Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaju im ovi spiskovi alikacija biti dosta bolji i sadržajniji, ali izgleda su protekle 2 sedmice bile potanke po tom pitanju. Switchr je definitivno i najbolja opcija sa ovog spiska
Da li je neko eksperimentisao sa Themer aplikacijom od Mycolorscreen? Odlična stvar za osvježenje izgleda telefona bez ikakvih komplikacija (vrlo pregledan UI, veoma jednostavno za upotrebu), a sve to sa velikim brojem pripremljenih tema (čiji se broj svakodnevno povećava). Ova aplikacija (koja je u suštini launcher) je posebno dobra za korisnike koji ne vole previše da čačkaju po telefonu u strahu da će nešto poremetiti, a opet žele s vremena na vrijeme da promijene i osvježe izgled svog smartphone-a. Themer
Kada sam kuci i telefon se nakaci na vajrles nakon 5 minuta vajrles se prekida i moram se onda rucno konektovati.to mi se konstantno desava.dok na tabletu signal stabilan.S4 je u pitanju.i jos jedna stvar,kada pricam na viberu vajrles isto tako prekida.Bilo je na 4.2.2 a sada i na 4.3
BadCopy wrote:Kada sam kuci i telefon se nakaci na vajrles nakon 5 minuta vajrles se prekida i moram se onda rucno konektovati.to mi se konstantno desava.dok na tabletu signal stabilan.S4 je u pitanju.i jos jedna stvar,kada pricam na viberu vajrles isto tako prekida.Bilo je na 4.2.2 a sada i na 4.3
Meni se to pocelo desavati ma 4.3 a na 4.2.2 nikad. Zna li iko kako to rijesiti?
BadCopy wrote:Kada sam kuci i telefon se nakaci na vajrles nakon 5 minuta vajrles se prekida i moram se onda rucno konektovati.to mi se konstantno desava.dok na tabletu signal stabilan.S4 je u pitanju.i jos jedna stvar,kada pricam na viberu vajrles isto tako prekida.Bilo je na 4.2.2 a sada i na 4.3
Meni se to pocelo desavati ma 4.3 a na 4.2.2 nikad. Zna li iko kako to rijesiti?
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4
Jel' vam zakačeno auto network switch u advanced postavkama Wi-Fi konekcije. Meni zna isključiti zbog lošeg signala ili sporog interneta.
Pa to i meni pise a internet na drugim uredjajima extra brz i signaal super jak. Ranije se nije desavalo
nookey wrote:Može li mi neko pomoći molim vas?
Kupio sam u bht galaxy s3 i sve je bilo super prva dva mjeseca, ali me sada zeza sa punjenjem. Prebacuje ga kao da se puni preko usb-a, a ne preko ac-a i onda mu treba preko 8 sati da se napuni. Da bi to riješio, trebam nekoliko puta isključiti iz struje i uključiti, pa tek onda prepozna da je adapter/punjač. Guglao sam i vidio da se pojavio taj bug na ovom mob-u, ali ne vidjeh nigdje da je pronađeno rješenje.
Ima li neko ideju/savjet šta mi je činiti, jer ne smijem čačkati po rom-u zbog garancije. Ima li ikakva solucija za ovaj bug?
Stvari koje bi ja probao na tvom mjestu:
1. Factory reset i software update (ako to već nisi uradio, update preko kies-a ili ota ne ugrožava garanciju)
2. probao drugi punjač
3. ispuhao zrakom pod pritiskom konektore na telefonu i punjaču
4. pošto je u garanciji -> servis
Factory reset nisam još, a update mi radi automatski kad sam na wifi-u, da li je potrebno da radim preko kies-a?
Da vas zamolim da skinete aplikaciju sa ove teme (zadnju, .18) i vidite da li vam crasha . Cisto da testiramo na vise uredjaja. Takodjer pozeljni komentari, kako vam radi i sta bi se moglo popraviti ili dodati.
Još mi pada na pamet da ti možda nije 5Ghz wireless signal? Znam da neki uređaji imaju problema sa konektovanjem na wirless routere koji rade na toj frekvenciji.
Inače, danas sam saznao da HTC One može da oglasi alarm i kada je ugašen. Gdje je onaj Qler da ga obradujem, pošto je do sada uvijek to isticao kao vrlu manu Androida
Revolucionar ★ wrote:Ima li kakva aplikacija gdje bih mogao da dobijem onaj efekt izbocene slike .. Nadam se da razumijete o kakvom efektu je rijec, ili da trazim primjer
Revolucionar ★ wrote:Ima li kakva aplikacija gdje bih mogao da dobijem onaj efekt izbocene slike .. Nadam se da razumijete o kakvom efektu je rijec, ili da trazim primjer
Fisheye?
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Eh taj . Ali me zanima da li postoji neka aplikacija tipa Pixlr-o matic ili slicno, gdje u fazi obrade mogu primjenit taj efekt. Imaju aplikacije u vidu kamere sa tim efektom , ali bih neku za after-work obradu
Fisheye?
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Eh taj . Ali me zanima da li postoji neka aplikacija tipa Pixlr-o matic ili slicno, gdje u fazi obrade mogu primjenit taj efekt. Imaju aplikacije u vidu kamere sa tim efektom , ali bih neku za after-work obradu
blago sam sokiran, uradio sam factory reset mobitela juce, sinoc ga ostavim na punjacu, jutros iskljucim na 100%, sada 8 sati ranije mobitel na 94% baterije ... nisam vratio sve aplikacije koje sam imao instalirane ali kada vidim kako je simbolicna potrosnja baterije dobro cu razmisliti sta mi sve treba
Bez ovih random launchera, potrosnja baterije je osjetno manja, barem sam kod sebe primjetio . Al djaba, kad mi se ne djasvi onaj stock, pa nek i vuce bateriju ovaj drugi