evo imam i sliku gdje havarisani andjeo bari neku kokku

Moderator: Bobi
e sada, da ne biste i ovu temu ispolitizovali i napravili pljuvacinu, sta god imate da kazete DEENu mozete to uraditi na promociji....ili cete biti zauzeti odlaskom na vidovdanski koncert BDaNovo izdanje Hayat production - Deen!!!
17.6.2005.
Najpopularniji i najtraženiji mladi izvođač iz Bosne i Hercegovine Fuad Backović Deen ovih dana je u Sarajevu potpisao ugovor sa Muzičkom produkcijom TV Hayat o izdavanju njegovog novog albuma.
"Anđeo sa greškom" naziv je albuma čiji je muzički producent Aleksandra Kovač, a izvršni producent Bernarda Tolić. CD je produciran u R&B stilu, a na istom se nalazi 11 pjesama.
Kako su dueti vrlo aktuelni, tako je i Deen snimio jednu pjesmu sa pobjednicom hrvatskoh reality-showa "Hrvatski idol", Žan Mari. Deen se pojavljuje u jednako ekstravagantnom nstilu, njemu svojstvenom.
Promocija albuma "Anđeo sa greškom" zakazana je za 28.06. u Zemaljskom muzeju u Sarajevu. Kako se uvijek volio razlikovati od drugih, ovo je samo još jedan dokaz da se ne zaustavlja na putu do svoga cilja - svjetski uspjeh.
đes tratatira hebem li ti Gras!tataratira wrote:
evo ga i sa dečkom, izgleda da greška niej fabrička nego se javila tokom razvoja
šta super, da je Seka Aleksić gologuza na plakatima bilo bi pričamIRCerka wrote:Plakati su super....
odlichan marketinski potez...
samo je osabrao varosh gdje ce to reklamirati....
nije ovo Sarajevo za toga....
imaš moje puno ime na http://www.tataratira.fotopic.netPrenj wrote:Tataratira,
ovo je stvarno fuj.
Ko zadnja anonimna stoka objavljujes na forumu necije slike, tajno uslikane.
Ako si musko, potpisi se punim imenom pa objavi.
Moderator, action please.
DEEN je Tito i za seku i jelenu i cecu i sve ostale!tataratira wrote:šta super, da je Seka Aleksić gologuza na plakatima bilo bi pričamIRCerka wrote:Plakati su super....
odlichan marketinski potez...
samo je osabrao varosh gdje ce to reklamirati....
nije ovo Sarajevo za toga....
kao jedino tako može da pridobije publiku, zar ne ?
a Deeen je Deen
![]()
Deen i Pinkyflora.sa wrote:
đes tratatira hebem li ti Gras!
![]()
![]()
ja što sam se danas opet iznervirala!!!
![]()
![]()
imate li na web-stranici ikakav zakon o saobraćaju ili nešto slično?
by the way: viđala sam deena sa ovim dečkom po gradu!
![]()
možda mu je brat..ili rođak...ili stric...ili...
fakat, za njih jeste kingmIRCerka wrote:
DEEN je Tito i za seku i jelenu i cecu i sve ostale!![]()
iako je previse znakova da je gay, ja ipak zivim u nadi da nije...ako je BI, to je ok...a znas i sam da ovdje ne moze to reci...ipak je ovo zatucana sredina....tako da ga razumijem zasto ne govori....tataratira wrote:fakat, za njih jeste kingmIRCerka wrote:
DEEN je Tito i za seku i jelenu i cecu i sve ostale!![]()
samo sam uzeo kako primjer
meni samo smeta što ne kaže da je homoseksualac i
to je to, ovako sviju folira pa i mene i tebe
ostalo je sve u redu, ja ga ne mrzim
samo mrzim to foliranje
Tvoja fotografisanje Deena sa frajerom, anonimna objava i prigodni komentar su samo dokaz vise da je Sarajevo jos uvijek samo zaostala mahala u vjecitom strahu od promjena i nista vise.tataratira wrote:imaš moje puno ime na http://www.tataratira.fotopic.netPrenj wrote:Tataratira,
ovo je stvarno fuj.
