molim vas,zna li neko da li se u Sarajevu može nabaviti andriol od 40 mg?
nisam sigurna da li je to u apotekama ili ovim prodavnicama preparata za bodibildere.
meni to treba za prijateljicinog muza ,za liječenje neplodnosti.
hvala vam
ANDRIOL u Sarajevu?
Moderator: anex
- 2407
#2 Re: ANDRIOL u Sarajevu?
Radije ga vodite kod Torabija
Ako je to urolog ili endokrinolog propisao onda ce sigurno i reci gdje se ima nabaviti to isto
Stipu suplje...
Ako je to urolog ili endokrinolog propisao onda ce sigurno i reci gdje se ima nabaviti to isto
-
emina83
#3 Re: ANDRIOL u Sarajevu?
majke ti,je l se na ovom forumu ne moze postaviti pitanje,a dobiti normalan odgovor?!?!
gdje god sam pitala sta na forumimamjer se i sama borim sa neplodnoscu,dobivala sam potpuno korektne odgovore,a samo sam ovdje dobila ovakav odgovor!
prepisao je urolog iz Novog Sada , sa kojim komuniciram telefonom,faxom i meilom.
hvala,moderatori mogu kljucati,i ne treba mi ta info od ovakvih forumasa.
bavite se vi Torabijem,ocito to i je ovdje jedina tema na kojoj neko nesto govori.
gdje god sam pitala sta na forumimamjer se i sama borim sa neplodnoscu,dobivala sam potpuno korektne odgovore,a samo sam ovdje dobila ovakav odgovor!
prepisao je urolog iz Novog Sada , sa kojim komuniciram telefonom,faxom i meilom.
hvala,moderatori mogu kljucati,i ne treba mi ta info od ovakvih forumasa.
bavite se vi Torabijem,ocito to i je ovdje jedina tema na kojoj neko nesto govori.
-
MAN-lion's coach
#4 Re: ANDRIOL u Sarajevu?
.
Last edited by MAN-lion's coach on 12/01/2017 00:31, edited 1 time in total.
-
safran
#5 Re: ANDRIOL u Sarajevu?
Mislim da je najbolje da kontaktiraš apoteku Dina na Ć. Vili. Ako nemaju u ponudi onda su raspoloženi i naručiti. Broj možeš naći na netu.