ima li ko/ja sa konkretnim iskustvima
analni orgazam?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bluesky
Zasto taj 'zagarantovani uzitak' ti koji su u potrazi za 'nesto drugacijim' orgazmom ne bi i sebi priustili? Uopste ne mora biti govora o homoseksualnim vezama, postoje raznorazne igracke... Vi biste izgleda iskljucivo 'intenzivnije stimulisali' SVOJ SPOLNI organ (akcenat znaci lezi na 'svoj' i 'spolni'). Progresivni, otvoreni i oni sirokih vidika naprijed, molim vas. Uzitak zagarantovan!car-x wrote:guza je, kako god ko bio gradjen, uza od mace.. pa je logicno da je za muskarca (govorim sad o hetero-analnom seksu) ovaj oblik stimulacije nesto intenzivniji, pa je i orgazam drugaciji..
nedostatak je sto se guza "ne podmazuje", pa se moraju koristiti kojekakve mazalice da bi sve islo "glatko"..
za zene je na pocetku analni seks (a vala i klasicni je, samo to brzo zaborave, usljed dobrote, valjda) malkice bolan, pa treba strpljenja i pripreme.. a kad se sve dobro uradi, uzitak je zagarantovan..
-
lutkica_lutkica
khm,zanima me da li svaki muskarac moze uzivati u stimulisanju vlastitog hm analnog otvora
i da li ga sprjecavaju recimo jedino predrasude?
posto sam ja bila strogo protiv analnog odnosa, dok ga nisam probala, i onda su sve one "fuj" i "bljak" teorije pale u vodu
pretpostavljam da cu dobiti gay odgovor na ovo pitanje, jer sumnjam da su nasi straight men dovoljno hrabri da imaju stav o ovome.
ubijedite me da grijesim!
posto sam ja bila strogo protiv analnog odnosa, dok ga nisam probala, i onda su sve one "fuj" i "bljak" teorije pale u vodu
pretpostavljam da cu dobiti gay odgovor na ovo pitanje, jer sumnjam da su nasi straight men dovoljno hrabri da imaju stav o ovome.
-
car-x
dovoljno hrabri? hrabrost je izaci sa zoljom pred tenk i opaliti.. reci da ti se svidja kad ti cura tokom seksanja dirka guzu je totalno bezopasno.. cuj hrabrost.. pih.. al smo devalvirali..lutkica_lutkica wrote:khm,zanima me da li svaki muskarac moze uzivati u stimulisanju vlastitog hm analnog otvorai da li ga sprjecavaju recimo jedino predrasude?
posto sam ja bila strogo protiv analnog odnosa, dok ga nisam probala, i onda su sve one "fuj" i "bljak" teorije pale u vodu![]()
![]()
![]()
- anais_nin
car-x wrote: dovoljno hrabri? hrabrost je izaci sa zoljom pred tenk i opaliti.. reci da ti se svidja kad ti cura tokom seksanja dirka guzu je totalno bezopasno.. cuj hrabrost.. pih.. al smo devalvirali..
lutkice....ma mozda ne priznaju na forumu, ali to ne znaci da ne upraznjavaju u stvarnom zivotu