A jeboga, ne spavam sa prostitutkama. ... (i ovo editovao ...MedenoSrce wrote:prijateljica noci?!
pa jasta, zabila glavu u jastuk i vristala od bolova dok je zaradjivala dnevnicu. Nisam ja nikada tvrdila da je to lagan posao.
Analni sex da ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#201 Re: Analni sex da ili ne?
Last edited by Ramzess Veliki on 24/06/2013 16:22, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#202 Re: Analni sex da ili ne?
... i ovo edit ...Ramzess Veliki wrote:edit opet ja ... -)MedenoSrce wrote:prijateljica noci?!
pa jasta, zabila glavu u jastuk i vristala od bolova dok je zaradjivala dnevnicu. Nisam ja nikada tvrdila da je to lagan posao.
Last edited by Ramzess Veliki on 24/06/2013 16:23, edited 1 time in total.
- MedenoSrce
#203 Re: Analni sex da ili ne?
Ramzess Veliki wrote: Ne kažem kako joj je bilo, kažem da je htjela i to.
ovo je zlocesti brat blizanac napisao pretpostavljamRamzess Veliki wrote: Može to ženi da bude jako dobro iskustvo
Ramzess Veliki wrote: A jeboga, ne spavam sa prostitutkama. Radi odgovoran posao i sigurno je mnogo ljepša i profinjenija od tebe.![]()
A bolja u seksu svakako.
ma jasta, ne spavas sa prostitutkama al znas da su dobre u krevetu
- Ramzess Veliki
#204 Re: Analni sex da ili ne?
Ne znam kakve su prostitutke u krevetu i ne zanima me da saznam. Kad sam bio u Pakistanu upoznali su me sa jednom ukrajinkom koja je izgledala kao Marija Sharapova, 24 godine, vrtila se oko mene, častio sam ju par puta ručkom i razgovarao sa njom i dalje nisam želio. Vjerujem da bi htjela i da spusti cijenu, ali ... nije to ono što me privlači. Nema tu izazova.MedenoSrce wrote:Ramzess Veliki wrote: Ne kažem kako joj je bilo, kažem da je htjela i to.ovo je zlocesti brat blizanac napisao pretpostavljamRamzess Veliki wrote: Može to ženi da bude jako dobro iskustvo
Ramzess Veliki wrote: A jeboga, ne spavam sa prostitutkama. Radi odgovoran posao i sigurno je mnogo ljepša i profinjenija od tebe.![]()
A bolja u seksu svakako.
ma jasta, ne spavas sa prostitutkama al znas da su dobre u krevetu, bolje od mene sigurno jesu radno iskustvo ne mozes nadoknaditi teoretskim znanjem
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#205 Re: Analni sex da ili ne?
MedenoSrce wrote:
i ti bi se obeznanio da se nadjes u ulozi ljubavnika svake prestupne godine, tacno ne znas od srece sta te snaslo i gdje udaras
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#206 Re: Analni sex da ili ne?
MedenoSrce wrote:missko wrote: Tacno sve liberalni ljubavnici, samo je bitno da im je zenska zadovoljna, paze maze lizu nista im ne smeta .
i ti bi se obeznanio da se nadjes u ulozi ljubavnika svake prestupne godine, tacno ne znas od srece sta te snaslo i gdje udaras
- fatamorgana
#208 Re: Analni sex da ili ne?
znači opet su dvocevke na ceni, 
-
Cybernetic
#209 Re: Analni sex da ili ne?
.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 16:17, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- SultanSuljke
#211 Re: Analni sex da ili ne?
ladyblue18 wrote:
-
mudracmerlin
#212 Re: Analni sex da ili ne?
nisam ja za to...
- defeated
#213 Re: Analni sex da ili ne?
Probao jednom i to kratko i neda vise 
-
iSwagga
#214 Re: Analni sex da ili ne?
defeated wrote:Probao jednom i to kratko i neda vise
- tech10
#215 Re: Analni sex da ili ne?
ljepa kolonoskopija. 
