Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
newlevel wrote:Ima lijepi launchera, samo meni uspore telefon, tako da nisam u prilici da to koristim.
Sent from my Nokia 3310
TSF Shell je stvarno brz,moj buraz ima HTC Desire X koji je vremenom usporio,i koristi taj launcher,veoma je brz i mozes na njemu mjenjati milion stvari (Bio je prije besplatan,sada kosta 16$) (apk )
Kad smo vec kod lockera, nema dalje od ovog, posebno za rootane telefone
Nexus⁴
Uljepsao si mi dan.
Hvala na S2 extra je. Koristio sam do skoro Widget Locker. Ovaj Optimus locker ima lijepih animacija kad se otkljucava i lagan je za resurse. Preporucujem takodjer.
Nexus⁴
Uljepsao si mi dan.
Hvala na S2 extra je. Koristio sam do skoro Widget Locker. Ovaj Optimus locker ima lijepih animacija kad se otkljucava i lagan je za resurse. Preporucujem takodjer.
Meni su najjace ikone od Vertumusa. Ovi sa S2, S3 ili S4 koji su bili na xda sigurno znaju za njegove JB Domination theme Samo u playstore ukucati u search Vertumus i izbacit ce razne packove. Na moj zahtjev je uradio klix i jos neke ikone... Nisu dzaba
Nabavio sam novi telefon ali ne mogu nikako da se logujem u Play Store, izbacuje mi stalno error: "There was a problem communicating with Google servers. Try again later."
Probaj otici u postavke pa aplikacije pa sve aplikacije.. tamo nadji trgovina google play i usluga google play.. otvoti pa clear data i cache.. ili ocisti predmemoriju na nasem tako nekako.. pa ga pokreni ponovo
gidra wrote:Nabavio sam novi telefon ali ne mogu nikako da se logujem u Play Store, izbacuje mi stalno error: "There was a problem communicating with Google servers. Try again later."
A mozda i router da moras ugasiti. Meni je taj error bio neki dan na 3G mrezi.. dosao kuci brat dirao postavke routera, u DHCP opciji umjesto 0.0.0.0 stavio 8.8.8.8 i radi sad sve ok..
Nexus⁴
Uljepsao si mi dan.
Pokerboy11 wrote:@ Maharadza imas iskustva sa OmniROM ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
nope, ali ovaj Fusion Boeffla ima neku "OmniSwitch" opciju koja originalno valjda potiče iz tog OmniROM-a! Fina alternativa "klasičnom" task manager-u, mada po meni opet "halo" (a koji je također u fusion boeffla ROM-u) pojam kada je u pitanju multitasking!
Zna li neko kako da se rijesi problem sa Facebook App, naime, problem je taj sto prijavljuje "No Connection" iako je telefon konektovan na internet koji funkcionise na svim drugim app, samo FB zeza?! Inace, telefon je na Ginger Bread-u.
Hvala