitelu?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Furka mi je ,jer je laptop bratov, a meni veca uzivancija lezati i staviti telefon na malu platformu koju je drzi i gledati 'ebeni FullHD snimak, nekad ti ne treba veliki ekran od 15"+ da bi uzivao gledajuci seriju ili film koji volis jos uz to stavim slusalice i ja rahat,nikome ne smetam...nema svako ko ti plazme gosp. Francuz...
Mogu ja uzeti laptop ,ali preveliku buku pravi onaj njegov hladnjak..
Nista ti ja nisam reko, imas ovo, nemas ono, i sam nekad gledam film na telefonu plus sto imam u pretplati ukljucen canal+
Samo mi smjesno raditi stream sa kompa na telefon da bi gledo film na dosta manjem ekranu
insomnia78 wrote:
Koja je furka pored laptopa gledati filmove na mobitelu?
Furka mi je ,jer je laptop bratov, a meni veca uzivancija lezati i staviti telefon na malu platformu koju je drzi i gledati 'ebeni FullHD snimak, nekad ti ne treba veliki ekran od 15"+ da bi uzivao gledajuci seriju ili film koji volis jos uz to stavim slusalice i ja rahat,nikome ne smetam...nema svako ko ti plazme gosp. Francuz...
Mogu ja uzeti laptop ,ali preveliku buku pravi onaj njegov hladnjak..
Nista ti ja nisam reko, imas ovo, nemas ono, i sam nekad gledam film na telefonu plus sto imam u pretplati ukljucen canal+
Samo mi smjesno raditi stream sa kompa na telefon da bi gledo film na dosta manjem ekranu
Objasnio sam ti sto, barem sto se mene tice, skinem na komp i najvecom brzinom streamam filmove i serije,umjesto da se mucim sa klikanjem hiljadu linkova ,a ne skidam sa torrenta na mobilni jer dzabe zauzima mjesta (imam naviku da ne brisem)
Hajde ba covjek gleda film dr*ka k.. njegova stvar sta radi. Sta uvijek pocnete pametovati. Da ga nosi objesenog oko vrata i to je njegova stvar. Vama sve cudno glupo smijesno.. prohodajte krug nekim evropskim americkim gradom.. pogledajte sta je kultura. Ja kad sam bio 2000 godine, ljudi cigle nosili a kod nas 3310. Niko ih ne gleda, a kod nas ti se u facu smije. Meni je glupo uopste pored tv-a gledati film. Al covjeku dosadno na poslu upali i gleda.. i ja bih sa imam kad.
newlevel wrote:Moze li mi neko objasniti, imam xperia e model, mogu mu otkljucati bootloader, a kolega nedavno kupio telefon kao u mene, i ne moze mu se otkljucati bootloader. Koja je svrha toga da se na nekim moze otkljucati, a na nekim ne ?
Sent from my Nokia 3310.
Zato sto je taj telefon od kolege kodiran na neku mrezu i potrebno ga je dekodirati. Mislim da se preko fastboot-a moze dekodirati telefon, a kada je zakljucan bootloader ni fastboot ne radi tako mislim da je u tome kvaka. Kada se otkljuca bootloader ukljuci se i fastboot koji sluzi za stavljanje custom kernel-a, recovery, bootloader itd..
Nekad operateri zahtijevaju od proizvodjaca zakljucan bootloader, valjda da bi sprijecili instaliranje custom romova. Ako je bootloader unlock allowed - "no", bootloader se ne moze otkljucati, bar ne kod sonnyja. Moze se rootat i instalirati samo rom baziran na stock kernelu.
Kod mene je bilo na sony unlock allowed no, dekodirao ga za 15 KM i onda se promjenio status u yes, i onda sam ga mogao ubaciti u fastboot (menu tipku drzim i ukljucim usb), a prije nije moglo samo se normalno upali telefon. Samo je potrebno dekodirati mobitel tj. ukinuti sim lock i onda će sve raditi.
Bootloader zakljucaju operateri,mozes samo karticu sa te mreze koristitu, kad otkljucaju sim lock, otkljucava se i bootloader, kad bi sad htio morao bih debelo platiti, a tek u Septembru nakon isteka ugovora ce mi besplatno otkljucati
Nermin_BH wrote:Kod mene je bilo na sony unlock allowed no, dekodirao ga za 15 KM i onda se promjenio status u yes, i onda sam ga mogao ubaciti u fastboot (menu tipku drzim i ukljucim usb), a prije nije moglo samo se normalno upali telefon. Samo je potrebno dekodirati mobitel tj. ukinuti sim lock i onda će sve raditi.
Dobro je znati. Nisam do sad imao bliski susret sa telefonom u koga je zakljucan bootloader pa govorim na osnovu onoga sto sam cuo/citao. Cak i kod sonyija na stranici kazu da ne mozes otkljucati bootloader ako je status "no" ali ne spominju i to da li je bitan simlock status "yes"/"no".
Imam prestigio tablet koji zaledi kada se tek upali. U recovery mode kada pokusam uci, vol down-power, samo mi se pojavi android i vrti ali se nista ne desava. Ne pojavi se oni wipe data itd. moze li ko pomoci
Arslan_11 wrote:Imam prestigio tablet koji zaledi kada se tek upali. U recovery mode kada pokusam uci, vol down-power, samo mi se pojavi android i vrti ali se nista ne desava. Ne pojavi se oni wipe data itd. moze li ko pomoci
Probaj volume UP power i home. Ti si usao u download mode a ne recovery..
Arslan_11 wrote:Imam prestigio tablet koji zaledi kada se tek upali. U recovery mode kada pokusam uci, vol down-power, samo mi se pojavi android i vrti ali se nista ne desava. Ne pojavi se oni wipe data itd. moze li ko pomoci