- dugokonto
#216 Re: Analni sex da ili ne?
samo da upratim
pun'ce

pun'ce
- Ramzess Veliki
#217 Re: Analni sex da ili ne?
Ja bih stvarno trebao promijeniti nick pa pisati o svojim iskustvima ...
Eto napisaću da je bilo prije nego sam se oženio.
Imao sam jednu lju... vezu u Zagrebu, friend sa povlasticama.
Prvi put kad smo se safatali, uigravali smo se prva tri dana, četvrti dan su pale sve koprene i bilo je žestoko ... riječi kao "radi mi što želiš" i "vas bosance treba zakonom zabraniti" ... da bi mi odjednom bez ikakvog upozorenja prebacila alat u drugu rupicu, nabila glavu u jastuk i počela se nabijati žestoko, istovremeno grizući jastuk da manje dreči jer je već bila podigla sav haustor na noge.
Ili da napišem da mi je neki jaro to ispričao?
Eto napisaću da je bilo prije nego sam se oženio.
Imao sam jednu lju... vezu u Zagrebu, friend sa povlasticama.
Prvi put kad smo se safatali, uigravali smo se prva tri dana, četvrti dan su pale sve koprene i bilo je žestoko ... riječi kao "radi mi što želiš" i "vas bosance treba zakonom zabraniti" ... da bi mi odjednom bez ikakvog upozorenja prebacila alat u drugu rupicu, nabila glavu u jastuk i počela se nabijati žestoko, istovremeno grizući jastuk da manje dreči jer je već bila podigla sav haustor na noge.
- fatamorgana
#218 Re: Analni sex da ili ne?
please, nastavi, i za nas koji nismo nikad bili u zagrebu opiši nam, kako je u "zagrebu",Ramzess Veliki wrote:Ja bih stvarno trebao promijeniti nick pa pisati o svojim iskustvima ...![]()
Eto napisaću da je bilo prije nego sam se oženio.![]()
Imao sam jednu lju... vezu u Zagrebu, friend sa povlasticama.![]()
- _mufljuz_
#219 Re: Analni sex da ili ne?
steta sto nisi dozivio - al u zagrebu je(bat) superfatamorgana wrote:please, nastavi, i za nas koji nismo nikad bili u zagrebu opiši nam, kako je u "zagrebu",Ramzess Veliki wrote:Ja bih stvarno trebao promijeniti nick pa pisati o svojim iskustvima ...![]()
Eto napisaću da je bilo prije nego sam se oženio.![]()
Imao sam jednu lju... vezu u Zagrebu, friend sa povlasticama.![]()
- fatamorgana
#220 Re: Analni sex da ili ne?
ma kad ne dadoše "vizu",_mufljuz_ wrote:
steta sto nisi dozivio - al u zagrebu je(bat) super
- _mufljuz_
#221 Re: Analni sex da ili ne?
zao mi te jefatamorgana wrote:ma kad ne dadoše "vizu",_mufljuz_ wrote:
- MedenoSrce
#222 Re: Analni sex da ili ne?
i meni je zao ovih sto moraju do zagreba 
- fatamorgana
#223 Re: Analni sex da ili ne?
znači posjetio si "gornji grad", blago tebi,_mufljuz_ wrote:zao mi te jefatamorgana wrote:ma kad ne dadoše "vizu",_mufljuz_ wrote:
- fatamorgana
#224 Re: Analni sex da ili ne?
slažem se, što jes' jes' u "saraj'vu" je ipak najljepše,MedenoSrce wrote:i meni je zao ovih sto moraju do zagreba
- fatamorgana
#225 Re: Analni sex da ili ne?
pa ne dolazi džabe tol'ki svijet u saraj'vo,WRRsmom wrote:fatamorgana wrote:slažem se, što jes' jes' u "saraj'vu" je ipak najljepše,MedenoSrce wrote:i meni je zao ovih sto moraju do zagreba![]()
![]()
![]()