Ko zadnja anonimna stoka objavljujes na forumu necije slike, tajno uslikane.
Ako si musko, potpisi se punim imenom pa objavi.
Moderator, action please.
nikakva anonimnost, slikanje na ulici nije ni zabranjeno niti nemoralno
to što se tebi nesviđa to je tvoj problem
ovo anonimna stoka zahtjeva moderatorku pažnju, ako već ukazuješ na nečiju kulturu probaj poći od sebe
frajer se slikao go a ja ga slikao obučenog i onda ja stoka nemorlana, patetičan si
ja nisam zatucan ali ako se ovako slika i ponaša neka brate kaže da je biseksualac (što je navjerovatniej) i gotova stvar, folirati sviju da nijemIRCerka wrote: iako je previse znakova da je gay, ja ipak zivim u nadi da nije...ako je BI, to je ok...a znas i sam da ovdje ne moze to reci...ipak je ovo zatucana sredina....tako da ga razumijem zasto ne govori....
a DEEN je super lik, izmislio je estradu za mnoge....
nego, nadje li ti meni one sarafe?
nisam izasla na ispit jer nisam imala sarafe
paparazzo fotografije holivudskih zvjezda su dokaz da je to zatucanija sredine od Kandahara, haj ba ne lupaj....Prenj wrote: Tvoja fotografisanje Deena sa frajerom, anonimna objava i prigodni komentar su samo dokaz vise da je Sarajevo jos uvijek samo zaostala mahala u vjecitom strahu od promjena i nista vise.
Ne pada mi na pamet da tragam za tvojim imenom po linku, tebi je tvoj anonimni kukavicluk na obraz svakako.
napisala sam...tataratira wrote:Deen i Pinkyflora.sa wrote:
đes tratatira hebem li ti Gras!
![]()
![]()
ja što sam se danas opet iznervirala!!!
![]()
![]()
imate li na web-stranici ikakav zakon o saobraćaju ili nešto slično?
by the way: viđala sam deena sa ovim dečkom po gradu!
![]()
možda mu je brat..ili rođak...ili stric...ili...![]()
ne smeta meni pederluk nimalo, njegova stvar
samo mi je glupo da to negira a izgleda da je i sebe konačno uvjerio
što je veoma pozitivno![]()
nema zakona o saobraćaju na našoj stranici![]()
pojma nemam da ima na nekom sajtu, reci šta te muči da razmotrimo
Sve ovisi sta je za nekoga vijest ...tataratira wrote:paparazzo fotografije holivudskih zvjezda su dokaz da je to zatucanija sredine od Kandahara, haj ba ne lupaj....Prenj wrote: Tvoja fotografisanje Deena sa frajerom, anonimna objava i prigodni komentar su samo dokaz vise da je Sarajevo jos uvijek samo zaostala mahala u vjecitom strahu od promjena i nista vise.
Ne pada mi na pamet da tragam za tvojim imenom po linku, tebi je tvoj anonimni kukavicluk na obraz svakako.
ma da nećeš i MB ?Prenj wrote: Paparazzi to barem objave sa svojim punim imenom ili prezimenom za razliku od tebe, anonimni mishu.
Samo koju deceniju ranije, tipovi kao ti su upirali prstom u rokere sa dugim kosama po gradu, jer sezdesetih je duga kosa bila isti tip zlocina u Sarajevu, kao sto je sada "Din sa frajerom" zanimljiva tema.tataratira wrote:ma da nećeš i MB ?Prenj wrote: Paparazzi to barem objave sa svojim punim imenom ili prezimenom za razliku od tebe, anonimni mishu.
![]()
daj mi svoju adresu i dolazim sa rodnim listom i dvije slike