Maystor wrote:valter.ba wrote:Bas mi bezze da ne mogu skinuti nesto na komp i onda samo uraditi transfer preko mass storage na memory card, pokreni i pichi

Na Android se samo trebaš navići i onda ide sve s pjesmom. Zašto bi uopšte nešto skidao s marketa na PC pa prebacivao kablom na SD karticu i onda ručno instalirao, kada sve to lijepo u jednom potezu možeš uraditi s mobitela?
A ako ti baš treba .apk file, gotovo svaki sa marketa možeš naći na netu ako proguglaš 5 minuta. Naravno, na torrentima ima svega (uključujući mnoge crackovane aplikacije).
Android je jednostavno fenomenalan.
Iz jednog prostog razloga, zato sto nisam imao pristup Wi-Fi jucer a trebao mi je Astro File Manager, ha ja

.
U principu svaki OS ima svojih prednosti i za svoje vrijeme je bio fenomenalan i Symbian, i Windows, i Bada , Android a iOS necu iz principa da spominjem

. U principu svi su vrlo slicni sto se tice rukovanja sa svojim osobenostima naravno a sam broj dostupnih aplikacija ih cini boljim i boljim.
Nego ovako kada zapne neki detalj bitno je da su raja s foruma tu, jer nekad te jednostavna glupost dovede do ludila

.