Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Revolucionar ★ wrote:Ja sam uspjesno instalirao stariju verziju, odnosnu ovu bez posljednja dva updatea. Ovo je verzija koja je ponudjena korisnicima krajem decembra 2013. , i nije nista losija od trenutne .
1. Izbrisati trenutnu verziju FB ( Pozeljno je cak prije samog unninstala, da odete u Apps - Facebook - Clear Data - Clear Cache )
Revolucionar ★ wrote:Ja sam uspjesno instalirao stariju verziju, odnosnu ovu bez posljednja dva updatea. Ovo je verzija koja je ponudjena korisnicima krajem decembra 2013. , i nije nista losija od trenutne .
1. Izbrisati trenutnu verziju FB ( Pozeljno je cak prije samog unninstala, da odete u Apps - Facebook - Clear Data - Clear Cache )
Imam jedan problem sa Android mobilnim uređajima (2.3.6,i 4.1).Zadnjih par dana nikako ne mogu na Google play,Youtube..kad uradim reset podataka nece da ucita mail...Evo veceras nekako ucita i pise mi 'Your flash player may be out of date'..i onda opet nece..Isto mi se pojavljivalo na mobilnom koji nije android i na desktopu i laptopu..
pogledaj stranicu iza moje rjesenje za Fb .. sto posto radi, fazon je da skines stariju verziju, imas link, i ne nadogradjujes novu do daljnjeg .. jedino tako moze
Ima li ko postupke kako da ubacim kitkat CM verziju u Samsung Galaxy S2?
Bio mi je I9100XWMS3, zadnji 4.1.2 od 23.12.2013. Nisam nasao CWM za njega. Na netu sam nasao CF-root Siyah-s2-v6.0b4 za XEU I9100XWLSW verziju. Skinuo sam to dvoje i uradio sve kako treba, medjutim mob se sam gasi nakon ubacivanja kernela, i radi boot kruzenje. Opet sam se vratio na I9100XWMS3.
sorry ako je već bilo,kako da skinem aplikacije sa google play-a a na kompjuter,ulogovana sam,ali nikako ne mogu da se snađem...jer skidanje na telefon nije baš najpametnija opcija