analni orgazam?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

gavrilo

Post by gavrilo »

ovdje sve neko nesto cuo :D

ima li ko/ja sa konkretnim iskustvima :-)
ding-dong

Post by ding-dong »

to cemo iza 12 :D :D kad budemo igrali istine :D :D a dok djeca odu spavati :D :D :D :D
angel26

Post by angel26 »

gavrilo wrote:ovdje sve neko nesto cuo :D

ima li ko/ja sa konkretnim iskustvima :-)
ne smiju ljudi pisnut da ih neko ne pricepi...cuvaju guzu..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

pih ... kukavice :oops:
bluesky

Post by bluesky »

car-x wrote:guza je, kako god ko bio gradjen, uza od mace.. pa je logicno da je za muskarca (govorim sad o hetero-analnom seksu) ovaj oblik stimulacije nesto intenzivniji, pa je i orgazam drugaciji..

nedostatak je sto se guza "ne podmazuje", pa se moraju koristiti kojekakve mazalice da bi sve islo "glatko"..

za zene je na pocetku analni seks (a vala i klasicni je, samo to brzo zaborave, usljed dobrote, valjda) malkice bolan, pa treba strpljenja i pripreme.. a kad se sve dobro uradi, uzitak je zagarantovan..
Zasto taj 'zagarantovani uzitak' ti koji su u potrazi za 'nesto drugacijim' orgazmom ne bi i sebi priustili? Uopste ne mora biti govora o homoseksualnim vezama, postoje raznorazne igracke... Vi biste izgleda iskljucivo 'intenzivnije stimulisali' SVOJ SPOLNI organ (akcenat znaci lezi na 'svoj' i 'spolni'). Progresivni, otvoreni i oni sirokih vidika naprijed, molim vas. Uzitak zagarantovan!
lutkica_lutkica

Post by lutkica_lutkica »

khm,zanima me da li svaki muskarac moze uzivati u stimulisanju vlastitog hm analnog otvora :D i da li ga sprjecavaju recimo jedino predrasude?

posto sam ja bila strogo protiv analnog odnosa, dok ga nisam probala, i onda su sve one "fuj" i "bljak" teorije pale u vodu :-) :-) :-)

pretpostavljam da cu dobiti gay odgovor na ovo pitanje, jer sumnjam da su nasi straight men dovoljno hrabri da imaju stav o ovome.
ubijedite me da grijesim! 8)
car-x

Post by car-x »

lutkica_lutkica wrote:khm,zanima me da li svaki muskarac moze uzivati u stimulisanju vlastitog hm analnog otvora :D i da li ga sprjecavaju recimo jedino predrasude?

posto sam ja bila strogo protiv analnog odnosa, dok ga nisam probala, i onda su sve one "fuj" i "bljak" teorije pale u vodu :-) :-) :-)

pretpostavljam da cu dobiti gay odgovor na ovo pitanje, jer sumnjam da su nasi straight men dovoljno hrabri da imaju stav o ovome.
ubijedite me da grijesim! 8)
dovoljno hrabri? hrabrost je izaci sa zoljom pred tenk i opaliti.. reci da ti se svidja kad ti cura tokom seksanja dirka guzu je totalno bezopasno.. cuj hrabrost.. pih.. al smo devalvirali..
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote: dovoljno hrabri? hrabrost je izaci sa zoljom pred tenk i opaliti.. reci da ti se svidja kad ti cura tokom seksanja dirka guzu je totalno bezopasno.. cuj hrabrost.. pih.. al smo devalvirali..
:lol: :lol: :lol:

lutkice....ma mozda ne priznaju na forumu, ali to ne znaci da ne upraznjavaju u stvarnom zivotu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:zeno moja ano,
kada cemo
ono nashe...:D
gadno... :D :D :D
al' jedino ako ces poslije priznat sve na forumu :D :lol: vidis kako lutkica misli da su svi nasi frajeri konzervativni :D :lol: polja karpuza cekaju na nas :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:
poljem se shiri miris karpuzaaaaaa... :D

imam rimu, pashe temi pravo... :lol:
ma mene strah da cemo postiditi neke od citalaca :lol: ako pocnemo ko prosli put :lol: :D
Post Reply