da li neko zna gdje se moze kupiti Anarhisticka kuharica ili da li neko ima to i zeli prodati
nasao sam na netu al na engleskom neznam posotjili na bosanskom i da li je neko nasao na bosansko
molio bih link ili neke druge informacije
Anarhisticka kuharica
-
PeroKosoric
#2 Re: Anarhisticka kuharica
nema problema evo sad cu ja malo proguglat a ako nist ne nadjem obici cu biblioteke da se ti ne mucis sto bi se mucio ako nista od toga ne bude onda cu ti prevesti sa engleskog daj link koji imas a ako nemas onda cu se ja sam pomuciti da ga nadjemadnantm wrote:da li neko zna gdje se moze kupiti Anarhisticka kuharica ili da li neko ima to i zeli prodati
nasao sam na netu al na engleskom neznam posotjili na bosanskom i da li je neko nasao na bosansko
- Op3r4t0r
#3 Re: Anarhisticka kuharica
Pero ti si dusa od coekaPeroKosoric wrote:nema problema evo sad cu ja malo proguglat a ako nist ne nadjem obici cu biblioteke da se ti ne mucis sto bi se mucio ako nista od toga ne bude onda cu ti prevesti sa engleskog daj link koji imas a ako nemas onda cu se ja sam pomuciti da ga nadjemadnantm wrote:da li neko zna gdje se moze kupiti Anarhisticka kuharica ili da li neko ima to i zeli prodati
- Zox
#4 Re: Anarhisticka kuharica
I meni bi trebala skripta iz istorije umjetnosti, kad vec ides u fotokopirnicu. Pa ti dodjem repa.
-
PeroKosoric
#5 Re: Anarhisticka kuharica
sto bi mi bilo tekso jedino sto nisam nist nasao ali nema veze mucicu se ja jos pa kad nadjem poslacu ti treba li jos kome ako ne nadjem moze li male tajne velikih majstora kuhinje od steve karapandzeOp3r4t0r wrote:Pero ti si dusa od coekaPeroKosoric wrote:nema problema evo sad cu ja malo proguglat a ako nist ne nadjem obici cu biblioteke da se ti ne mucis sto bi se mucio ako nista od toga ne bude onda cu ti prevesti sa engleskog daj link koji imas a ako nemas onda cu se ja sam pomuciti da ga nadjemadnantm wrote:da li neko zna gdje se moze kupiti Anarhisticka kuharica ili da li neko ima to i zeli prodati
molio bih link ili neke druge informacije, de bogati kad mu prevedes kopiraj u 2 primjerka pa posalji i meni, znam da ti nece biti tesko
- Op3r4t0r
#6 Re: Anarhisticka kuharica
Daj sta dasPeroKosoric wrote:sto bi mi bilo tekso jedino sto nisam nist nasao ali nema veze mucicu se ja jos pa kad nadjem poslacu ti treba li jos kome ako ne nadjem moze li male tajne velikih majstora kuhinje od steve karapandze
-
PeroKosoric
#7 Re: Anarhisticka kuharica
mlada janjetina na lovackiOp3r4t0r wrote:Daj sta dasPeroKosoric wrote:sto bi mi bilo tekso jedino sto nisam nist nasao ali nema veze mucicu se ja jos pa kad nadjem poslacu ti treba li jos kome ako ne nadjem moze li male tajne velikih majstora kuhinje od steve karapandze
izadzite u lov na mladu janjetinu po mogucnosti sa sarplanincem ako nema moze i obicni vucijak dolijte 2 dl obranog mlijeka
kad je sarplaninac (ili neki drugi cuko) kuhan stavite mirodzije i onda sve prospite malo dalje da se ne cuje
na poseban razanj nataknite mlado janje i vrtite dok se ne ispece
servirajte kad je peceno dok je vruce a sta ostane ponesite kuci za kasnije steta je da se baci